Da li neko ima svileni sal odbojkaskog kluba vojvodine da prodaje ili da zna gde ga mogu kupiti?
Moze me kontaktirati na kolarovstojan@gmail.com
Značke, zastavice, stari dresevi, ulaznice, sličice...
Re: Značke, zastavice, stari dresevi, ulaznice, sličice...
Kopala sam po nekim starim brojevima Ćao magazina, pa se tu našlo nekoliko komada Ćao Tifo. Mislim da sam pregledala brojeve iz 1991. Bilo ih je još, ali nisam imala vremena da sve pažljivo listam. Uglavnom našla sam nekoliko slika vezanih za navijače Vojvodine. 

(imam malo refleksije, ali fotkano je u citaonici Matice pa nisam mogla baš puno da se vrpoljim i tražim bolji ugao
)

(imam malo refleksije, ali fotkano je u citaonici Matice pa nisam mogla baš puno da se vrpoljim i tražim bolji ugao

Vojvodina 1991/92. sa Spasojem Jelačićem:
Tr. Kovrlija, Kocić, Šarčević,Bosančić, Jokić, Trivić, Hajdić, Vujović, Karić, Govedarica, Šaula, JELAČIĆ, Bajčetić, Šaraba, Brzaković, tr. Ilić;
Drljača, M. Živković, Kuntić, Vukov, Jezdimirović, Perović, B. Živković, Puhalak, Petković, Nenadić, Samardžić. Sabo.
Fotka preuzeta iz grupe "Istorija ex-YU fudbala" sa fejsbuka.
Kupujem lotto dres iz sezone 2001/02!
Banujte me molim vas 

http://imageupload.co.uk/images/2017/03 ... 9af2b0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se pohvalim kolekcijom
Da se pohvalim kolekcijom

Banujte me molim vas 

Poklanjam stare kalendare FKV i Firme, ima od 10+ godina starih pa naovamo. Zainteresovani neka se jave privatnom porukom.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...