Transferi
Re: Transferi
Ako bi Šljivić kojim slučajem došao kod nas to bi bila ozbiljno bačena rukavica u lice zvezde, podizanje naše reputacije i ljuljanje njihove.
On im je uz Mijatovića najveći talenat i vredi više od svih onih koje su oni nama uzeli, a ništa nisu pokazali u međuvremenu (osim Nikolaševića možda).
Dečko je ove sezone počeo da igra profesionalni fudbal i glavni je igrač u Grafičaru.
Iskreno iznenadio bih se ako nam je iz vrha dozvoljeno da ga dovedemo.
On im je uz Mijatovića najveći talenat i vredi više od svih onih koje su oni nama uzeli, a ništa nisu pokazali u međuvremenu (osim Nikolaševića možda).
Dečko je ove sezone počeo da igra profesionalni fudbal i glavni je igrač u Grafičaru.
U ovu priču verujem otprilike nula posto. Sve buve po forumu i komentarima poslednjih meseci su bile upravo to. Buvice.Karlsson wrote: ↑Fri Feb 10, 2023 7:10 pm Ako bi Šljivić kojim slučajem došao kod nas to bi bila ozbiljno bačena rukavica u lice zvezde, podizanje naše reputacije i ljuljanje njihove.
A da bi bio sjajan potez da mali dođe - bio bi.
Come on you Reds!
Čovek koji je to napisao se do sada pokazao kao poprilično pouzdan izvor kada su dolasci u pitanju. Još ako je tačno da odbija da produži ugovor sa njima i da želi da ode sve je moguće.1892 wrote: ↑Fri Feb 10, 2023 7:19 pmU ovu priču verujem otprilike nula posto. Sve buve po forumu i komentarima poslednjih meseci su bile upravo to. Buvice.Karlsson wrote: ↑Fri Feb 10, 2023 7:10 pm Ako bi Šljivić kojim slučajem došao kod nas to bi bila ozbiljno bačena rukavica u lice zvezde, podizanje naše reputacije i ljuljanje njihove.
A da bi bio sjajan potez da mali dođe - bio bi.
Dečko u zadnje vreme uopšte ne igra u Grafičaru. Verovatno zato što odbija da produži ugovor. Zato je prijatelj i napisao da je suspendovan.
https://www.transfermarkt.com/jovan-slj ... ler/673436
https://www.transfermarkt.com/jovan-slj ... ler/673436
Ne zanosite se, nije ovaj mali uopšte realna opcija, iz više razloga. Gotovo je s dolascima, imamo to što imamo, treba iz toga izvući maksimum a onda na leto gledati šta činiti.
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nismo mogli našeg bisera da sačuvamo, a nadamo se zvezdinom? Porasli su na forumu apetiti, mora se priznati...
Ostaviću upis ovde da sam 100% siguran da nećemo dovesti ni tog Šljivića iz zvezde ni malog Jojića iz Mladosti. Nemamo mi kapacitet za to.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nisu to samo apetiti već se pisalo da pregovaramo sa njima. Ne mora da znači da Šljivić razmišlja na isti način kao Milošević. Našem biseru i njegovim roditeljima su udarili u glavu novac i hajp koji se oko njega stvorio, pa su želeli što pre da ga pošalju na Zapad.
Koliko sam načuo Šljivić je već u potrazi za novim klubom, a eto i mi smo navodno u kontaktu sa njim. Šta ako mu ponudimo mesto u seniorskom timu sa nekom izlaznom klauzulom? Miletiću nije bilo ispod časti da pređe iz zvezde kod nas, a i tamo je igrao standardno i bio reprezentativac.
Zasto su na ovom prelaznom roku dovedena dva igraca na istoj poziciji ako ih necemo ni videti?
Možda su Vitas i Traore bolji i uigraniji?
Izgleda Kabićev prelazak u Bolonju je definitivan.
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/147606 ... aje-kabica
Videli smo kakvom levicom raspolaže Jojić (mi sami sebi uvek dozovemo đavola) deko biti bio ok zamena za Kabića a ima i dobar prekid samo teško ćemu mi do njega.
Ako se ne varam, dečko na transfermarktu dečko vredi 1,3 miliona, tako da zaboravimo.
Ajd malo (crnog) humora,s obzirom kakve igrace dovodimo,sad je realnija opcija Djordje Gordic (zbog njegove nesrecne povrede)

Tacno.
Da prestanemo da mastamo o dolaznim transferima.
Sto bi Jojic dolazio u Vosu, kad je Mladost egal sa njom, a bolje se proda iz Lucana, nego iz Novog Sada po svim parametrima ( finansijski i renomeu ino kluba)?
Bolje da topik preimenujemo u odlazni transferi, jer je to nasa realnost.
Da nam se ne smeju ljudi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov