Transferi
Re: Transferi
23 utakmuce 1 gol ,jos ako.je imao.neku povredu taj je taman za nas.
Сад кад знамо ко је прва препрека у Европи требало би имати план, да ли се залетети са улагањем да би се некако савладао тај противник или ићи постепено да се изгради неко тим за будућност.
- Red Marquis
- Moderator
Nikada ne znaš bio naš igrač možda i imamo šanse realno za preko je mlad .Rabba wrote: ↑Wed Jun 21, 2023 10:25 amSiguran sam da smo favoriti za njegov potpis odmah posle, redom:
1. Svih inostranih klubova koji su zainteresovani
2. cigana
3. TSC-a
4. Čukaričkog
Istu reakciju sam imao na vestDjisa wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 11:15 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lom/454534
Nadam se da ovim iz uprave nece pasti na pamet ovo cigance!
Lični pečat ove uprave, možda i poslednje u istoriji Voše. Posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati.
Ne znam zašto ne jurimo Nikolaševića. Naše dete, tek 18 godina, veoma talentovan, u Zvezdi ne računaju na njega.
- Red Marquis
- Moderator
Što bi, da ga vratimo u život pa da može da se vrati tamo ko formiran?
Io odio Belgrado
A cek, jel saradjujemo mi sa Gluscevicem, imamo li nekog njegovog igraca?Red Marquis wrote: ↑Wed Jun 21, 2023 9:23 pmŠto bi, da ga vratimo u život pa da može da se vrati tamo ko formiran?

A ko kaže da će da se vrati tamo? Kada smo poslednji put mi njima dali formiranog igrača? Mi ga dovodimo zbog sebe, ne zbog njih.Red Marquis wrote: ↑Wed Jun 21, 2023 9:23 pmŠto bi, da ga vratimo u život pa da može da se vrati tamo ko formiran?
- churguzijanac
Stanić u TSC-u.Koliko god mi bilo drago s jedne strane(verovatno mali Bukinac neće kod
),toliko mi je sve jači utisak da će ovaj prelazni rok biti toliko jadan da će se sve pušiti na kraju.

- Deep Purple
prijatelj |
22.06.2023. U 13:43
U klubu su zadovoljni žrebom i odluka je da se igra punim gasom. Naše dete želi da dođe nemačka agencija zateže. Ponuđena gomila stranaca napadača, Majdevac dolazi. Još jedno naše dete iz Pazara dobilo ponudu da se vrati u Vojvodinu.
Inače ovo je pravi prijatelj po pisanju.
A znam da je ovo on provereno po jednoj informaciji koju je naveo a znam da se odustalo od nekog drugog igrača iz jedne ekipe.
Sa Medojevićem se pregovara.
A naše dete iz Pazara je Ergelaš.
22.06.2023. U 13:43
U klubu su zadovoljni žrebom i odluka je da se igra punim gasom. Naše dete želi da dođe nemačka agencija zateže. Ponuđena gomila stranaca napadača, Majdevac dolazi. Još jedno naše dete iz Pazara dobilo ponudu da se vrati u Vojvodinu.
Inače ovo je pravi prijatelj po pisanju.
A znam da je ovo on provereno po jednoj informaciji koju je naveo a znam da se odustalo od nekog drugog igrača iz jedne ekipe.
Sa Medojevićem se pregovara.
A naše dete iz Pazara je Ergelaš.
Last edited by Deep Purple on Thu Jun 22, 2023 2:04 pm, edited 1 time in total.
Mi to dovodimo pola Novog Pazara?