Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
021

Re: Transferi

Post by 021 »

Ne treba se zanositi transferima. Nismo mi u poziciji da dovedemo pojačanja koja su bolja od igrača koje imamo u omladinskoj školi.

Treba što pre da se uvode i uigravaju omladinci, Bukinac, Kovačev i Kokanović, jer već sada nisu ništa lošiji od Malbašića, Baraja, Simića, Antonijevića..., baš kao što je i Kabić za sva preplaćena pojačanja izmislio fudbal.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Koje uigravanje omladinaca, mi takve prodamo dok jos nisu ni zaigrali za prvi tim.
Kad pogledam koje su igrace doveli neki klubovi, pada u vodu prica da nema igraca koje bi mogli da dovedemo.
Tuzna je nasa transfer politika.
Uprava napolje!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Moram ovo da napisem jace je od mene,iako je off :mrgreen:

Ze Turbo o kom sam davio prethodnih meseci zavrsio u osmoplasiranoj (od 12 ekipa) ekipi Katarskog prvenstva Al Markhiya,zanimljivo je da na TMu stoji da je ugovor vazeci do 30.juna 2023 sto znaci da mozemo nastaviti pregovore :mrgreen:
Juce su igrali 15.kolo prvenstva protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Al Arabi i izgubili 2:0.

Ze Turbo je debitovao i proveo nekih 25 minuta na terenu. Vec na prvu se vidi da mu je ekipa losa i da bi u Vosi mozda imao i kvalitetnije saigrace.

Image

Ako neko ima zelju neka pogleda recimo desavanja od 93 minuta (mislim da sam tu i zaustavio video) imao je Turbo jedno lepo spustanje grudima,i postignut gol al je nazalost pre toga napravio prekrsaj,navodim taj gol jer je dao na zanimljiv nacin. Inace posle njegovog gola pao jos jedan prelep,al je i on ponisten.Bio je zanimljiv mec za gledanje i atmosfera je carska :mrgreen:

Ipak ne mogu prebaciti tacnu minutazu,premotajte snimak na 2 sata i 7 minuta :cheers:

Eto mene put sad navodi na dve nove destinacije,dve nove kulture (druga liga Turske,Meri i Katarska liga,Turbo)... ceo svet obidjoh tako prateci kojekakve anonimuse :mrgreen:
Image
N13

Post by N13 »

Covece ovo je poluamaterski fudbal, a opet gledajuci deluje mnogo bolje, zanimljivije i ozbiljnije samo zato sto je infrastruktura bolja.
Koliko bi samo nasa liga bila lepsa za gledanje kada bi se ulozilo u travnatu podlogu (hibrid!) i nasminkali stadioni da izgledaju pristojno makar na prvi pogled.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

N13 wrote: Wed Feb 22, 2023 4:49 pm Covece ovo je poluamaterski fudbal, a opet gledajuci deluje mnogo bolje, zanimljivije i ozbiljnije samo zato sto je infrastruktura bolja.
Koliko bi samo nasa liga bila lepsa za gledanje kada bi se ulozilo u travnatu podlogu (hibrid!) i nasminkali stadioni da izgledaju pristojno makar na prvi pogled.
Pa o tome svi pricamo... godinama. Kada bi se resili pasnjaka i imali 10-12 skockanih superligaskih stadioncica,i bar malo moralnije ljude u fudbalu,vratila bi se publika.
A i to zapazanje,poluamaterski fudbal... verujem da bi takvim igracima (kao Turbo npr.) Vosa i Evropa bili primamljivi,samo... kada bi imao ko da bar pokusa
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Jes njemu primamljiva Evropa, al primamljiviji mu je sopstveni džep.Ide tamo ko više plati, ostaje sezonu ili polusezonu i ode.
Dobar je al nema šanse ovi naši da ga dovedu.Mora da se izuju dobrano, a ko što vidimo to nije praksa.

Zna se ko je Srbiji spreman da plati.Tako da možda ga i vidiš u crveno belom dresu al' teško u našem :mrgreen:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299

Да ли Јединство из Уба има бољу трансфер политику од нас
churguzijanac

Post by churguzijanac »

CRD FCV wrote: Sat Feb 25, 2023 3:26 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299

Jel to ovaj Vojin što je bio na probi u Austriji?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Sat Feb 25, 2023 4:28 pm
CRD FCV wrote: Sat Feb 25, 2023 3:26 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/v ... sku/444299

Jok
Image
fare

Post by fare »

Evo crvena go**a već spominju Jojića. kao pojačanje.
slanobarac

Post by slanobarac »

fare wrote: Sun Mar 05, 2023 5:41 pm Evo crvena go**a već spominju Jojića. kao pojačanje.
To sigurno nije pojačanje već eventualno slabljenje protivnika. Imali su hrpu takvih transfera, slabili manje klubove ne plaćavši im za isto.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Sat Feb 25, 2023 4:28 pm

Taj Vojin,Ibrahim Zubairu (broj 38) danas dao gol odluke i deluje na osnovu snimka da mu je veoma tesko uzeti loptu,a ima ga i napred i nazad.Za sad 11 meceva za UB 3 gola i 2 asistencije

Image
jackson

Post by jackson »

Meni ova 10ka iz Gat-a deluje zanimljivo.
fare

Post by fare »

Ej kada smo mi skretali pažnju našoj pametnoj upravi na Sašu Jovanovića još dok je igrao u Lučanima evo ga sada pravi haos u TSC.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

fare wrote: Sun Mar 19, 2023 12:21 am Ej kada smo mi skretali pažnju našoj pametnoj upravi na Sašu Jovanovića još dok je igrao u Lučanima evo ga sada pravi haos u TSC.
Neki su koliko se secam i Nemanju Stojica cesto spominjali :mrgreen:
Image
Post Reply