Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Iz supljeg u prazno. Ozbiljna greska u koracima ove uprave. Ostavis Rastavca da odradi zimske (nikad duze) pripreme i smenis ga posle 4 kola?! Diletantski potez. Pogotovo sto s Batakom necemo nista dobiti, pa da se kao nadas necem boljem. Jako, jako neozbiljno (ili nesposobno?) ponasanje…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Miro KloseN13 wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 2:01 pm Najbolje u ovom trenutku nekog stranca, mladjeg, pozeljno Svabu (kao sto je partizan to uradio sa Mateusom pre 20ak godina), koji ima energiju.
Do kraja sezone da upozna tim, ligu, da vidi sta nedostaje, i onda na leto da se skocka tim i gledamo napokon atraktivniji fudbal sa puno trcanja i pas igre.

- Forza Voša
Veliko je pitanje da li zele da probaju da izvuku sezonu ili da igraju fudbal. Protiv Bataka nemam nista protiv ali nista ni za tako da se nadam da on nije izbor (cak ni do kraja sezone).
„Hasta la Victoria Siempre!“
Bolje da su Šaulu ili onog drugog pomoćnika prekomandovali do kraja sezone…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Ne sviđa mi se ovo oko Bataka. Sav gnev za loše rezultate treba svaliti na sve osim Bataka. Od njega ništa ne očekujem kao i od bilo koga drugog da je postavljen. Velika greška uprave je Trener ali ne samo i njihova. Riba smrdi od glave a čisti se od repa. Kao što smo zakasnili sa smenom Trenera još smo u većem problemu sa Zbiljićem. I njega čeka ista sudbina samo je pitanje cene koju želimo da platimo.
Last edited by slanobarac on Sat Feb 25, 2023 2:39 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- naseljekolumbija
Изгледа да је ово патка, само је Моцарт то објавио...
- Forza Voša
https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... ca-bataka/
Stranci a relativno realni:
Vladimir Petkovic
Nenad Bjelica
Vahid Halilhodzic
Za domace sam vec pisao ranije.
Vladimir Petkovic
Nenad Bjelica
Vahid Halilhodzic
„Hasta la Victoria Siempre!“
Au, Vahid! Kako bi to bilo dobro da je moguce…
Nadam se da nije završena stvar ovo sa Batakom i da postoji nada da dodje neko ko moze zaista da doprinese sustinskoj promeni.
Sta li se krije iza ovog zahteva uprave da se skloni Bašić?
Nadam se da nije završena stvar ovo sa Batakom i da postoji nada da dodje neko ko moze zaista da doprinese sustinskoj promeni.
Sta li se krije iza ovog zahteva uprave da se skloni Bašić?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vahida i Petkovića bi bilo zanimljivo videti, ali, budimo realni, i da se za Evropu borimo ne bismo ih mogli dovesti tek tako... Nisam siguran, je l' Vahid našao neki posao nakon Maroka?Forza Voša wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:06 pm https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... ca-bataka/
Vladimir Petkovic
Nenad Bjelica
Vahid Halilhodzic
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Po meni, samo Tanjga ili stranac.
Zasto je Zbiljic bio u Bolonji, ako sad ne moze da dovede Tanjgu? Nije, valjda, samo da mu noge vide puta i da prodaje najtalentovaniju Vosinu decu i to jedva punoletnu???
Zasto je Zbiljic bio u Bolonji, ako sad ne moze da dovede Tanjgu? Nije, valjda, samo da mu noge vide puta i da prodaje najtalentovaniju Vosinu decu i to jedva punoletnu???
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Неразуман потез мењати тренера сад. Какав да је, нек одради сезону до краја. Шта се добија са сменом тренера пред серију тешких утакмица?
Било би замимљиво видети Клосеа како пеца код говнаре.
Од старих лица волео бих Златомира видети. Или дати Батаку прилику да буде тај наш Артета
Било би замимљиво видети Клосеа како пеца код говнаре.
Од старих лица волео бих Златомира видети. Или дати Батаку прилику да буде тај наш Артета
Bolje sad promena trenera nego cekati kraj sezone pa dovesti novog, i onda taj novi iskoristi pola sezone da se uigra ekipa i upropastimo jos jednu.
E sad, dal smo mogli bolje izabrati... videcemo. Evropa je misaona imenica za nas.. i treba raditi na dovodjenju pojacanja i uigravanju tima za sl.sezonu jer je ova ocigledno gotova.
E sad, dal smo mogli bolje izabrati... videcemo. Evropa je misaona imenica za nas.. i treba raditi na dovodjenju pojacanja i uigravanju tima za sl.sezonu jer je ova ocigledno gotova.
BATAK NE
Od onih koji su bez angažmana:
Prvi pik - AMAR OSIM
Neka ostala interesantna i ne preskupa imena: Miroslav Đukić, Mehmed Baždarević, Zoran Mamić, Paul Le Guen, Slavoljub Muslin, Asier Garitano

Od onih koji su bez angažmana:
Prvi pik - AMAR OSIM
Neka ostala interesantna i ne preskupa imena: Miroslav Đukić, Mehmed Baždarević, Zoran Mamić, Paul Le Guen, Slavoljub Muslin, Asier Garitano
Iz teksta:Forza Voša wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:06 pm https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... ca-bataka/
Vladimir Petkovic
Nenad Bjelica
Vahid Halilhodzic
Novosađani su pred trenera stavili jasan ultimatum – odlazak asistenta Miloša Bašića iz stručnog štaba i pobeda u narednom kolu, na gostivanju Radničkom.
Sta je bilo sa ovim Basicem?
Da li odlazak Basica ima veze sa jednim komentarom na Mozzartu, da je Carevic hteo da se bije sa nekim nasim igracem ili trenerom, pa ga je Topic smirivao i zadrzavao?MiSmoFKV! wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:46 pmIz teksta:Forza Voša wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:06 pm https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... ca-bataka/
Vladimir Petkovic
Nenad Bjelica
Vahid Halilhodzic
Novosađani su pred trenera stavili jasan ultimatum – odlazak asistenta Miloša Bašića iz stručnog štaba i pobeda u narednom kolu, na gostivanju Radničkom.
Sta je bilo sa ovim Basicem?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov