Све боље од бољег...
Transferi
- Uvek sa tobom
Re: Transferi
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
“Kako nas ti pokušavaš uveriti”Red Marquis wrote: ↑Wed Jul 19, 2023 11:49 pm A ja eto ne mislim da se tako desilo kako nas ti pokušavaš uveriti Purple.
I mislim da je Zbiljić i cela uprava GLAVNI krivac.
KOJU SLIKU ŠALJEŠ BUDUĆIM SVOJIM "TALENTIMA"?! Da smo klub za potkusurivanje. Imaš ugovor do 2025. Šta je cilj ovog kluba, da bude pogon za cigane, oni nama svoje viškove za ogroman procenat, a mi njima klince od kojih se očekuje prodaja. Dosta više s tim zamenama teza da nije moglo drugačije, može tako da prođe na jednom klincu, a ne na jebeno svakom kojeg smo imali od kad su došli u klub. Svakog smo brže bolje prodali prvom koji je skrenuo iza krivine u naš kraj.
Ovo je samo kozmetički bolja i podnošljivija Vojvodina od one pumpadžijine. Sve ostalo je apsolutno jadno i bedno kao i tad. A i još smo i niže na tabeli.
Ja ovde ne pokušavam ništa samo podelim to što čujem od prijatelja koji ima informacije. Da li je sve sto posto tačno ili ne to ne znam. Kada napišeš tako “pokušavaš” ispada kao da ja bacam informacije unaokolo i širim dezinformacije ovakve ili onakve sa namerom. Uostalom videćemo šta je istina.
Uvek je istina negde na sredini. Lepo si i ti sad politički napisao. Pazi oni nama viškove a mi njima talenta za prodaju?
Kabić ne bi igrao pored Radulovića u 11. Zašto bi se od Kabića očekivala prodaja a od Radulovića ne? Razlika jeste malo manja od dve godine između njih ali Radulović iza sebe i ima dve seniorske sezone gde je igrao a Kabić nažalost nema. Lepo si tu rečenicu upakovao.
Ali razumem šta si hteo da kažeš.
Poenta priče nije u ovome da sad upoređujemo kvalitet između njih ali svako piše kako mu odgovara. Mora da se bude i malo objektivan.
Ko je srećan što on ide u zvezdu? Apsolutno niko.
Samo mnogi ovde misle sve funkcioniše kao na fudbal menadžeru. On ima ugovor, trčaće krugove. 800k eur je 800k puta više od ničega. To ti je dvadeset posto godišnjeg budžeta.
Naravno da ne podržavam.
Po meni najveći problem u klubu su ljudi koji su tu oko Zbiljića. Da li to bili bivši fudbaleri, funkcioneri ili šta god oni ne rade u interesu kluba.
Ljudi nisu svesni koliko je para Zbiljić ulupao na ovo ili ono.
Ne branim ga samo hoću da kažem po meni ima mnogo više ljudi koji bi trebalo da se teraju iz kluba pre samog Zbiljića. I daleko je on ovde od najvećeg problema. A Zbiljić pošto čita forum neka se zapita sa kim radi i sarađuje i jasno može da vidi i oseti šta navijači misle o poslovanju od starta i kulminacijom nakon ovoga.
Ako nastavi ovako biće vrlo brzo oteran usled velikog nezadovoljstva. Ako želi da u klubu koji voli bude tako oteran onda neka samo nastavi ovako.
Jedino se uzdam da Olimpijakos nece pristati, inace ostajemo bez Cumica, vec ovog leta.
Ova uprava Vojvodine je nadmasila Cukaricki ( Trgovacki). Cukaricki jos i dovede neke kvalitetne igrace.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da je bilo najavljeno da ostaje Olimpijakosu 50% od transfera.Karlsson wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 9:04 am Otkud sada to da to Olimpijakos ima 50% od transfera Čumića? Zar nije bilo reči da smo ga platili 200 000?
Ova uprava konstantno nešto krije, muti, vara, laže.
I onih 12% za Miloševića mi je sumnjivo. Ja sam čuo da prethodnim klubovima sledi 10, 15, 20% od idućeg transfera, ali nikada 12%.
Sve mislim da se tu neko ugradio za 3 ili 8%.
A bilo je lepo ranije kada smo bili toliko losi, da se cigani nisu interesovali za nase igrace

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- churguzijanac
Ljudi to je sve ista ekipa, zbilja, terza i to je sve dogovoreno u uskom krugu ljudi, verujem jos kad je krenula prica oko radulovica.Ceo paket je dogovoren samo su napravili strategiju kad sta da se pusti.Mi smo filijala cigansko naprednjacka i dok je tako klub ce nastaviti da propada.
-
Prodati igraca zvezdi ima jos jednu veeeliku falinku: Mi te pare (ako uopste postoji obestecenje), pitanje je kada i da li cemo uopste dobiti. Oni tako to rade, par klubova se bunilo, ali sta im mogu kad drzava ce pre ugasiti banku da ovi ne bi morali vracati dugove. ( primer Agrobanke)
Isto tako i sa tim procentima, on ce otici negde za dz ili ce mu prosto propasti karijera tamo.
Isto tako i sa tim procentima, on ce otici negde za dz ili ce mu prosto propasti karijera tamo.
Uprava napolje!
Cita se forum, cita...
https://www.butasport.rs/navijaci-vose- ... im-klubom/
Neka čitaju samo,večeras treba zviždatiN13 wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 12:20 pm Cita se forum, cita...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Oni su makar objavili mišljenje nas navijača sa foruma za razliku od drugih (a nije da oni ne čitaju komentare ovde).N13 wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 12:20 pm Cita se forum, cita...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Red Marquis
- Moderator
Deep Purple, nisi mi odgovorio na glavno. Neću da repliciram na ostalo jer će da se izgubi poenta.
Kakvu si sliku i stav posalo ovime za nekog sledećeg klinca? Koga sledećeg neće moći ubediti da ostane, tj, ko sledeći će da ode kad mu se ćefne? Klub jedino što ima su ugovori, ako to nije tvoja linija odbrane kad režim zatraži, onda si nevažna moneta, pajac od kluba za potkusurivanje. Što mi sad i jesmo.
Pa ćemo onda da slušamo, Čumić hteo, Bukinac hteo, Ivanović opet hteo, mali Jovanović hteo, Mali Tanjga hteo...
Kakvu si sliku i stav posalo ovime za nekog sledećeg klinca? Koga sledećeg neće moći ubediti da ostane, tj, ko sledeći će da ode kad mu se ćefne? Klub jedino što ima su ugovori, ako to nije tvoja linija odbrane kad režim zatraži, onda si nevažna moneta, pajac od kluba za potkusurivanje. Što mi sad i jesmo.
Pa ćemo onda da slušamo, Čumić hteo, Bukinac hteo, Ivanović opet hteo, mali Jovanović hteo, Mali Tanjga hteo...
Io odio Belgrado
Red Marquis
Ima smisla, ali odbijanjem prodaje po njihovoj zelji neces spreciti nekog buduceg klinca da isto to zeli... vec ces ga eventualno spreciti da kaze da to zeli.
Sto po meni dodje na isto, ako on ima zelju da ide tamo, licno me bas briga hoce to reci ili ne... tragicno je u svakom slucaju.
Da ne bude zabune, podrzavam zabranu prodaje igraca blizancima, ali ne iz razloga da bi se tima ubila zelja klinaca da idu tamo, to mi je pogresan stav... vec iz drugih razloga, ponosa pre svega. Mi kao klub imamo (tj treba da imamo) kapacitet da prodajemo igrace direktno u inostranstvo.
A klincima se ne ubija zelja da idu tamo zabranama, vec edukacijom pre svega, a onda i rezultatima, dobrom organizacijom u klubu, ulaganjem u skolu i infrastrukturu, atraktivnim utakmicama u Evropi, itd.
Ima smisla, ali odbijanjem prodaje po njihovoj zelji neces spreciti nekog buduceg klinca da isto to zeli... vec ces ga eventualno spreciti da kaze da to zeli.
Sto po meni dodje na isto, ako on ima zelju da ide tamo, licno me bas briga hoce to reci ili ne... tragicno je u svakom slucaju.
Da ne bude zabune, podrzavam zabranu prodaje igraca blizancima, ali ne iz razloga da bi se tima ubila zelja klinaca da idu tamo, to mi je pogresan stav... vec iz drugih razloga, ponosa pre svega. Mi kao klub imamo (tj treba da imamo) kapacitet da prodajemo igrace direktno u inostranstvo.
A klincima se ne ubija zelja da idu tamo zabranama, vec edukacijom pre svega, a onda i rezultatima, dobrom organizacijom u klubu, ulaganjem u skolu i infrastrukturu, atraktivnim utakmicama u Evropi, itd.
Upravo to.Red Marquis wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 1:47 pm Deep Purple, nisi mi odgovorio na glavno. Neću da repliciram na ostalo jer će da se izgubi poenta.
Drugo, realno, Kabic njima ne treba, vec je to pokazivanje i dokazivanje moci ceze i nemoci Vose.
Slicno je bilo i sa Ivanicem. Ivanic je dao izjavu, kao i Kabic, da je navijac Vojvodine i da nece preci u blizance, sa tom razlikom da je Ivanic njima igracki trebao.
Sa Kabicevim prelaskom samo potpuno zatvaraju pricu da mogu da uzmu nase dete, bukvalno, sa centra stadiona Vojvodine ( Grbavica, Liman, Centar ). Nekada, bas tolika, drskost nije mogla biti sprovedena nad Vosom ( Kosta Hadzi, Vracaric, Pinki, pa donekle i Butorovic).
Prezivece Vosa i ovo, kao sto je prezivela ispadanje iz lige, zbog slucaja Zjajo sa cezeom ( kojeg je zvezda preuzela, iako je imao ugovor sa Vosom), pa je Vojvodina, posle toga, osvojila i drugu Titulu. Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli.
PS
@N13
Nije isto. Igrac koji igra u Vosi, mora da zna da u zvezdu iz nje nece preci, jedino preko inostranstva.Pa, sad neka bira u startu da li ce u Vosu ili ne. FKV nije otskocna daska za zvezdu. Suvise je velik klub za tako nesto.
Last edited by Turija on Thu Jul 20, 2023 2:58 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ma lepo im stavis u ugovor da prelazak u blizance povecava cenu za 40 procenata plus procenti od sledece prodaje i rok placanja 15 dana od dana potpisivanja ugovora. Pa neka idu kad vec navijaju za tu pošast. Drzati nezadovoljnog igraca je gore po atmosferu u klubu jer sigurno ima igraca koji nece otkriti pripadnost za koga navijaju i potajno ce siriti nezadovoljstvo.
Nekada davno smo pricali o tome a sad bi valjalo ponoviti pricu: Napraviti Kodeks(pravilnik ponasanja) koji svako ko dolazi u klub mora da procita i potpise. A tu staviti sve ono sto nam smeta i ono sto normalan klub zahteva od pojedinca da bi postovanje bilo obostrano.
Nekada davno smo pricali o tome a sad bi valjalo ponoviti pricu: Napraviti Kodeks(pravilnik ponasanja) koji svako ko dolazi u klub mora da procita i potpise. A tu staviti sve ono sto nam smeta i ono sto normalan klub zahteva od pojedinca da bi postovanje bilo obostrano.
Tacno, cisto pisanje po sirotinji, sila su pa im se moze...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kakvih crnih 15 dana Stex, prvo pare onda igrač. Olakšice mogu da važe samo za one koji ispunjavaju svoje obaveze. I naravno da cena za cigane ne može biti ista. Jel nam neko nudio milion i po? Za cigane je 2 i po. Ako je klubu cilj da bude konkurentan za titulu, ne prodaju se konkurentima igrači po tržišnoj ceni, ne ne.Stexman wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 2:55 pm Ma lepo im stavis u ugovor da prelazak u blizance povecava cenu za 40 procenata plus procenti od sledece prodaje i rok placanja 15 dana od dana potpisivanja ugovora. Pa neka idu kad vec navijaju za tu pošast. Drzati nezadovoljnog igraca je gore po atmosferu u klubu jer sigurno ima igraca koji nece otkriti pripadnost za koga navijaju i potajno ce siriti nezadovoljstvo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!