HvalaNevernik II wrote: ↑Sun Mar 26, 2023 12:19 amBio je prenos na RK Gorenje FB stranici.
RK Vojvodina IG stranica redovno objavi ako ima neki stream.
RK Vojvodina
Re: RK Vojvodina
- Deep Purple
Pobeda nad partizanom i u rukometu.
Teze od ocekivanog ( mozda i zbog dosta povredjenih nasih igraca), ali, na kraju, sampionski.
Golman partizana je branio fenomenalno sedmerce i to je jedan od razloga tesko ostvarene pobede, kao i nesto slabije odbrane nasih golmana. Pojedinacnim kvalitetom igraca u polju smo izborili pobedu.
Dosta domace publike bilo u Bg, s obzirom da je rukometna utakmica.

Golman partizana je branio fenomenalno sedmerce i to je jedan od razloga tesko ostvarene pobede, kao i nesto slabije odbrane nasih golmana. Pojedinacnim kvalitetom igraca u polju smo izborili pobedu.
Dosta domace publike bilo u Bg, s obzirom da je rukometna utakmica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voša za 2 dana 2 utakmice ligu dobili 15 ak razlike a sada gube od Vardara Seha ligu poluvreme 22:11 sa timom nikad čuo a u pitanju je polufinale 

- Deep Purple
Seha je takmičenje koje nema smisla, ko god da ima iole neku evropsku ambiciju igra to takmičenje sa drugim ili mladim timom.
+1Deep Purple wrote: ↑Thu Apr 06, 2023 8:28 pmSeha je takmičenje koje nema smisla, ko god da ima iole neku evropsku ambiciju igra to takmičenje sa drugim ili mladim timom.
Ne znam cemu sluzi to takmicenje?
Verovatno, kao privid da se igraju evropske utakmice? No, u svakom slucaju, malo promovisu domaci rukomet, kroz utesno regionalno takmicenje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Mnogo kritikujete SEHA ligu, a ista je 5 u glavu za ovu našu domaću ligu.To što smo dogurali do polufinala Evrokupa, najviše treba da zahvalimo SEHA ligi u kojoj smo stekli neophodno iskustvo.Da vas podsetim da smo godinama tavorili na dnu SEHA lige dok smo ovu našu lagano osvajali. To vam najbolje govori o odnosu dva takmičenja.
Neka vas poraz od Vardara ne zavarava.Oni su ipak trenutno bolji od nas, da ne kažem nivo više, a možda smo baš imali loš dan u Makedoniji
Neka vas poraz od Vardara ne zavarava.Oni su ipak trenutno bolji od nas, da ne kažem nivo više, a možda smo baš imali loš dan u Makedoniji

-
Koliko sam ja video, nisam se nešto udubljivao, igrali su klinci obe protiv Vardara.
Mada, da, Vardar je ozbiljniji klub od nas. Možda su i oni igrali sa drugim timom.
Mada, da, Vardar je ozbiljniji klub od nas. Možda su i oni igrali sa drugim timom.
Sutra u 16h polufinale sa Svedjanima. Navodno arena prenosi, a ako neko nadje link neka ga prosledi ovde.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Poraz rukometaša 25:24. Ostaje žal jer je vrlo lako mogla i pobeda da se odnese ali ovo je generalno dobar rezultat i velike šanse imamo za finale.
-
Свака част,мушки,права позивница да се у реваншу дигне температура на максимум.
- Deep Purple
A ako pobedimo 24:23? Gledaju se postignuti u gostima ili?