Za kraj sezone, 5 golova u Maju.
Gol sezone 2022/23 - Maj
Gol sezone 2022/23 - Maj
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- slanobarac
Re: Gol sezone 2022/23 - Maj
Ja ovde ne vidim dilemu,ni po pitanju lepote ni po pitanju vaznosti gola 

Ja imam dilemu : Cumic ili Baraj?
Sacekacu malo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo su slatke muke za odabir najlepšeg gola. Eh, da nam je tako bilo cele sezone u izboru za najboljeg igrača...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Moj glas ipak ide NN.
Svi prelepi golovi, uigrane akcije, solo akcije... ali ipak majstorija NN mi je najlepsa.
Svi prelepi golovi, uigrane akcije, solo akcije... ali ipak majstorija NN mi je najlepsa.
Jeste majstorski gol, ali meni deluje da je dosta slucajan, iako je bila namera, ali je mnogo sansi tokom sezone NN upropastio sutiranjem ili prekombinovanjem, pa zato dajem prednost ,,realnim" majstorskim ( Cumic nanizao celu odbranu, Baraj fantasticno skocio u pravom trenutku, na pravom mestu i zato jos ne mogu da se odlucim).
PS
Cumic nam se registrovao na Forum, pa cemo cuti dosta stvari od samog aktera na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dajem glas Baraju.
Cela ta akcija je bila po mom ukusu - prodor i asistencija Cumica i vrhunska realizacija Baraja
Cela ta akcija je bila po mom ukusu - prodor i asistencija Cumica i vrhunska realizacija Baraja

Gol Nemanje Nikolica protiv Radnickog iz Nisa je proglasen za najlepsi gol za mesec Maj.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?