Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Ako bi Šljivić kojim slučajem došao kod nas to bi bila ozbiljno bačena rukavica u lice zvezde, podizanje naše reputacije i ljuljanje njihove.
On im je uz Mijatovića najveći talenat i vredi više od svih onih koje su oni nama uzeli, a ništa nisu pokazali u međuvremenu (osim Nikolaševića možda).
Dečko je ove sezone počeo da igra profesionalni fudbal i glavni je igrač u Grafičaru.
Iskreno iznenadio bih se ako nam je iz vrha dozvoljeno da ga dovedemo.
1892

Post by 1892 »

Karlsson wrote: Fri Feb 10, 2023 7:10 pm Ako bi Šljivić kojim slučajem došao kod nas to bi bila ozbiljno bačena rukavica u lice zvezde, podizanje naše reputacije i ljuljanje njihove.
On im je uz Mijatovića najveći talenat i vredi više od svih onih koje su oni nama uzeli, a ništa nisu pokazali u međuvremenu (osim Nikolaševića možda).
Dečko je ove sezone počeo da igra profesionalni fudbal i glavni je igrač u Grafičaru.
U ovu priču verujem otprilike nula posto. Sve buve po forumu i komentarima poslednjih meseci su bile upravo to. Buvice.
A da bi bio sjajan potez da mali dođe - bio bi.
Come on you Reds!
Karlsson

Post by Karlsson »

1892 wrote: Fri Feb 10, 2023 7:19 pm
Karlsson wrote: Fri Feb 10, 2023 7:10 pm Ako bi Šljivić kojim slučajem došao kod nas to bi bila ozbiljno bačena rukavica u lice zvezde, podizanje naše reputacije i ljuljanje njihove.
U ovu priču verujem otprilike nula posto. Sve buve po forumu i komentarima poslednjih meseci su bile upravo to. Buvice.
A da bi bio sjajan potez da mali dođe - bio bi.
Čovek koji je to napisao se do sada pokazao kao poprilično pouzdan izvor kada su dolasci u pitanju. Još ako je tačno da odbija da produži ugovor sa njima i da želi da ode sve je moguće.
Karlsson

Post by Karlsson »

Dečko u zadnje vreme uopšte ne igra u Grafičaru. Verovatno zato što odbija da produži ugovor. Zato je prijatelj i napisao da je suspendovan.

https://www.transfermarkt.com/jovan-slj ... ler/673436
Cane

Post by Cane »

Ne zanosite se, nije ovaj mali uopšte realna opcija, iz više razloga. Gotovo je s dolascima, imamo to što imamo, treba iz toga izvući maksimum a onda na leto gledati šta činiti.
Karlsson

Post by Karlsson »

Cane wrote: Fri Feb 10, 2023 10:21 pm Ne zanosite se, nije ovaj mali uopšte realna opcija, iz više razloga. Gotovo je s dolascima, imamo to što imamo, treba iz toga izvući maksimum a onda na leto gledati šta činiti.
Pa za leto se i najavljuju Jojić i Šljivić.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/a ... laz/443181

Треба испратити дешавања око Радовановића.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Fri Feb 10, 2023 10:32 pm Pa za leto se i najavljuju Jojić i Šljivić.
Nismo mogli našeg bisera da sačuvamo, a nadamo se zvezdinom? Porasli su na forumu apetiti, mora se priznati...

Ostaviću upis ovde da sam 100% siguran da nećemo dovesti ni tog Šljivića iz zvezde ni malog Jojića iz Mladosti. Nemamo mi kapacitet za to.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Sun Feb 12, 2023 6:51 pm
Karlsson wrote: Fri Feb 10, 2023 10:32 pm Pa za leto se i najavljuju Jojić i Šljivić.
Nismo mogli našeg bisera da sačuvamo, a nadamo se zvezdinom? Porasli su na forumu apetiti, mora se priznati...

Ostaviću upis ovde da sam 100% siguran da nećemo dovesti ni tog Šljivića iz zvezde ni malog Jojića iz Mladosti. Nemamo mi kapacitet za to.
Nisu to samo apetiti već se pisalo da pregovaramo sa njima. Ne mora da znači da Šljivić razmišlja na isti način kao Milošević. Našem biseru i njegovim roditeljima su udarili u glavu novac i hajp koji se oko njega stvorio, pa su želeli što pre da ga pošalju na Zapad.
Koliko sam načuo Šljivić je već u potrazi za novim klubom, a eto i mi smo navodno u kontaktu sa njim. Šta ako mu ponudimo mesto u seniorskom timu sa nekom izlaznom klauzulom? Miletiću nije bilo ispod časti da pređe iz zvezde kod nas, a i tamo je igrao standardno i bio reprezentativac.
Saki

Post by Saki »

Zasto su na ovom prelaznom roku dovedena dva igraca na istoj poziciji ako ih necemo ni videti?
Karlsson

Post by Karlsson »

Saki wrote: Tue Feb 14, 2023 2:00 pm Zasto su na ovom prelaznom roku dovedena dva igraca na istoj poziciji ako ih necemo ni videti?
Možda su Vitas i Traore bolji i uigraniji?

Izgleda Kabićev prelazak u Bolonju je definitivan.
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/147606 ... aje-kabica
fare

Post by fare »

Videli smo kakvom levicom raspolaže Jojić (mi sami sebi uvek dozovemo đavola) deko biti bio ok zamena za Kabića a ima i dobar prekid samo teško ćemu mi do njega.
Maki

Post by Maki »

Ako se ne varam, dečko na transfermarktu dečko vredi 1,3 miliona, tako da zaboravimo.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Maki wrote: Sat Feb 18, 2023 1:35 am Ako se ne varam, dečko na transfermarktu dečko vredi 1,3 miliona, tako da zaboravimo.
Ajd malo (crnog) humora,s obzirom kakve igrace dovodimo,sad je realnija opcija Djordje Gordic (zbog njegove nesrecne povrede)
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Sat Feb 18, 2023 1:42 am
Maki wrote: Sat Feb 18, 2023 1:35 am Ako se ne varam, dečko na transfermarktu dečko vredi 1,3 miliona, tako da zaboravimo.
Ajd malo (crnog) humora,s obzirom kakve igrace dovodimo,sad je realnija opcija Djordje Gordic (zbog njegove nesrecne povrede)
Tacno.
Da prestanemo da mastamo o dolaznim transferima.
Sto bi Jojic dolazio u Vosu, kad je Mladost egal sa njom, a bolje se proda iz Lucana, nego iz Novog Sada po svim parametrima ( finansijski i renomeu ino kluba)?
Bolje da topik preimenujemo u odlazni transferi, jer je to nasa realnost.
Da nam se ne smeju ljudi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply