Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Istocno stajanje

Re: Uprava

Post by Istocno stajanje »

Stvarno nece biti prevoz za Topolu?! Znaci mi sto nemamo kola mozemo da se slikamo, sto mene kao redovnog na utakmicama jako nervira.
Secam se da smo igrali vec van NS kao domaci u Beogradu, Celarevu , B. Palanci...i uvek je bio organizovan prevoz.
Spanska serija oko stadiona se nastavlja.
Uprava napolje!
Milan

Post by Milan »

Siguran sam da će organizovati. Ažurni smo po prirodi, pa bi bilo neozbiljno očekivati sve informacije dan nakon što su objavili vest...
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Da su pametni spustili bi cenu sezonskih(ili bar ne dizati), organizovali besplatan prevoz i imali obezbeđen ambijent a i cigani i grobari bi mogli da uživaju gledajući arenu. :P
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Za @slanobarca, opet ja, sa linkom na Dnevnikov portal :D

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tan ... 27-06-2023
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Jun 27, 2023 10:45 am Za @slanobarca, opet ja, sa linkom na Dnevnikov portal :D

Kako se krenulo, ne bi me iznenadilo da i kompletne pripreme budu zatvorenog tipa, bez prisustva publike i medija :mrgreen:
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Tue Jun 27, 2023 10:45 am Za @slanobarca, opet ja, sa linkom na Dnevnikov portal :D

To su stranačke novine. Pazi onu rečenicu gde kažu kako će sportski sektor uz pomoć zbiljića da uspešno obavi jedan transfer. Ništa bez ptedsednika. Ako vam zvuči poznato budite sigurni da ste ovo čuli stotine puta.
Drugo, zar nisu počeli rekonstrukciju 15.6.?
Ovde kažu da će uo tek da se sastane da razmotri početak rekonstukcije. Koga oni zajebavaju više?
Milan

Post by Milan »

Samo kad je Predojević i crvenu zvezdu ubacio u tekst... :shit:
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Evo i ja da kažem nešto pozitivno za upravu. Transfer Topića je odličan posao. Milionče + 20%. Svaka čast. :cheers:
Krle

Post by Krle »

slanobarac wrote: Thu Jun 29, 2023 12:46 pm Evo i ja da kažem nešto pozitivno za upravu. Transfer Topića je odličan posao. Milionče + 20%. Svaka čast. :cheers:
Dodao bih i produženje ugovora sa UN i Carevićem, a koliko vidim potpisuju se ugovori s novima na duže od dve godine. I to bi bilo to, da ne preteram.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
slanobarac

Post by slanobarac »

Krle wrote: Thu Jun 29, 2023 12:49 pm
slanobarac wrote: Thu Jun 29, 2023 12:46 pm Evo i ja da kažem nešto pozitivno za upravu. Transfer Topića je odličan posao. Milionče + 20%. Svaka čast. :cheers:
Dodao bih i produženje ugovora sa UN i Carevićem, a koliko vidim potpisuju se ugovori s novima na duže od dve godine. I to bi bilo to, da ne preteram.
+1 U pravu si.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovo jeste dobar posao.

Topicu zelim sve najbolje u karijeri i da nas razuveri, makar nas koji smo sumnjali u njega. Nadam se da ce ga mimoici povrede, koji su mu usporili napredak karijere kada je bio u zaletu, da nece naici na trenera poput Lalatovica, da ce ocvrsnuti i mentalno i fizicki i biti hrabriji u duelima. Uvek je davao maksimum na terenu i uvek je maksimalno poštovao nas, navijace. Srecno Tope :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote: Thu Jun 29, 2023 1:38 pm

Topicu zelim sve najbolje u karijeri i da nas razuveri, makar nas koji smo sumnjali u njega. Nadam se da ce ga mimoici povrede, koji su mu usporili napredak karijere kada je bio u zaletu, da nece naici na trenera poput Lalatovica, da ce ocvrsnuti i mentalno i fizicki i biti hrabriji u duelima. Uvek je davao maksimum na terenu i uvek je maksimalno poštovao nas, navijace. Srecno Tope :!: :!: :!:

+1

Red bi bio lepo se oprostiti od momka koji je čestito i bez skandala ostavio deo sebe u Vojvodini, a pritom je i dete kluba.
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Zbiljiću ajde izdrži još jedan dan da ne misle da si kurva.
Aaaa, nisi izdržao....
Poslali su pojačanu ponudu. Sad umesto ništa dobićemo dva puta ništa.
Maki

Post by Maki »

Evo šta je Zbiljić obećao kada je preuzeo klub pre godinu dana:
https://www.fkvojvodina.rs/dragoljub-zb ... vojvodina/
Симболи мотивишу, симболи се поштују и воле и то ћу тражити од свих чланова своје управе, да на сваком месту показују један респект и однос који клуб заслужује.
Nula bodova.
Већ за неколико месеци, а да не кажем и за годину, две, Воша ће да изгледа по свим начелима модерног фудбала и модерног бизниса.
Имамо јасан план, морамо да се понашамо одговорно, јер морамо да будемо и профитни центар, осим што смо спортски, што значи да идемо у три правца.

Један је да изборимо пласман у Европу, што је веома важно, најбоље би било директно у Лигу шампиона, ако не, онда кроз квалификације са позиције број два. Уколико то не успемо, онда да се пласирамо у Лигу Европе, јер тако пунимо буџет и спремамо се за године које долазе.

Други правац у који највише верујем је рад омладинске школе и искрено верујем да је то најбољи део клуба у претходним годинама и сигуран сам да ће тако да настави и господин Грујић са својим сарадницима. Желимо да чешће гледамо играче као што су Милошевић, Мајсторовић, да продужимо уговор са Кабићем и да он буде звезда клуба, да након тога причамо о трансферима и да пунимо буџет из наших трансфера.

И трећи правац је маркетинг. Очекујем да, осим генералног спонзора, имамо и већи број спонзора, да имамо и трећи правац прилива новца.
Da li je obećanje održano i da li treba da nastavimo saradnju? Ne bih rekao, ili ga samo nismo dobro razumeli?
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

обећање лудом радовање, све је то иста екипа, обећају куле и градове после ћорак ал добро има времена до његове титуле :D
Post Reply