Uprava
Re: Uprava
Naše je da iskažemo naše najbolje namere, a da li će nas zajebati, kao u slučaju OFK-e, to ide njima na čast...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Evo Vidić i zvanično potvrdio da će se kandidovati. Ako ga zaista ono zlo od Terzića ne podnosi, red bi bio da mu mi s navijačke strane FKV pružimo kakvu takvu formalizovanu podršku, ma koliko ona bila simbolična i bez uticaja na ishod izbora.
Inače, kažu da je Nedimović na našoj utakmici u BG viđen baš u društvu tog zla, tako da je jasno šta bi se od njega moglo očekivati.
Inače, kažu da je Nedimović na našoj utakmici u BG viđen baš u društvu tog zla, tako da je jasno šta bi se od njega moglo očekivati.
Kakav napad botova na Vidića i zamena teza, uz klasično spinovanje. Samo zbog toga bi ga trebalo podržati.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Red Marquis
- Moderator
Ne treba ti Terza da bi se znalo šta od Nedimovića očekivati. Biografija tog šljama je dovoljna.
Io odio Belgrado
- slanobarac
Prvo mi da lobiramo na našu upravu, jer glas našeg kluba mora biti glas nas navijača, ne samo ljudi u foteljama!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ako se ova bagra zainati, otrešće ga kao slinu. Sa druge strane, nadam se da i među njima ima malo pameti, pa će shvatiti da bi bušenje takve igračke legende bilo kontraproduktivno za rejtinge

Trivija : ta igračka legenda nas je na početku karijere lepo počastila sa po jednim srednjim prstom na obe ruke prema Velikom Jugu posle postizanja pobedonosnog gola u penal seriji u Kupu.
Come on you Reds!
- slanobarac
Bagra može da radi onoliko koliko joj se dozvoli. Fudbal, za razliku od mnogo životnijih potreba, je većini najbitnija stvar. Ako navijači, simpatizeri i ostali budu ćutke posmatrali onda će ovaj iz SM doći na čelo FSS.1892 wrote: ↑Sat Feb 11, 2023 3:54 pmAko se ova bagra zainati, otrešće ga kao slinu. Sa druge strane, nadam se da i među njima ima malo pameti, pa će shvatiti da bi bušenje takve igračke legende bilo kontraproduktivno za rejtinge![]()
Trivija : ta igračka legenda nas je na početku karijere lepo počastila sa po jednim srednjim prstom na obe ruke prema Velikom Jugu posle postizanja pobedonosnog gola u penal seriji u Kupu.
A to pokazivanje srednjeg prsta je stari srpski običaj i pokazuje se kad te neko lepo pozdravi. Čovek, emocija.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- slanobarac
Kako se vreme izbora u FSS približava sve sam sigurniji u pobedu N. Vidića. Samo gledajte. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
To je valjda bio drugi uzastopni Kup, koji smo izgubili od njih na penale. Ne secam se tacno sezone koja je bila u pitanju. Mislim, da su nas prvo dobili u polufinalu, a sledece sezone i u cetvrtfinalu.1892 wrote: ↑Sat Feb 11, 2023 3:54 pmAko se ova bagra zainati, otrešće ga kao slinu. Sa druge strane, nadam se da i među njima ima malo pameti, pa će shvatiti da bi bušenje takve igračke legende bilo kontraproduktivno za rejtinge![]()
I jeste, Vidic tada klinac, bem ga ciganskog, posle prolaza na penale nam se smeje i pokazuje srednji prst.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Takvo je i moje sećanje otprilike. Mislim da je četvrtfinale bilo. Batak i Joca Tanasijević štoperski tandem.ssnigd wrote: ↑Tue Feb 14, 2023 2:10 pmTo je valjda bio drugi uzastopni Kup, koji smo izgubili od njih na penale. Ne secam se tacno sezone koja je bila u pitanju. Mislim, da su nas prvo dobili u polufinalu, a sledece sezone i u cetvrtfinalu.1892 wrote: ↑Sat Feb 11, 2023 3:54 pmAko se ova bagra zainati, otrešće ga kao slinu. Sa druge strane, nadam se da i među njima ima malo pameti, pa će shvatiti da bi bušenje takve igračke legende bilo kontraproduktivno za rejtinge![]()
I jeste, Vidic tada klinac, bem ga ciganskog, posle prolaza na penale nam se smeje i pokazuje srednji prst.
Come on you Reds!
Zbiljo majstore vodi nas do titule 

Neko je letos provukao priču da dovede Zbilju na forum.
Ukoliko je to izvodljivo, mislim da bi bilo interesantno postaviti mu neka pitanja. Da vidimo da li je u pitanju čista demagogija ili stvarno čovek veruje u ovo što priča.
Do sada su svi gosti na forumu otvoreno odgovarali na pitanja sem možda Slavoljuba. Njegovo gostovanje je bilo fijasno. Do duše isto je bilo i sa gostovanjem na našoj klupi.
Ukoliko je to izvodljivo, mislim da bi bilo interesantno postaviti mu neka pitanja. Da vidimo da li je u pitanju čista demagogija ili stvarno čovek veruje u ovo što priča.
Do sada su svi gosti na forumu otvoreno odgovarali na pitanja sem možda Slavoljuba. Njegovo gostovanje je bilo fijasno. Do duše isto je bilo i sa gostovanjem na našoj klupi.
Come on you Reds!