Transferi
Re: Transferi
Ko zna, možda rasprodaju do tad sve igrače iz prošle sezone i uvedu omladince i prekaljene igrače iz Lučana i Surdulice (bez ikakvog podcenjivanja za momke koji igraju tamo).
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Meni zaista nije jasno o kakvoj se ovde rasprodaji govori jer mi do sada u ovom prelaznom roku (ne računajući Miloševića čiji je transfer završen još zimus) slovima i brojem smo prodali ili rasprodali ukupno 0 (nula) igrača. To je po meni suštinski problem, a ne neka imaginarna "rasprodaja". Kamo sreće da ima materijala za tu rasprodaju pa da se onda planira i neka kupovina, jer su to vezani procesi. Kako vreme protiče, sve mi se čini da je ono oko Kabića i Bolonje bila samo patka, a slično mi deluje i ova saga oko Topića. Jednostavno za sada duplo golo, a ne neke navodne rasprodaje.
Pa zato sto vecinu brine da ce opet prodati najtalentovanije omladince, a dovesti igrace od 30+ godina i dati im ugovore koje ne mogu da pokriju bez prodaje novih omladinaca i tako u krug dok ne ispucamo svu decu! Moraju se dovoditi igraci od koji klub ima koristi, ali i koje je moguce prodati u nekoj doglednoj buducnosti. Tu spadaju Cumic, Traore, Carevic i slicni a ne Kajevic, Malbasic, N.N. i slicni. Igraci koju su stariji moraju da prave razliku kao U.N. i ne treba da ih bude 5, nego 2, eventualno 3 da vuku tim. I obavezno makar 2 tinejdzera.Cane wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 9:32 pm Meni zaista nije jasno o kakvoj se ovde rasprodaji govori jer mi do sada u ovom prelaznom roku (ne računajući Miloševića čiji je transfer završen još zimus) slovima i brojem smo prodali ili rasprodali ukupno 0 (nula) igrača. To je po meni suštinski problem, a ne neka imaginarna "rasprodaja". Kamo sreće da ima materijala za tu rasprodaju pa da se onda planira i neka kupovina, jer su to vezani procesi. Kako vreme protiče, sve mi se čini da je ono oko Kabića i Bolonje bila samo patka, a slično mi deluje i ova saga oko Topića. Jednostavno za sada duplo golo, a ne neke navodne rasprodaje.
Kup je nas!
Бацио сам поглед на играче који су без клуба барем од децембра јер је њих накреалније довести, има ту занимљивих играча као Брадарић, Никола Максимовић. Е сад, једно име ми је запало за око
https://www.transfermarkt.com/carlos-fi ... ler/185365
Да ли је ово онај чувени Фијеро, наш недостижни сан?
https://www.transfermarkt.com/carlos-fi ... ler/185365
Да ли је ово онај чувени Фијеро, наш недостижни сан?
- gospodinFKV
Nije.
Nas je bio Bolivijac, ako se ne varam. Ovo je drugi.
Nas je bio Bolivijac, ako se ne varam. Ovo je drugi.
- Deep Purple
https://www.fkvojvodina.rs/reprezentati ... je-u-vosi/
Sad moze doci, jer ispunjava uslov; ima 35 godina.
Taman da se generacijski uklopi u ekipu.
Sad moze doci, jer ispunjava uslov; ima 35 godina.
Taman da se generacijski uklopi u ekipu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
А могу да као пробају да доведу овог Фијера па да имамо на сваких 10 година по једног који само што није дошао. Или доведемо оба, на 10 година расте камата што га нисмо довели па мора два.
- Deep Purple
Nismo pristali na ponudu za Bukinca. Sljivić je produžio ugovor sa zvezdom nakon toga. Stanić ako bude i dolazio potpisaće van sklopa transfera sa Bukincem.
Ne mogu da razumem. Šljivić bi odmah mogao da konkuriše za prvi tim, a nešto sumnjam da se na Bukinca ozbiljno računa ove sezone.
Ko će nam biti bonus igrači?
Ko će nam biti bonus igrači?
Ako je upola talentovan kao što je Lane bio u njegovim godinama, nek igra svaku.
Come on you Reds!
Trenutno ni blizu dovoljno za prvi tim ima dečko potencijala ali bukvalno ceo tim igra za njega uz to defanziva ne postoji u igri ima solidnu statistiku ali napumpano je to. Još kad se doda da psuje trenere koji su 3 puta stariji od njega... Ne znam mali je u svojoj glavi već zvezda a daleko je od toga..
Jel bila danas ta prozivka? Šta se dešava?