Srećan Rođendan matora ;)
- slanobarac
Re: Srećan Rođendan matora ;)
Na žalost, nemam kome da čestitam rođendan. Ako neko, kao ja, još uvek voli ovaj klub neka mu je srećan ovaj dan. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Posto su ovi iz uprave odneli venac na mesto osnivanja kluba, nama je ostalo samo da upalimo sveću. 
Bojim se da nam ovo ne bude poslednji rodjendan! Srećan ti rodjendan moja Vošo!

Bojim se da nam ovo ne bude poslednji rodjendan! Srećan ti rodjendan moja Vošo!
- Deep Purple
Ostarilo se 

"Kad se u ovoj zemlji neko ili nešto dovuče do sto godina, pa to je svetsko čudo!" Dobro, u ovom slučaju 109.
Nemerljiva je zahvalnost studentariji koja je pre 109 godina osnovala naš klub. I ne, ovo nije klub, ovo je naš izvor sreće, tuge, nadanja, sećanja, okupljanja, pobeda, poraza... Kako god da okreneš, svi mi, i kad smo u ličnom "bojkotu" kluba, sve se svede na jedno - pre i posle utakmice u novinama provirimo i tražimo nešto vezano za Nju. Ali to je naša tajna koju svi ionako znaju. I to nas spaja, jer smo i mi deo Nje, kao i Ona deo nas. Siguran sam da nisu ni pomenuti studenti pre 109 godina zamišljali kakvu će stvar učiniti za svoje sinove, unuke, praunuke...
Srećan rođendan, prva ljubavi!

Nemerljiva je zahvalnost studentariji koja je pre 109 godina osnovala naš klub. I ne, ovo nije klub, ovo je naš izvor sreće, tuge, nadanja, sećanja, okupljanja, pobeda, poraza... Kako god da okreneš, svi mi, i kad smo u ličnom "bojkotu" kluba, sve se svede na jedno - pre i posle utakmice u novinama provirimo i tražimo nešto vezano za Nju. Ali to je naša tajna koju svi ionako znaju. I to nas spaja, jer smo i mi deo Nje, kao i Ona deo nas. Siguran sam da nisu ni pomenuti studenti pre 109 godina zamišljali kakvu će stvar učiniti za svoje sinove, unuke, praunuke...
Srećan rođendan, prva ljubavi!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
slanobarac wrote: ↑Sun Mar 06, 2022 1:07 pm Ako neko, kao ja, još uvek voli ovaj klub neka mu je srećan ovaj dan.![]()

Hranila se ti našim živcima hiljadu godina! 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Срећан рођендан нашој дами уз Бајагин "да смо живи и здрави" воз
Nisam cestitao rodjendan Klubu, jer ne znam kome da uputim cestitku, posto tamo nema nikog ko mari za Vosu, osim za sami sebe.
A, malo mi izgleda ,,off" , da mi, forumasi, sami sebi cestitamo, na Forumu, rodjendan kluba, koji, eto, samo sto jos postoji u stodevetoj godini od osnivanja i fudbalski tavori preko 3 decenije i bruka Osnivace, navijace i prethodne generacije igraca. To, nimalo, nije za cestitku. Naprotiv.
A, malo mi izgleda ,,off" , da mi, forumasi, sami sebi cestitamo, na Forumu, rodjendan kluba, koji, eto, samo sto jos postoji u stodevetoj godini od osnivanja i fudbalski tavori preko 3 decenije i bruka Osnivace, navijace i prethodne generacije igraca. To, nimalo, nije za cestitku. Naprotiv.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Možda čestitati bivšem članu foruma koji se učlanio u biblioteku pa sad drži komemorativne govore i polaže vence. Od foruma do člana UO kluba je kratak put. Nikada ne treba gubiti nadu. 

@Slanobarac - slusaj, on je tamo jos i najmanji problem, za njega sam bar siguran da zaista voli klub i do koske navija za njega dok za sve ostale tamo kad bi se u isto vreme igrala neka nasa utakmica i "el komunistiko" nisam siguran da bi bilo ko od njih osim ako bas po protokolu mora prisustvovao nasoj utakmici, svi bi bili u Beogradu!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- slanobarac
Moguće da je najmanji problem ali i dalje je problem. Inače, više nisam siguran da voli Vošu do koske. Ima u klubu baš, baš slaninara to sigurno znam. No, nema veze. 

Mene vise interesuje da li cita Forum?
I Djumi je morao da napusti pisanje na forumu, zbog funkcije, ali ga je citao neulogovano ( to pouzdano znam).
Nismo mi, ovde na forumu, opozicija Klubu, samo smo drugacija pozicija, koja bastini principe Osnivaca i svetlu tradiciju Kluba.
I Djumi je morao da napusti pisanje na forumu, zbog funkcije, ali ga je citao neulogovano ( to pouzdano znam).
Nismo mi, ovde na forumu, opozicija Klubu, samo smo drugacija pozicija, koja bastini principe Osnivaca i svetlu tradiciju Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Nažalost sa zakašnjenjem, ali sa dubokim poštovanjem...Čestitam rodjendan velikanu Srpskog fudbala i njegovim navijačima...Veliki je ovo klub braćo, čuvajte ga i negujte..A nadam se da će i ova država početi više da respektuje FK Vojvodinu i ulaže u nju..