26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)
Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički, subota 16h (A2)
Naivno ispadanje Bjekovića.
nek udje Milosevic mesto Nikolica.
Ovakav bol u kurcu kod jednog fudbalera nisam video nikad,zbog ovih igara bih ga poslao direkt u petlice.
jebeni pankov....
Ovakav bol u kurcu kod jednog fudbalera nisam video nikad,zbog ovih igara bih ga poslao direkt u petlice.
jebeni pankov....
Last edited by rykerfcv on Sat Mar 11, 2023 6:32 pm, edited 1 time in total.
Batak, da se ne ljubimo..
- churguzijanac
E moj Batak usro si motku
Stao je nas vezni red sa trcanjem ispred nasih 16m. Ostavili mnogo slobodnog prostora.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Što su se povukli tolikoj koju pičku svoju materinu Pankov 

- churguzijanac
Lazarević zaslužio gol
Jel to 3 asistencija Čumića?
Pas je dao Malbašić, ali je svejedno predugo vukao Lazarević da bi se to vodilo kao asistencija
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Bjeković jako jako loš šteta za Vitasa.
Malo su zakasnele izmene, ali po meni, Batak je napravio vidljiv pomak u ekipi. Videli smo, na kraju utakmice, koliko su svi igraci zeleli ovu pobedu i bilo je hemije na terenu i ritma. Vise u prvom delu, u drugom su se malo umorili i usporili i odmah bili kaznjeni golovima.
Bravo momci, bravo Batace
PS
Meni Ljubisavljevic deluje dosta pouzdano. Videcemo kasnije, jer Vitas ce,sigurno, imati dugu pauzu, zbog povrede, kako mi se cini?
Bravo momci, bravo Batace

PS
Meni Ljubisavljevic deluje dosta pouzdano. Videcemo kasnije, jer Vitas ce,sigurno, imati dugu pauzu, zbog povrede, kako mi se cini?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
60 minuta smo bili bolji, 10-15 minuta njihove inicijative kad su se i vratili a onda egal do kraja, gde smo imali više sreće. Rezultat realan, ali je vrlo vrlo lako moglo biti i obrnuto... Prelako smo izgubili prednost, a pogledala nas je fortuna kod Lazarevićevog gola, ne znam da li će se do kraja voditi kao njegov ili golmanov gol.
Opet puno toga zavisilo od Čumića, on i Zukić odigrali odlično tih 60 minuta. Lazarević bio pod velikim pritiskom zbog Ovusua, koji ga je lagano pretrčavao u par navrata, ali se lavovski borio Lazarević. Zaslužio je gol, i delovao je dobro u završnici. Sa druge strane najlošiji Nemanja Nikolić, koji definitvno zna fudbal, ali nikako ne odgovara onome što nama treba na toj poziciji. I na moju veliku žalost Bjeković, kojeg izrazito volim, ali je bio poprilično loš danas, možda i najgori.
Opet puno toga zavisilo od Čumića, on i Zukić odigrali odlično tih 60 minuta. Lazarević bio pod velikim pritiskom zbog Ovusua, koji ga je lagano pretrčavao u par navrata, ali se lavovski borio Lazarević. Zaslužio je gol, i delovao je dobro u završnici. Sa druge strane najlošiji Nemanja Nikolić, koji definitvno zna fudbal, ali nikako ne odgovara onome što nama treba na toj poziciji. I na moju veliku žalost Bjeković, kojeg izrazito volim, ali je bio poprilično loš danas, možda i najgori.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Za mene, Zukić najbolji igrač prolećnog dela sezone!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
13 u nizu 11 prvenstvenih i 2 u kupu samo velika šteta mnogo nerešenih 
Iliti od 20 10 2022 bez poraza

Iliti od 20 10 2022 bez poraza

Last edited by fare on Sat Mar 11, 2023 7:28 pm, edited 1 time in total.