Transferi
Re: Transferi
@Rabba, Vukic MJ veza?
A, zar Batak nije rekao da zeli u Vosi Jamkama iz Nisa, a oni doveli Crnomarkovica?
A, zar Batak nije rekao da zeli u Vosi Jamkama iz Nisa, a oni doveli Crnomarkovica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
- Red Marquis
- Moderator
Aj nemojte više nikog dovoditi. Nije žvaka za seljaka.
Evo ovo je najkulturnije što ja mogu.
Io odio Belgrado
Ne pratim druge navijacke forume, njihova razmisljanja, ponasanja, ali mi se cini da mi ovde uopste nismo zahtveni po pitanju pojacanja. Predlozi koji su kruzili forumom su sve, samo ne fudbalske ale. I nekako mi logicno da se zapitam, dal drugi navijaci imaju zelje, predloge, da l njih neko saslusa? Mnoga imena koja su kruzila forumom, su zavrsili u nasim klubovima i klubovima slabijeg rejtinga od Vose. O cemu li se tu radi? Da l je u pitanju neznanje, nezainteresovanost ili pak zainteresovanost (tipa: koliko je moje u tom dilu), nedostatak novca, ispunjavanje kojekakvih naredbi... ne mogu da ukapiramRed Marquis wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 1:36 pm Aj nemojte više nikog dovoditi. Nije žvaka za seljaka.

- Uvek sa tobom
Хтео сам да га упоредим са Мрком, ал где се сети Ашћерића

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Његова статистика на ТМ:
120 утакмица, 32 гола, 4 асистенције.
Вредност му је наводно милион и по.
Од занимљивости, играо за Србобран.
Само ради поређења, Мрка је ове сезоне дао 10 голова, скоро трећина од Вукићевих за целу каријеру.
Мрка има 313 утакмица, 57 голова, 18 асистенција.
Од занимљивости, изгледа да на ТМ Мрки стоји слика Вукадиновића.
И да, Мрка је слободан за 4 дана.
120 утакмица, 32 гола, 4 асистенције.
Вредност му је наводно милион и по.
Од занимљивости, играо за Србобран.
Само ради поређења, Мрка је ове сезоне дао 10 голова, скоро трећина од Вукићевих за целу каријеру.
Мрка има 313 утакмица, 57 голова, 18 асистенција.
Од занимљивости, изгледа да на ТМ Мрки стоји слика Вукадиновића.
И да, Мрка је слободан за 4 дана.
A kakvu je statistiku imao Oumaru pre nas?
- slanobarac
Eto ti pregršt pitanja(al' pravih) na koja bi trebao zbiljić da odgovori ovde na forumu.Voja wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 1:44 pmNe pratim druge navijacke forume, njihova razmisljanja, ponasanja, ali mi se cini da mi ovde uopste nismo zahtveni po pitanju pojacanja. Predlozi koji su kruzili forumom su sve, samo ne fudbalske ale. I nekako mi logicno da se zapitam, dal drugi navijaci imaju zelje, predloge, da l njih neko saslusa? Mnoga imena koja su kruzila forumom, su zavrsili u nasim klubovima i klubovima slabijeg rejtinga od Vose. O cemu li se tu radi? Da l je u pitanju neznanje, nezainteresovanost ili pak zainteresovanost (tipa: koliko je moje u tom dilu), nedostatak novca, ispunjavanje kojekakvih naredbi... ne mogu da ukapiramRed Marquis wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 1:36 pm Aj nemojte više nikog dovoditi. Nije žvaka za seljaka.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Kad smo kod toga, zašto Zbiljić ne bi odgovarao na pitanja kao Čumić skoro?slanobarac wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 2:17 pm Eto ti pregršt pitanja(al' pravih) na koja bi trebao zbiljić da odgovori ovde na forumu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
Oumaru se nije kroz karijeru nadavao golova ako gledamo kroz prizmu statistike ali je postizao kad je trebao.
- Deep Purple
Srpski Olivije Žiru

Inače Taki Nikolić na Maldivima. Znači otišao je iz kluba a Vukić mu je zamena. Ne bi me začudilo i da zamene samo dresove