Na IG su pre bile najave unapred koju školu posećuju. U zadnje vreme nisam nešto pratio.
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Хвала, ако неко има више информација нека јави.Nevernik II wrote: ↑Thu Apr 20, 2023 5:48 pmNa IG su pre bile najave unapred koju školu posećuju. U zadnje vreme nisam nešto pratio.
Телеп
Sudeći po slikama u Begeču je bilo lepo i uspešno. Očekivano
Pozdravljam svaku aktivnost marketinga, sve je to još uvek daleko od potrebnog ali svaki angažman i pomak je za pohvalu. Očekuje se da se nastavi s ovakvim akcijama, ali je neophodno da se osmisli i mnogo toga novog. Ne znam kako rade i imaju li bilo kakvu strategiju, ali čini mi se da nedostaje ozbiljan i sistemski pristup, počev od dobrog istraživanja, ustanovljavanja konkretnijih ciljnih grupa i prilagođavanja pristupa. Sigurno i ovde ima ljudi koji se mnogo bolje razumeju u te stvari od mene pa nije zgoreg da se komentariše i iznose ideje. Iako ih je istini za volju bilo i do sada dobrih, problem je što se slabo šta prihvatalo i realizovalo. Ali svakako ne treba odustajati nego gurati, podsticati, ohrabrivati, nagovarati ...

Pozdravljam svaku aktivnost marketinga, sve je to još uvek daleko od potrebnog ali svaki angažman i pomak je za pohvalu. Očekuje se da se nastavi s ovakvim akcijama, ali je neophodno da se osmisli i mnogo toga novog. Ne znam kako rade i imaju li bilo kakvu strategiju, ali čini mi se da nedostaje ozbiljan i sistemski pristup, počev od dobrog istraživanja, ustanovljavanja konkretnijih ciljnih grupa i prilagođavanja pristupa. Sigurno i ovde ima ljudi koji se mnogo bolje razumeju u te stvari od mene pa nije zgoreg da se komentariše i iznose ideje. Iako ih je istini za volju bilo i do sada dobrih, problem je što se slabo šta prihvatalo i realizovalo. Ali svakako ne treba odustajati nego gurati, podsticati, ohrabrivati, nagovarati ...
Sve je to lepo i podrzavam svaku akciju,ali nijedan taj odlazak u skolu ni priblizno nema efekta (da neko zavoli klub) kao recimo zadnje pobede protiv Cuke i Partizana... tako se radja ljubavCane wrote: ↑Fri Apr 21, 2023 12:01 pm Sudeći po slikama u Begeču je bilo lepo i uspešno. Očekivano![]()

Begec je posebno istorijski specificno mesto za FK Vojvodinu, s obzirom koliko je dao legendarnih igraca i tamo nije tesko promovisati Vosu. Bar se nadam da se stanje nije mnogo promenilo na stetu podrske Vosi i navijackog raspolozenja.
Ali, kako je napisao @Voja, najveci efekat su pobede Vojvodine nad Partizanom, Cukom...
Pobede u domacem prvenstvu, lepa igra i zapazen nastup u Evropi prave tu krucijalnu razliku.
Takodje, posten rad i odnos donose pravi efekat da deca istinski i trajno zavole Klub.
Ali, kako je napisao @Voja, najveci efekat su pobede Vojvodine nad Partizanom, Cukom...
Pobede u domacem prvenstvu, lepa igra i zapazen nastup u Evropi prave tu krucijalnu razliku.
Takodje, posten rad i odnos donose pravi efekat da deca istinski i trajno zavole Klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Надам се да је право место, јуче на утакмици изгубљена дечија сезонска Моја прва љубав. На западу је изгубљена,на име Бојана.
Надам се да ће неко наћи. Хвала унапред.
Надам се да ће неко наћи. Хвала унапред.
Телеп
- Deep Purple
E pa ovako, nadam se ozbiljnoj mobilizaciji. Očekuje nas PET finala (potencijalno i šest). Protiv respektabilnih rivala da se ne izrazim sve same derbi utakmice. Praznici fudbala su pred nama i iz dobru podršku sa tribinama mislim da možemo mnogo. Ja ću pokušati da dođem u Srbiju i da pružim podršku u potencijalnom finalu i u poslednjem kolu u Topoli. Mislim da sad ne bi trebalo da postoje izgovori i da su nas barem toliko fudbaleri i stručni štab serijom od dvadeset i jednog meča bez poraza zadužili.
Mislim da bolju priliku od ove da pokažemo kakvu podršku ima ovaj klub neće biti u skorije vreme.
I iskreno bih najviše voleo da nekako igramo sa ciganima finale kupa i da se skupi opet nekoliko hiljada ljudi i da se pošalje ponovo slika kako se ova igra ne igra samo za blizance i da i drugi klubovi imaju podršku. Samo borbeno !
Mislim da bolju priliku od ove da pokažemo kakvu podršku ima ovaj klub neće biti u skorije vreme.
I iskreno bih najviše voleo da nekako igramo sa ciganima finale kupa i da se skupi opet nekoliko hiljada ljudi i da se pošalje ponovo slika kako se ova igra ne igra samo za blizance i da i drugi klubovi imaju podršku. Samo borbeno !
Lepa najava utakmice s grobljem, ali zašto tako nije pred svaku utakmicu? Zašto nije bilo pred polufinale sa Čukom? Eh...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
jel istekao ugovor sa Kelme-om...?
da konačno potpisemo ugovor sa pravim renomiranim proizvodjačem opreme,koji ce makar iole ispuniti nasa očekivanja.
da konačno potpisemo ugovor sa pravim renomiranim proizvodjačem opreme,koji ce makar iole ispuniti nasa očekivanja.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Meni je Kelme bio sasvim korektan. Pravo osvezenje sa plavom zvezdom i sivim gostujucim dresovima.
Doduse velika zamerka na kvalitet boje. Posle par utakmica je bela polovina dresa postala roza kod mnogih igraca... totalno je pustio boju.
Doduse velika zamerka na kvalitet boje. Posle par utakmica je bela polovina dresa postala roza kod mnogih igraca... totalno je pustio boju.
Ta bela polovina je sadrzala crvene niti kroz tkanje pa je stvaralo utisak roze. Nije to do pustanja boje. Kasnije varijante dresa skoro sam siguran da nije radio Kelme vec je bila domaca radinost.
Sve je ispunio do običnih majica za dalju prodaju,do dresova koje je svake godine makar malo menjao ...inace je sve ispunio ...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...