Transferi
Re: Transferi
10 miliona klubu,svakom navijacu po 500e i nek ga nose
Pa nije bez razloga. Gledamo ga dugo, a ne pravi razliku ni protiv Nisa i Kragujevca. Ja i dalje ne verujem da neko daje ozbiljan novac za njega.Pera Centar wrote: ↑Sat Jun 17, 2023 3:48 pm https://www.maxbetsport.rs/detonacija-n ... CxUAC7Dq-I
Puno vas treba da se ugrize za jezik.Zato što previše dugo pljujemo dečka, bez i jednog logičnog razloga. Sve u svemu bilo bi dobro da budemo malo objektivni.
Kup je nas!
Jbmliga, i Tadic je kod nas igrao k'o preko one stvari, samo jednu utakmicu pamtim da je na nivou odradio kad smo na JNA silovali crne 3:1 u kupu, sve ostalo manje-vise kilavo. Takav utisak mi odaju i Topic i Zukic, da mogu vise ali zbog nekog razloga kao da igraju pod rucnom i bez motiva. Sto kaze Turija, jedino je Kacar kod nas igrao sa zeljom i zarom sa kakvim je kasnije igrao i napolju - mozda bih ja tu dodao jos i Medu iako njegova karijera nije dostigla te fudbalske vrhunce ni njemu ne mogu da nadjem primedbu za trud i zalaganje u nasem dresu.
E sad, imali smo mi pun ocin talenata koji nikad nisu ispunili potencijal, na svakog Tadica ili Sergeja dolazi po nekoliko Runija Smiljanica - videcemo na koju ce stranu ova sadasnja dvojica da pretegnu...
E sad, imali smo mi pun ocin talenata koji nikad nisu ispunili potencijal, na svakog Tadica ili Sergeja dolazi po nekoliko Runija Smiljanica - videcemo na koju ce stranu ova sadasnja dvojica da pretegnu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ako ništa drugo danas se baš dosta pisalo o nama.
Odvojio sam malo vremena, nije me mrzelo, pa sam prošao po komentarima mocarta, gde se pojavljuje "prijatelj". Dva su nika, jedan sa početnim malim slovom, koji deluje da je "original", drugi je sa velikim prvim slovom i deluje da ispaljuje imena u stilu ovog prvog. Vidi se razlika u stilu i kvalitetu pisanja. Ovaj sa velikim slovom je danas "preneo" da je dvojac na pregledima bio "iz Pazara" i da su u pitanju "Majdevac i Jović". Obzirom na vreme upisa, prilično sam siguran da je prepisivao sa foruma ovo što smo mi nagađali za ta dva igrača.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Povela se tema o dva misteriozna igrača, Deep je plasirao ideju da su moguće u pitanju čak dva igrača iz istog kluba. Nadovezao sam se komentarom da Pazar posluje tako da potpišu sa gotovo svim svojim igračima na godinu dana, pa ih posle ganjaju za produživanje, a obzirom da je Jović već pominjan stidljivo u vezi sa nama, nagađao sam da ako su oba iz Pazara da je drugi možda Majdevac. Igramo se pogađanja ličnosti, suštinski. A izgleda da neko to plasira u komentare Mocarta kao insajderske informacije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Ovi sadašnji su ušli na velika vrata uz opšte oduševljenje foruma. Godinu dana je trebalo da se vide dela marketing stručnjaka i sns donatora zbiljića. Taj ne voli Vojvodinu, samo ga interesuje novac i moć. Ispratićemo zajedno ovo do kraja.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nisu prvi, ali nazalost ni poslednji koji su sa takvim namerama dosli u klub. Svi oni vrlo lepo pricaju dok lobiraju da udju u klub a i u prvo vreme kada udju, no na kraju rezultat (ne)rada kad-tad izadje na videlo. Za nekog ranije za nekog kasnije ali kad-tad uvek...slanobarac wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 6:01 am Ovi sadašnji su ušli na velika vrata uz opšte oduševljenje foruma. Godinu dana je trebalo da se vide dela marketing stručnjaka i sns donatora zbiljića. Taj ne voli Vojvodinu, samo ga interesuje novac i moć. Ispratićemo zajedno ovo do kraja.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slanobarac wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 6:01 am
Ovi sadašnji su ušli na velika vrata uz opšte oduševljenje foruma. Godinu dana je trebalo da se vide dela marketing stručnjaka i sns donatora zbiljića. Taj ne voli Vojvodinu, samo ga interesuje novac i moć. Ispratićemo zajedno ovo do kraja.
Ja i dalje mislim da je Zbiljić ušao u klub sa iskrenim namerama da napravi nešto. E sad, zašto to nije tako, dve su opcije:
1. Ne zna, okružio se ljudima u koje ima poverenje, a oni imaju neke druge interese.
2. Spušten je na zemlju i stavljen na svoje mesto kad se razmahao.
Doduše, i dalje je rano da mu se sudi, al' definitivno se mora drugačije raditi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Логика налаже да ако смо са овим тимом били пети,онда морамо да доведемо играче боље од оних што су испред нас.При томе продајемо Кабића,Топића,Симића,битне играче за ову екипу онда би требали довести много боље играче него што су из Новог Пазара.
Први прелазни рок да немам неког играча којег би ми било жао да продамо.Драго ми је да је отишао Симић јер не треба нашу игру да сводимо на његов индивидуални квалитет,већ морамо успоставити систем којем ће квалитет појединаца бити подређен,некако ми није тимски играч.Волео би још да се решимо Малбашића,не оправдава играма своје име и високу плату,као и НН,нама треба нападач,класичан,рутински,не свиђа ми се такав тип нападача,све нешто на потез,на неку романтику,а при том имао је много више лоших него добрих издања код нас.
Да не измишљамо топлу воду волео ви да доведемо Радоју,Макарића,Мудринског,Алексу Вукановића,Радуловића.Ако морају двојица из Пазара онда Мијић и Никчевић,Пешукић није лош,ал ту имамо Лазаревића.
Штета што Антића нисмо вратили,могли смо направити добар посао,дати Букинца за Станића и Шљивића,а имали би Антића и Антонијевића на беку.
Прелазни рок ће показати амбиције ове управе,ако желимо да будемо други,трећи онда морамо да будемо много активнији јер немамо ми скоцкану екипу па само мало да се појачамо и то је то.Уосталом упоредите прошлогодишњи прелазни рок нас и Чукаричког или ТСЦ и све ће вам бити јасно.
Први прелазни рок да немам неког играча којег би ми било жао да продамо.Драго ми је да је отишао Симић јер не треба нашу игру да сводимо на његов индивидуални квалитет,већ морамо успоставити систем којем ће квалитет појединаца бити подређен,некако ми није тимски играч.Волео би још да се решимо Малбашића,не оправдава играма своје име и високу плату,као и НН,нама треба нападач,класичан,рутински,не свиђа ми се такав тип нападача,све нешто на потез,на неку романтику,а при том имао је много више лоших него добрих издања код нас.
Да не измишљамо топлу воду волео ви да доведемо Радоју,Макарића,Мудринског,Алексу Вукановића,Радуловића.Ако морају двојица из Пазара онда Мијић и Никчевић,Пешукић није лош,ал ту имамо Лазаревића.
Штета што Антића нисмо вратили,могли смо направити добар посао,дати Букинца за Станића и Шљивића,а имали би Антића и Антонијевића на беку.
Прелазни рок ће показати амбиције ове управе,ако желимо да будемо други,трећи онда морамо да будемо много активнији јер немамо ми скоцкану екипу па само мало да се појачамо и то је то.Уосталом упоредите прошлогодишњи прелазни рок нас и Чукаричког или ТСЦ и све ће вам бити јасно.
Mnogo smo skurcali ako su nam ambicije da budemo drugi ili treći! To je trošenje i vremena i živaca svih nas.
Kad vidim da dovedemo igrača i potpišemo na 4 godine ugovor i tako par sezona to će značiti da se nešto planira uraditi.
Sve ovo je davanje legitimiteta blizanačko-prestoničkim lopovima da rade to što rade i mi smo direktni saučesnici u lopovluku.
Kad vidim da dovedemo igrača i potpišemo na 4 godine ugovor i tako par sezona to će značiti da se nešto planira uraditi.
Sve ovo je davanje legitimiteta blizanačko-prestoničkim lopovima da rade to što rade i mi smo direktni saučesnici u lopovluku.
Pa kazes ne treba dovoditi pazarce koji su bili peti vec Makarica koji godinu dana nije dao gol i jedva opstao u ligivdn slaninar wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 11:24 am Логика налаже да ако смо са овим тимом били пети,онда морамо да доведемо играче боље од оних што су испред нас.

Nego meni nije jasno kako ozbiljan klub dozvoli da mu isteknu ugovori najboljem igracu po misljenju navijaca i golmanu koji je branio najvazniji mec (polufinale kupa) u sezoni, i da te igrace pusti bez dinara. Preozbiljna je to neozbiljnost