Predstava je završena. Spuštena je zavesa na fudbalsku 2007/08 u Novom Sadu. U prijatnoj atmosferi lako je savladan slabašni Banat i tako zasluženo poslat u drugu ligu. Od samog početka razlika u klasi bila je evidentna, tako da je ostalo samo pitanje konačnog rezultata. A on je mogao biti ubedljiviji, da su Sepuja i Pantelić u II poluvremenu iskoristili svoje 100% prilike. Posebno je bila lepa akcija kada je gotovo ceo naš vezni red izmenio pasove, posle čega je Pantelić ostao sam ispred gola, ali nije uspeo da pogodi mrežu. Sepuja neočekivano dobio priliku već u prvom poluvremenu (pošto je Buača povredio neki drvoseča iz Banata), i ostavio odličan utisak. Zaista šteta što nije više igrao, jer verujem da bi bio podjednako efikasan kao danas. Đurovski me je prijatno iznenadio željom i zalaganjem na početku, ali nažalost posle datog gola više se nije video na terenu. Što se mene tiče, može da pakuje kofere... Grozdanovski prinudno na desnom beku odigrao solidno, mada ruku na srce nije ni imao puno posla, kao uostalom ni cela odbrana. Banat je jedino i mogao dati gol upravo na način kako ga je postigao. Pavićević je napravio veliku grešku (ne znam otkuda mu ideja da vraća loptu glavom iza leđa), a Brkić nije uspeo da dođe do lopte. MJ se nije proslavio, mogao je dati gol u drugom poluvremenu, ali siguran je bio Brkić, koji je uz tu imao još nekoliko finih odbrana, ali i jednu manju grešku kada mu je lopta iskliznula iz ruku u korner. Zamerka Brziću što nije pružio šansu u nastavku malom Medojeviću, šta bi ga koštalo? Umesto njega, gledali smo Tumbasovića, koji je imao jedan zapažen solo-prodor, posle koga je usledio penal, pošto je srušen u šesnaestercu. Tadić je pokazao veliku sebičnost kada je bukvalno oteo loptu kako bi on isti izveo. Sa tribina je taj potez ispraćen zvižducima, jer je dobar deo stadiona želeo da Sepuja postigne het-trik. Inače, publika je danas bila raspoloženija nego inače, najviše aplauza pobrali su Sepuja i Kiza, koji je takođe bio vrlo aktivan u ofanzivi i imao puno dobrih poteza.
Utakmicu je sa istočne tribine pratio i bivši Predsednik.
P.S. Ja sam glasao za Banat, eto tako bezveze