30. kolo: Vojvodina-Mladost Lucani 2:0
30. kolo: Vojvodina-Mladost Lucani 2:0
Mesto odigravanja:stadion Karadjordje
Vreme:17 casova
Nasa Vojvodina je sigurno treca i to je poziv svima koji vole klub da dodju na Karadjordjija da pozdravimo igrace i uzivamo u lepim potezima(moze nam se)!Prethodne dve utamice smo dobili rezultatom 2:1 i 0:1.Inace Lucancima svaki bod zivot znaci,tako da ce momci morati malo vise da se potrude!
Vreme:17 casova
Nasa Vojvodina je sigurno treca i to je poziv svima koji vole klub da dodju na Karadjordjija da pozdravimo igrace i uzivamo u lepim potezima(moze nam se)!Prethodne dve utamice smo dobili rezultatom 2:1 i 0:1.Inace Lucancima svaki bod zivot znaci,tako da ce momci morati malo vise da se potrude!
Last edited by mihailov on Thu May 08, 2008 3:45 pm, edited 1 time in total.
Napred Voso!
-
-
Ne da ocekujem pobedu,nego POBEDA POD OBAVEZNO!!!Posle BG blizanaca,to je tim koji najvise mrzim i kome zelim sve najgore,a za pocetak da ispadnu iz lige!Nasle te seljacine da nas optuzuju da smo ih pokrali i da smo namestili tu utakmicu.E,PA DA MI NJIMA NAMESTIMO MINIMALNO 3:0!!!Zato svi na Karadjordje i da podrzimo nas tim do nove pobede,a da ove indijance ispratimo u drugu ligu!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Neznam za vas za mene mucna utakmica za gledanje.Jedino je odbrana odradila svoj posao,a posebno bih pohvalio Savu Pavicevica i Djurica.Brkic je imalo par losih izletanja,ali i jednu-dve lepe odbrane.
Buac borben,konacno gol, jedino sto mi smeta sto kada udje Sepuja, Brzic Buaca povlaci na njegovo staro mesto.Inace igra ko i vecine tima - bleda.
Jedna utakmica za zaborav,cisto otaljavanje posla..Nadam se da ce ovi u 2. ligu gde im je i mesto...ali izmafijace nasa liga vec nesto.
Pozdravio bi jos jednom oblacenje decice iz Leposavica u boje naseg kluba od glave do pete
Buac borben,konacno gol, jedino sto mi smeta sto kada udje Sepuja, Brzic Buaca povlaci na njegovo staro mesto.Inace igra ko i vecine tima - bleda.
Jedna utakmica za zaborav,cisto otaljavanje posla..Nadam se da ce ovi u 2. ligu gde im je i mesto...ali izmafijace nasa liga vec nesto.
Pozdravio bi jos jednom oblacenje decice iz Leposavica u boje naseg kluba od glave do pete

0.0625
I zbog ovakvog protivnika su toboze predstavnici naseg kluba pokusali da podmite sudije? Bled i bezvoljan protivnik iako mu je od ovog meca zavisio prvoligaski zivot. Imali su samo 20 minuta drugogo dela prvog poluvremena kada su se nasi zagonetno povukli a sve posle toga je bio samo laksi trening za nase momke. Valja pohvaliti zalaganje Pantelica, tacnost Djurica i ne znam kako bih opisao igru Djurovskog?
Za pamcenje ostaje gol Tadica!!!!
Za pamcenje ostaje gol Tadica!!!!
Ja sam licno zadovoljan danasnjom utakmicom,momci su odradili posao.Igrali smo taman koliko je bilo potrebno da se pobeda ne dovodi u pitanje.Oni su neugodan gost,otkinuli su ciganima 4 boda i veoma mi je drago sto sa njima imamo maksimalan ucinak.Jesenas smo se veoma mucili sa njima,sada samo u prvih pola sata,eventualno malo vise.
Danas Pavicevic najbolji,polako postaje nezameniv u odbrani.I ostatak odbrane solidan,bez vecih primedbi na njihov racun.Buac lavovski borben i to mu se isplatilo golom.Pomenuo bih jos Djurovskog koji je definitivno zreo za napustanje kluba.Ne zelim da uputim grubu rec i kazem da nema kvalitet za Vojvodinu,vec cu reci da se nije snasao i da nema smisla siliti.
Naravno pohvale za organizovanje dolaska dece sa Kosova na stadion i bilo je uzivanje gledati ih sa severa kako se raduju svakom nasem pogotku.Kapa dole
Sledeca utakmica je u sredu sa Smederevom i treba napomenuti da Firma pocinje sa navijanjem od sledece subote!
I da,sto nije radio semafor
?
Danas Pavicevic najbolji,polako postaje nezameniv u odbrani.I ostatak odbrane solidan,bez vecih primedbi na njihov racun.Buac lavovski borben i to mu se isplatilo golom.Pomenuo bih jos Djurovskog koji je definitivno zreo za napustanje kluba.Ne zelim da uputim grubu rec i kazem da nema kvalitet za Vojvodinu,vec cu reci da se nije snasao i da nema smisla siliti.
Naravno pohvale za organizovanje dolaska dece sa Kosova na stadion i bilo je uzivanje gledati ih sa severa kako se raduju svakom nasem pogotku.Kapa dole

I da,sto nije radio semafor

Napred Voso!
Džaba ti sad, kad niko nije hteo da pristane na opkladu
U svakom slučaju, pohvale za sportsku borbu do samog kraja 
Što se tiče utakmice, tri lepa poteza, za dva gola. Taman su naši ušli u seriju, a već kraj prvenstva
Mogli bi i još neki da dobiju šansu, pošto su se razvlačili ranije natpisi po štampi da se računa na njih.

Što se tiče utakmice, tri lepa poteza, za dva gola. Taman su naši ušli u seriju, a već kraj prvenstva