Transferi
Re: Transferi
Ne treba se zanositi transferima. Nismo mi u poziciji da dovedemo pojačanja koja su bolja od igrača koje imamo u omladinskoj školi.
Treba što pre da se uvode i uigravaju omladinci, Bukinac, Kovačev i Kokanović, jer već sada nisu ništa lošiji od Malbašića, Baraja, Simića, Antonijevića..., baš kao što je i Kabić za sva preplaćena pojačanja izmislio fudbal.
Treba što pre da se uvode i uigravaju omladinci, Bukinac, Kovačev i Kokanović, jer već sada nisu ništa lošiji od Malbašića, Baraja, Simića, Antonijevića..., baš kao što je i Kabić za sva preplaćena pojačanja izmislio fudbal.
-
Koje uigravanje omladinaca, mi takve prodamo dok jos nisu ni zaigrali za prvi tim.
Kad pogledam koje su igrace doveli neki klubovi, pada u vodu prica da nema igraca koje bi mogli da dovedemo.
Tuzna je nasa transfer politika.
Kad pogledam koje su igrace doveli neki klubovi, pada u vodu prica da nema igraca koje bi mogli da dovedemo.
Tuzna je nasa transfer politika.
Uprava napolje!
Moram ovo da napisem jace je od mene,iako je off
Ze Turbo o kom sam davio prethodnih meseci zavrsio u osmoplasiranoj (od 12 ekipa) ekipi Katarskog prvenstva Al Markhiya,zanimljivo je da na TMu stoji da je ugovor vazeci do 30.juna 2023 sto znaci da mozemo nastaviti pregovore
Juce su igrali 15.kolo prvenstva protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Al Arabi i izgubili 2:0.
Ze Turbo je debitovao i proveo nekih 25 minuta na terenu. Vec na prvu se vidi da mu je ekipa losa i da bi u Vosi mozda imao i kvalitetnije saigrace.

Ako neko ima zelju neka pogleda recimo desavanja od 93 minuta (mislim da sam tu i zaustavio video) imao je Turbo jedno lepo spustanje grudima,i postignut gol al je nazalost pre toga napravio prekrsaj,navodim taj gol jer je dao na zanimljiv nacin. Inace posle njegovog gola pao jos jedan prelep,al je i on ponisten.Bio je zanimljiv mec za gledanje i atmosfera je carska
Ipak ne mogu prebaciti tacnu minutazu,premotajte snimak na 2 sata i 7 minuta
Eto mene put sad navodi na dve nove destinacije,dve nove kulture (druga liga Turske,Meri i Katarska liga,Turbo)... ceo svet obidjoh tako prateci kojekakve anonimuse

Ze Turbo o kom sam davio prethodnih meseci zavrsio u osmoplasiranoj (od 12 ekipa) ekipi Katarskog prvenstva Al Markhiya,zanimljivo je da na TMu stoji da je ugovor vazeci do 30.juna 2023 sto znaci da mozemo nastaviti pregovore

Juce su igrali 15.kolo prvenstva protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Al Arabi i izgubili 2:0.
Ze Turbo je debitovao i proveo nekih 25 minuta na terenu. Vec na prvu se vidi da mu je ekipa losa i da bi u Vosi mozda imao i kvalitetnije saigrace.

Ako neko ima zelju neka pogleda recimo desavanja od 93 minuta (mislim da sam tu i zaustavio video) imao je Turbo jedno lepo spustanje grudima,i postignut gol al je nazalost pre toga napravio prekrsaj,navodim taj gol jer je dao na zanimljiv nacin. Inace posle njegovog gola pao jos jedan prelep,al je i on ponisten.Bio je zanimljiv mec za gledanje i atmosfera je carska

Ipak ne mogu prebaciti tacnu minutazu,premotajte snimak na 2 sata i 7 minuta

Eto mene put sad navodi na dve nove destinacije,dve nove kulture (druga liga Turske,Meri i Katarska liga,Turbo)... ceo svet obidjoh tako prateci kojekakve anonimuse

Covece ovo je poluamaterski fudbal, a opet gledajuci deluje mnogo bolje, zanimljivije i ozbiljnije samo zato sto je infrastruktura bolja.
Koliko bi samo nasa liga bila lepsa za gledanje kada bi se ulozilo u travnatu podlogu (hibrid!) i nasminkali stadioni da izgledaju pristojno makar na prvi pogled.
Koliko bi samo nasa liga bila lepsa za gledanje kada bi se ulozilo u travnatu podlogu (hibrid!) i nasminkali stadioni da izgledaju pristojno makar na prvi pogled.
Pa o tome svi pricamo... godinama. Kada bi se resili pasnjaka i imali 10-12 skockanih superligaskih stadioncica,i bar malo moralnije ljude u fudbalu,vratila bi se publika.N13 wrote: ↑Wed Feb 22, 2023 4:49 pm Covece ovo je poluamaterski fudbal, a opet gledajuci deluje mnogo bolje, zanimljivije i ozbiljnije samo zato sto je infrastruktura bolja.
A i to zapazanje,poluamaterski fudbal... verujem da bi takvim igracima (kao Turbo npr.) Vosa i Evropa bili primamljivi,samo... kada bi imao ko da bar pokusa

- churguzijanac
Jes njemu primamljiva Evropa, al primamljiviji mu je sopstveni džep.Ide tamo ko više plati, ostaje sezonu ili polusezonu i ode.
Dobar je al nema šanse ovi naši da ga dovedu.Mora da se izuju dobrano, a ko što vidimo to nije praksa.
Zna se ko je Srbiji spreman da plati.Tako da možda ga i vidiš u crveno belom dresu al' teško u našem
Dobar je al nema šanse ovi naši da ga dovedu.Mora da se izuju dobrano, a ko što vidimo to nije praksa.
Zna se ko je Srbiji spreman da plati.Tako da možda ga i vidiš u crveno belom dresu al' teško u našem

https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299
Да ли Јединство из Уба има бољу трансфер политику од нас
- churguzijanac
Jel to ovaj Vojin što je bio na probi u Austriji?CRD FCV wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:26 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299
Jokchurguzijanac wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 4:28 pmJel to ovaj Vojin što je bio na probi u Austriji?CRD FCV wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:26 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299

Evo crvena go**a već spominju Jojića. kao pojačanje.
- slanobarac
To sigurno nije pojačanje već eventualno slabljenje protivnika. Imali su hrpu takvih transfera, slabili manje klubove ne plaćavši im za isto.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Taj Vojin,Ibrahim Zubairu (broj 38) danas dao gol odluke i deluje na osnovu snimka da mu je veoma tesko uzeti loptu,a ima ga i napred i nazad.Za sad 11 meceva za UB 3 gola i 2 asistencijechurguzijanac wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 4:28 pmJel to ovaj Vojin što je bio na probi u Austriji?CRD FCV wrote: ↑Sat Feb 25, 2023 3:26 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299

Meni ova 10ka iz Gat-a deluje zanimljivo.
Ej kada smo mi skretali pažnju našoj pametnoj upravi na Sašu Jovanovića još dok je igrao u Lučanima evo ga sada pravi haos u TSC.