Transferi
Re: Transferi
Ako zajedno dođu Medojević i Majdevac biće to dobar posao. Još kad bi se uzeo neki stranac koji bi lepo to povezao u veznom redu...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ja mislim da je i Rubezic (aktuelni igrac Pazara), takodje, ponikao u Vosi.
Jako mnogo dece je otislo iz Vosine omladiske skole, kad je predsednik bio Vukovic, a i sada odlazi u Zbiljicevom mandatu, samo ne u blizance i Cukaricki, vec u inostranstvo.
PS
Hajde da vidimo hoce li doci neko poznatije ime, pa da malo promenimo raspolozenje iz minus faze?
Jako mnogo dece je otislo iz Vosine omladiske skole, kad je predsednik bio Vukovic, a i sada odlazi u Zbiljicevom mandatu, samo ne u blizance i Cukaricki, vec u inostranstvo.
PS
Hajde da vidimo hoce li doci neko poznatije ime, pa da malo promenimo raspolozenje iz minus faze?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
@Turija
Jeste ali je on štoper a tu smo popunjeni.
Kajević, Crnomarković, Majdevac, Ergelaš, Medojević i taj jedan stranac i ovo je super izveden prelazni rok kakav je mogao da bude.
Majdevac i Medojević imaju iskustva sa Kipra a to će nam jako značiti.
Kajević, Crnomarković, Majdevac, Ergelaš, Medojević i taj jedan stranac i ovo je super izveden prelazni rok kakav je mogao da bude.
Šta Čukarički kaže na tu ideju da dovedemo Ergelaša?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Gde je tu špic, odnosno špičina, pošto nam je takav nasušno potreban?Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:27 pm @Turija
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Možda špic bude taj stranac.Krle wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:43 pmGde je tu špic, odnosno špičina, pošto nam je takav nasušno potreban?Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:27 pm @Turija
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Majdevac je spic. U prvih 5 strelaca lige, od klasicnih spiceva jedino Rikardo i Ratkov dali vise golova.
Igrao sa Medojevicem na Kipru, proradio u Pazaru i imao jednu sasvim dobru sezonu.
Igrao sa Medojevicem na Kipru, proradio u Pazaru i imao jednu sasvim dobru sezonu.
U Kataru ( Ze Turbo)Krle wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:43 pmGde je tu špic, odnosno špičina, pošto nam je takav nasušno potreban?Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:27 pm @Turija

Svaka čast Majdevcu, ali se nije naigrao čak ni protiv naše odbrane. Zato ono "špičina".
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Da li je neko video koliko su naprasno skočile cene igračima iz Superlige na Transfermarktu?
Sada imamo čak 9 igrača preko milion i nekoliko blizu. Topić 2,5 miliona.
Rubežić recimo iz Novog Pazara košta 2 miliona, Majdevac 1,7 miliona.
To je izgleda zbog toga što nam se liga sada bolje kotira na UEFA listi.
Pa nije baš isto. Tada su nam odlazili bukvalno dečačići. Sada prodajemo igrače od 18-19 godina, iako bi najbolje bilo da ostanu još koju godinu.Turija wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:15 pm Ja mislim da je i Rubezic (aktuelni igrac Pazara), takodje, ponikao u Vosi.
PS
Bolje se ziviKarlsson wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:18 pm Da li je neko video koliko su naprasno skočile cene igračima iz Superlige na Transfermarktu?

- churguzijanac
Inflacija, sirotinju najviše pogadja 

Po meni je, skoro pa isto. Samo sto su oni otisli bez novaca za Klub, a ovi kao za velike novce, od kojih Klub ne moze da kupi ozbiljnog igraca ( za sada). Ali, hajde, ima jos par dana do priprema u Sloveniji, pa cemo naslutiti koliko Klub ima inkasiranog i spremnog novca za pojacanja u okvirima LK?Karlsson wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 5:19 pmPa nije baš isto. Tada su nam odlazili bukvalno dečačići. Sada prodajemo igrače od 18-19 godina, iako bi najbolje bilo da ostanu još koju godinu.Turija wrote: ↑Thu Jun 22, 2023 2:15 pm Ja mislim da je i Rubezic (aktuelni igrac Pazara), takodje, ponikao u Vosi.
PS
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Po meni ne treba da se zanosimo lk.Cilj treba da nam bude minimum treće mesto u ligi i to uz forsiranje naših mladih igrača.Klince treba ranije ubacivati u vatru.Uzeti samo dva tri iskusnija, u smislu da su igrali iole ozbiljan fudbal preko.Ovo dovođenje 30+ igrača koji nisu izašli iz Srbije nikako.Ne kažem da možda nemaju neki kvalitet ali to ne treba da bude put kojim ćemo ići.