Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

Istocno stajanje wrote: Tue Jun 27, 2023 10:29 am Fudbaleri imaju najjace ugovore generalno. Ako ga otpustis, moras da mu isplatis sve plate do kraja ugovora.
Sad zamislite da takvi ugovori postoje i za radnike, poslodavac te otpusti i mora da ti placa do kraja ugovora, ako je za stalno ugovor, onda dobro obestecenje.
Nije tema, ali isti su ugovori kod poslodavaca.
Postoje ugovori na odredjeno (kao sto je slucaj sa fudbalerima), i tu ne moze tek tako da te otpusti. Ako nisi prekrsio neko disciplinsko pravilo, ili nisi tehnoloski visak, ne moze te otpustiti. A za razliku od fudbalera, radnik moze dati otkaz. Doduse i to je definisano ugovorom.

Ne postoji ugovor za stalno, vec na neodredjeno. Taj ugovor se u svakom trenutku moze raskinuti, uz prethodno definisan otkazni rok. Cak i tu ne moze lako da te poslodavac otpusti, ali ako dodje do toga, svakako ti ne isplacuje obestecenje.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Стефан Вукић из ТСЦ-а близу је потписа са Војводином. Игра на позицији нападача, претходне две сезоне носио је дрес ТСЦ-а.
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
slanobarac

Post by slanobarac »

Mali ima predispozicije za dobrog napadača ali on je ipak rezervni napadač tsc-a.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

31 utakmica, 4 gola, 2 asistencije? Pa NN duplo bolji učinak ima... Doveli Majdevca, koji će nam i ovaj sad kad ni g od golgeteskog napadača nije...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Karlsson

Post by Karlsson »

Sad smo počeli i TSC-ove otpatke da uzimamo. Poražavajuće da više ni u pokrajini nismo glavni, pogotovo što ovakvim potezima sami to priznajemo i stavljamo sebe u podređeni položaj u odnosu na TSC-a, a ova uprava je spominjala nekakvu titulu.
Sada Majdevac kao glavni napadač šestoplasirane ekipe i ne zvuči loše zar ne?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kada pogledam nasu ekipu, broj teskasa i sporaca u njoj prvo sto pomislim da bi mi ustvari trebali da se zovemo IMT :mrgreen:

Vukic je bio odlican u Zlatiboru (verovatno jer je bio glavni baja u timu), dok je u TSCu bio u rangu Skuntelara.
Znaci ni ove godine nista od brze i poletne Vose.
Sad gledam na TMu, cena kao i Valakariju, a od Merija skuplji, i jos pod ugovorom :)
Image
Turija

Post by Turija »

Dobro je za fudbal u Vojvodini da saradjujemo sa TSC-om.
Trenutno jesu ispred Vose, to je nepobitna cinjenica i steta je da ne razmenjujemo igrace koji sticajem okolnosti ne mogu da se iskazu u jednom ili drugom klubu.

Vukic je bolje pojacanje od oba dosadasnja, po svim parametrima ( godine, fizikalija, ucinkom u Zlatiboru, tj. kad se igra na njega).
U Topoli nije mogao igrati vise zbog Ratkova. Kakva je Vosa trenutno, objektivno, tesko smo mogli dovesti boljeg centarfora.
Strance odavno nece, posto tu mora da se isplati sve po slovu ugovoru, jer ce da tuze, dok se sa domacima moze pogadjati.

E sad, sto Voja kaze gomilamo spore igrace (Kajevic + Vukic).
Posto dosta forumasa hvali Kajevica, voleo bih cuti kako im izgleda novonastali tandem Vose?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija

Mene ne zanima preterano kako će Kajević da klikne sa napadačima već sa Urošem Nikolićem. Ako njih dvoje kliknu imaćemo ozb ofanzivni potencijal iz veznog reda. Pogotovo što su i jedan i drugi ofanzivno orijentisaniji vezni igrači a Kajević je ipak malo povučeniji od U.N odnosno igra kao centralni vezni plus Uroš voli igru sa loptom a Kajević ipak da deli direktnije lopte. Ako njih dvojica kliknu zajedno to može biti pun pogodak. Ja bih gurao Miletića kao trećeg u veznom redu odnosno iza njih u veznom redu kao osigurača.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Урааааа!!! Браво за управу довели су и неког из другопласиране екипе, а није ни штопер, критике су уродиле плодом. :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Imamo puno igraca u timu, koji se lako i cesto povredjuju: NN, UN, Vitas, Bjekovic, Kabic, Malbasic, Djordjevic ( zvanicno), Topic ( nadam se da je sada ocvrsnuo).
Nadam se i da Kajevic i Vukic nisu skloni cestim povredama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Tue Jun 27, 2023 12:13 pm @Turija

Mene ne zanima preterano kako će Kajević da klikne sa napadačima već sa Urošem Nikolićem. Ako njih dvoje kliknu imaćemo ozb ofanzivni potencijal iz veznog reda. Pogotovo što su i jedan i drugi ofanzivno orijentisaniji vezni igrači a Kajević je ipak malo povučeniji od U.N odnosno igra kao centralni vezni plus Uroš voli igru sa loptom a Kajević ipak da deli direktnije lopte. Ako njih dvojica kliknu zajedno to može biti pun pogodak. Ja bih gurao Miletića kao trećeg u veznom redu odnosno iza njih u veznom redu kao osigurača.
+1
Taj tandem će sigurno biti bolji od svih prethodnih. Samo kad smo se rešili Veljka :mrgreen: Videćete kako ćete ga brzo prežaliti i zaboraviti. :cheers:
I da, Miletić i Busnić pre Milosavljevića i Topića(valjda ćemo ga utopiti nekome)
Last edited by slanobarac on Tue Jun 27, 2023 12:46 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Marko93

Post by Marko93 »

Sve sto bi napisao je za banovanje na godinu dana tako da cu precutati
Turija

Post by Turija »

Marko93 wrote: Tue Jun 27, 2023 12:45 pm Sve sto bi napisao je za banovanje na godinu dana tako da cu precutati
Nemoj sve, napisi samo nesto :D
:cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Prvo, nas neko opasno zajebava s ovim likovima.
Drugo, ovaj lik je u Topoli objasnio zašto ne Majdevac, jer ima bukvalno preslikanu karijeru.
Treće, nećete nikad pogoditi odakle je.
Četvrto, nije baš u potpunosti tačno da ima 27 godina. Tehnički, da, ali još danas i sutra.

Mnogi su ga još iz Zlatibora prizivali, a mene nešto više podseća na dodatak u nizu "Ašćerić, Starleta, Mrkaić"
Marko93 wrote: Tue Jun 27, 2023 12:45 pm Sve sto bi napisao je za banovanje na godinu dana tako da cu precutati
Ako je nezasluženo, verovatno oćeš. Samo, ne deluje da će biti nezasluženo

:lala:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply