Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Voja wrote: Tue Feb 21, 2023 5:13 pm da,sad Deep ima rec :mrgreen:
Ne on, već svako od nas ima reč!
Mikrofon je vaš.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Ako smo stvarno za djajića,to je velika sramota za klub.Kojom je to školom,medjunarodnim iskustvom,to djajić zaslužio?Ležao u zatvoru,matori metuzalem,da vodi fss je smešno.No ,tu je drugi kriminalac sa medjunarodne poternice,TERZIĆ,koji je uništitelj Srposkog fudbala.Što bi rekao Petrić,ako mi treba da lobiramo za Vidića,onda smo u velikom problemu.Ako je istina da je moj voljeni klub,zaista za djajića,onda me posle 60.god.više neće videti na stadionu.Pozivam sve istinske ljubitelje naše Voše da bojkotujemo naše utakmice,dok se javno ne izjasne sa li su za terzića(djajića) verififikovanog lopova i kriminalca ili za Vidića,kvalifikovanog,školovanog,sa dosta novca na računu,da bi bio objektivan i da se ne može kupiti kao izlapeli djajić.U petak pružimo podršku našoj Voši i Vidiću,a ako su oni za terzića ,nek igraju za blizanačka go**a.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Ja zaista ne mogu da dodjem sebi da mi stavljamo za kandidata čoveka sa 77 god.Mislim da smo dotakli dno dna.Najveći domet čoveka što je igrao u Bastiji i završio ,valjda srednju školu.Sve kriminalac do kriminalca.Toliko sam razočaran,da ne mogu da verujem koliko smo trula država.Kriminalac,dokazani prodavač kradenih kola,lice sa interpolove poternice da nam bira predsednika.BRUKA,SRAMOTA.Cela Evropa nam se smeje.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Neizlecivi wrote: Tue Feb 21, 2023 5:50 pm Jel moze neko da mi kaze sta je sa pricom da predsednik ne moze da bude stariji od nekih 72. godine recimo? Tu pricu su isti ti cigani gurali kada je za kandidata predlagan Bjekovic. Sada se godine ne pominju za vampira Dzaju.
Promenjeno je to pravilo u medjuvremenu. Odsluzilo je koliko je trebalo, sad smeta. Kao i sve ostalo u zemlji Srbiji i ovo se po potrebi menja i prilagodjava da bude bas kako treba kad treba i za koga treba...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Duplof

Post by Duplof »

Nažalost, bilo kakav bojkot i neodlazak na utakmice ništa dobro neće doneti, već suprotno - neka čuju reakciju ljudi na sve to! Imaju sreće što je utakmica u petak, neće biti mnogo ljudi...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Ja ne znam, sto je dosta forumasa iznenadjeno?

S druge strane, ne znam ni zasto bi nesto veliko ,,zalegli" za Vidica?
OK je, Vidic daje neku nadu u bolje sutra domaceg fudbala, ali ne vidim da bi to za Vosu bilo od tako bitnog znacaja? I da li bi on stao iza Vojvodine, kao sto bi neki, ovde, da se stane iza Vidica?
,,Da li ce sloboda umeti da peva,
kao sto su suznji pevali o njoj"?
Branko Miljkovic

Vidic ili Dzajic, Vojvodini malo sta menja. Klub se postavio pragmaticno u sadasnjim okolnostima. Da li je to moralno ili nije, drugo je pitanje. Medjutim, moral se ovde davno izgubio i sad bi vi da ga fudbal vrati. Pa, prvo se, bas, u fudbalu izgubio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Pa verovatno je manje lose za klub resenje Dzajic, jer je politika uz njega, proracunato je da ce sigurno biti predsednik FSS. Da smo bili jedini u regionalnom savezu koji ga ne podrzavamo, jasno je sta nam sledi... jos vise bi nas urnisali, do gasenja. Nas glas nista ne bi promenio sto se tice ishoda glasanja, ali bismo se mnogima zamerili.

Ali ja licno to ne mogu da podrzim, bez obzira sto bismo sigurno imali daleko vece negativne posledice da smo podrzali Vidica.
Jasno je da je Terzic iza Dzajica, a ja ne mogu podrzati nista sto Terzic zeli. Pored toga, bez obzira na sve, Vidic je tu iz cistih namera. Dovoljno je zaradio u zivotu, da moze do kraja zivota da nista ne radi, imace i za sebe i 3 generacije svojih potomaka. Takodje, Vidic da zeli neki veliki novac da zaradi jos, ne bi ostajao ovde, bio deo ovog mulja. Ima ime, moze da radi bilo kakav posao trenerski, menadzerski, menadzmentski u bilo kojoj jakoj ligi i bilo kom klubu.
Cim je odlucio da pored svega toga da se kandiduje, mislim da su mu iskrene namere.
Ali jbg, nazalost svi znamo gde zivimo. Da li ce se, i kada to promeniti, ne znam. Ali do tada ovakve odluke ne treba da nas iznenadjuju.
slanobarac

Post by slanobarac »

@Turija majstor za relativizaciju.
Izjasni se jednom nedvosmisleno.
Izvini za lično obraćanje ali ovo sve okruglo pa na ćoše.
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Tue Feb 21, 2023 8:24 pm @Turija majstor za relativizaciju.
Ja sam se izjasnio, sta mislim da je bolje, samo ne apsolutno.

Davno je rekao Anstajn da je sve relativno u svojoj Teoriji relativiteta.. Mislili smo da je vreme apsolutna kategorija, pa nije, mislili smo da je duzina apsolutna, pa nije. Rekao je da je samo brzina svetlosti apsolutna ( dok se ne dokaze drugacije). Jer, rekao je i da se Bog ne kocka ( cekajuci univerzalnu fizicku teoriju).
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Tue Feb 21, 2023 8:57 pm
slanobarac wrote: Tue Feb 21, 2023 8:24 pm @Turija majstor za relativizaciju.
Ja sam se izjasnio, sta mislim da je bolje, samo ne apsolutno.

Davno je rekao Anstajn da je sve relativno u svojoj Teoriji relativiteta.. Mislili smo da je vreme apsolutna kategorija, pa nije, mislili smo da je duzina apsolutna, pa nije. Rekao je da je samo brzina svetlosti apsolutna ( dok se ne dokaze drugacije). Jer, rekao je i da se Bog ne kocka ( cekajuci univerzalnu fizicku teoriju).
:cheers:
Sad malo fizike i filozofije...
Nego, nekad treba reći otvoreno šta misliš pa makar ne imao nikog da te podrži. Imaš stav i staneš ispred njega. Ne pišeš sela radi...... :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Tue Feb 21, 2023 6:06 pm
Voja wrote: Tue Feb 21, 2023 5:13 pm da,sad Deep ima rec :mrgreen:
Ne on, već svako od nas ima reč!
Mikrofon je vaš.
Ono što je do mene ja sam napravio i svoje mjšljenje dao.
Rođak Zbiljića i čovek koji je podrzavao sns Lalata ili kakve sam već epitete dobijao je svoje izneo. :D

Ako se za nešto odlučite ja sam tu da to prenesem u fizičkoj formi odnosno da se pusti u etar. :cheers:
Turija

Post by Turija »

@Slanobarac
Ne znam sta nije jasno, odnosno da nemam stav?
Jesam za Vidica, ali ne blanko poverenjem.
Na osnovu kojih saznanja o Vidicu ti imas STAV ( bezrezervni)?

Ne znamo sta Vidic obecava, osim sto nam se cini da nije deo dosadasnjeg sistema. Kazem cini. I sta Vosa, konkretno, dobija njegovim izborom?

Neko je ovde napisao:
da se npr. Kacar kandidovao, pa da smo 100% ZA - bezrezervno.
Ovako, otkud znam, mogu samo da nagadjam i sta ce biti, ako Vidic bude izabran i sta ako Vosa bude na ,,pogresnoj" strani?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Đinđić je govorio za sebe i ostale da onoga dana kada pomislimo da smo dobili mandat da bi vladali tog dana smo izgubili.

A ja vam kažem da dok god budemo glavu sklanjali, biće nam ovako ako ne i gore. Od dva zla birati manje i težiti tome da će doći momenat kada nećemo birati između zla.
U ovom trenutku je Vidić manje zlo a možda se pokaže kao najgori a možda i kao pravi izbor, vreme će pokazati ako ga izglasaju.
Elementarno vaspitanje svakom čoveku koji razmišlja nalaže da ne podržava ili ne glasa za karikature poput Džajića ili Nedimovića i sl lica.
srkins

Post by srkins »

Problemi oko Dzajica su brojni 1 . godine covek ima 77 godina tesko da ima neke energije u njemu
2. ekipa oko njega razni Nedimovici razni dozivotni funkcioneri koji su u fudbalu samo da bi kupila kajmak.
3. Covek je aboliran verovatno bi bio osudjen za finansijske mutljavine i to jos u fudbalskom klubu samo ovo je dovoljno da se covek skloni iz javnog zivota a ne samo iz fudbala
4. Verovatna legalizacija stanja u kojem se fudbal igra zarad jednog kluba
Vidicu zameram zatvorenost ne vidim program ne vide se ljudi oko njega ali ako je vec izbor pao ili Dzajic ili Vidic onda je izbor jasan a to je Nemanja Vidic sa njim mozemo barem da se nadamo nekom postenju
Post Reply