Pripreme
Re: Pripreme
I ja sam rekao da je pojačanje, ali moliću kakvi su ovo šutevi Malbašića i Čumića? Kabića biste svi razapinjali a ima 19 godina.Mare_Liman wrote: ↑Fri Jul 14, 2023 6:07 pm @Maki
Надам се да си обратио пажњу на кретање Радуловића током целе акције код гола... Нешто што је разлика небо и земља између њега и Кабе, нажалост, ал лепо сам ти рекао Радуловић сјајно појачање и квалитетнији играч од Кабића нема ту шта...
- slanobarac
Radulović i Kajević su odlična pojačanja. Ne treba nama cf jer imamo ekipu za kontre.
Zukić na klupu, pomeriti Busnića da čuva leđa UN i Kajeviću. Ubaciti Traorea na njegovo mesto. Malbašić je loš danas.
Zukić na klupu, pomeriti Busnića da čuva leđa UN i Kajeviću. Ubaciti Traorea na njegovo mesto. Malbašić je loš danas.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Kajević uz Antonijevića bio ponajbolji, a sad mora napolje zbog povrede. Samo da nije ozbiljna. Milosavljević može donekle da ga zameni, ali juče igrao protiv Aeka.
- Uvek sa tobom
Малбашићу мој Малбашићу 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Smanjio sam dozu lekova za smirenje pa ne gledam prijateljske da se dodatno ne stresiram ,pa me zanima samo kratko jel busnic opet stoper?
Nema na čemu. Busnić štoper. Sad smo podigli nivo promašaja - ne možemo prazan gol da pogodimo i to iz više puta.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Antonijević i Radulović odlični!
Kajević je bio mozak ekipe, a Milosavljević danas i juče izuzetno borben u presingu, Carević na nivou, ostali ispod svakog nivoa.
Kajević je bio mozak ekipe, a Milosavljević danas i juče izuzetno borben u presingu, Carević na nivou, ostali ispod svakog nivoa.
- Forza Voša
Izblokirali su i odbranili, "promasaji" kao i njihovi kad nas je spasio Carevic i Antonijevic. Veci je problem sto smo do tih promasaja dosli slucajno, bez kombinatorike i sistema.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Svejedno. Nedopustivo za profi fucoše. Makar igrali za 100 jura.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Do sada, najbolji mec Vojvodine, uz nesigurnosti u odbrani. Sa Busnicem smo sigurniji na lopti i iznosenju, ali ranjiviji na centarsutevima pred golom Carevica ( morao je mnigo bolje kod primljenog gola, posle centarsuta iz kornera u 5m, medjutim, iskupio u ziceru sa napadacem Mure 1 na 1).
Odlicni Radulovic, Antonijevic, Crnomarkovic, ostali ok.
Malbasic i Cumic neocekivano najslabiji.
Odlicni Radulovic, Antonijevic, Crnomarkovic, ostali ok.
Malbasic i Cumic neocekivano najslabiji.
Last edited by Turija on Fri Jul 14, 2023 7:02 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Imam osećaj da na svakim pripremama igramo sa ovom Murom.