Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Duplof »

Meni ta buna protiv Petrića baš i ne pije vodu. Igraju Evropu protiv Šerifa koji se može proći, čini mi se da su više čuvali noge za te naredne utakmice. I sam Petrić je rekao kako je on krivac za poraz, što može potvrditi ovu moju konstataciju. Ne ide mi u glavu da se on izvinjava i svaljuje krivicu na sebe dok igrači deluju kao da ih neko tera da odigraju tih 90 minuta.

Petriću je sigurno jasno da mu ekipa nije fizički najspremnija, neku utakmicu je morao žrtvovati, a logično je da to bude protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak. Plus, svestan je i on da prvo mesto ove sezone donosi mnogo toga i da ovi od "gore" neće dozvoliti bilo kome da minira njihovog blizanaca. Bolje da igraju Evropu, zarade nešto novca, možda prođu ove dželate srpskog fudbala (izbacivali su i nas i blizance iz Evrope svojevremeno), a ne da se kidaju protiv Mladosti, uz svo poštovanje prema njima.

To je moje viđenje ove utakmice, a Gatovcima čestitke na pobedi!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

По мени јесте лоше одбрана реаговала код та прва два гола, ал нису то биле неке шансе за гол где је одбрана пустила играча на 1 на 1 са голманом, оба гола из тешке позиције и могли су бити и промашаји...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Ko je gledao utakmicu protiv Napretka, mogao je videti da ništa bolji FKP ni tada nije bio ..Samo što je Mladost svoje šanse iskoristila, za razliku od Čarapana..
Deep Purple

Post by Deep Purple »

NorthTribune wrote: Sun Feb 12, 2023 1:01 pm Ko je gledao utakmicu protiv Napretka, mogao je videti da ništa bolji FKP ni tada nije bio ..Samo što je Mladost svoje šanse iskoristila, za razliku od Čarapana..
Jedno pitanje ali skroz objektivno i bez provociranja.

Da li je igrač Voždovca opravdano isključen crvenim kartonom jer je njegovo povlačenje već okarakterisano najstrožom kaznom. Po jasno definisanim Uefinim pravila direktan crveni karton kod faula za najstrožu kaznu se daje isključivo samo kada je start koji otvoreno ugrožava fudbalera a ono od juče je bilo povlačenje. Faul za najstrožu kaznu se već najstrožom kaznom odnosno jedanaestercem okarakteriše kao već ozbiljnom kaznom.

Ako je dobio drugi žuti onda je to neka druga priča. Nisam pomno ispratio da li je direktan ili drugi žuti.

Mada mi se čini da je bio direktan.

EDIT: Posle gledanja vara je preinačna odluka sa žutog na crveni karton. Razumem da su se vodili tim da je nameran faul za sprečavanje čistog gola ali mislim da je prestrogo.
Last edited by Deep Purple on Sun Feb 12, 2023 1:20 pm, edited 1 time in total.
Milan

Post by Milan »

Treba imati u vidu da je uprava mladosti izrazito ciganska, pa je verovatno i to doprinelo motivaciji protiv partizana...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

@Deep purple

И мене си заинтересовао за ову ситуацију, стварно смејурија од црвеног картона, да мора толко да им се навлачи, пенал је био чист као суза, чак је и жути упитан кад је већ пенал, ал ајде и жути, ал црвени за повлачење притом он није ни задњи играч ако се водио том логиком... каква уефина правила ово је црвена звезда
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Drugar mi poslao, neko okačio na neki njihov forum

Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Moramo spremiti odgovor vozdovcu kad ih dobijemo u vidu meme-a :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

MiSmoFKV! wrote: Mon Feb 13, 2023 12:51 am Moramo spremiti odgovor vozdovcu kad ih dobijemo u vidu meme-a :mrgreen:
Biće :mrgreen:
Duplof

Post by Duplof »

Objavljivanje mimova sigurno ne bi loše uticalo na marketing ukoliko bi te šale imale nekog ukusa, kao ova dva mima gore :D Klinci vole takav vid sadržaja na Instagramu, treba pokušati time animirati mlađe! Naravno, ne treba FKV stranica na Instagramu da postane "FKV mimovi", treba se znati mera, ipak renome našeg kluba ne može da se spusti na nivo Javora ili Voždovca (iako imaju odlične pošalice :D).
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
menager

Post by menager »

Penal i crveni za Vozdovac je ispravna odlika. Da je startovao na loptu, bio bi zuti, ovako, nije imao nikakvu zelju da igra na loptu, vec je povukao za dres napadaca koji bi imao zicer da sa 5m ubaci loptu u praznu mrezu. To je crveni 1/1, da nije dao crveni, dobio bi nizu ocenu od kontrolora. Nema nikakve zavere ovde. Da je recimo dao zuti, a ovi promasili penal, na kraju bi bilo 0 0 sa samo zutim kartonom, 11 na 11 na terenu, kao da se nista nije desilo, a ovamo je povlacenjem za dres direktno sprecio 99% gol.

Sto se tice Mladosti, nema nikakve tajne i teorije zavere, poklonili im dva gola na katastrofalne greske stopera domacina, nakon toga je sve islo po inerciji. Sastav bez Dijabetea i Meninga nije u stanju da probije skoro nikog, nikakog busenja ovde nema, jednostavno se tako potrefi, niti cuvanja snage, o cemu mi pricamo, 3 meseca bez fudbala i nemaju snage???

Ono sto je takodje zanimljivo je da su solidni stranci dosli u neke klubove u ovom prelaznom roku, Chinedu iz Kragujevca je veoma zanimljiv, visok, jak i hitar, malo ima problema sa realizacijom. Isto tako i GAT je odradio veoma dobar posao, vecina ekipa se pojacala. Ne znam samo za Pazar, doveli su Stankovica koji je 2021 zamalo ispao iz lige sa Radnicki Nis, a koliko vidim vec je i poceo da tumba sastav, standardni Jovic je vec preseljen na klupu, a decko je bio nosioc u jesenjoj polusezoni, isto tako otisao je Loncar, Gavric greje klupu, a ne znam sta je sa Mijicem.

Cukaricki opet nedovoljno ubedljivo, sve u svemu, nije los fudbal, utisak bi bio mnogo bolji da imamo kvalitetnije terene, kao u Svajcarskoj recimo, ovako mnoge utakmice se igraju na zeledjenim i losim terenima, recimo u Ivanjici po onom snegu se ni lopta ne vidi, kako ce onda bilo ko da gleda 90 min fudbala preko TVa?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Biće ovde još puno kikseva svih ekipa, imali smo šansu da se primaknemo i nismo je iskoristili. Žao mi je samo što od medija niko ne pokrene pitanje tog ofsajda, jer je i meni veoma čudan ugao gledanja. Ja sam bio u autu posle posla, gledao malo stream i video gol, delovao mi čisto , došao u stan vidim gleda se situacija i poništen gol. Meni nije delovalo kao ofsajd. Izgubili smo x bodova posle gluposti koje smo i sami izazvali. Imamo najviše remiziranih utakmica, vezni red ne može da izdrži taj pritisak veći deo utakmice. Fali čist kvalitet tu. Pucali smo sami sebi u nogu što nismo doveli kvalitetnog veznog fudbalera i jbg.
Sad se nadati da i pored kiksa možemo da ostanemo tu. Tsc-u neće biti lako protiv Mladosti a Čukarički nema mentalitet bod da uzme ciganima plus su u jakim vezama.
Neće im zvezda dati ništa jer je i njihova javnost sve samo ne mirna u poslednjem vremenu.

Sad se samo nadati da nam ovaj kiks bude što bezbolniji.

Ozbiljno sam se iznervirao i znao sam da će posle Ćumićevog promašaja doći kazna.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Sat Feb 18, 2023 12:12 pm Fali čist kvalitet tu.
Ti znas? Forumasi znaju? Ma daaaaaaj.... :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Sat Feb 18, 2023 12:48 pm
Deep Purple wrote: Sat Feb 18, 2023 12:12 pm Fali čist kvalitet tu.
Ti znas? Forumasi znaju? Ma daaaaaaj.... :mrgreen:
Ma, ne moze biti, kad cela struka i uprava govore da pojacanja nama ne trebaju. Nema boljih veznih od npr. Zukica i Topica, spica od Malbasica i Takija i trenera od Rastavca itd, itd.. Samo svima je potrebno dati vreme ( dok ima u kasi).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Lalatović pomilovan tako da danas očekujemo veliku borbu naša dva bivša trenera. Očekujem velikih 0:0. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply