Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 22, 2023 1:41 pm
@Forza Voša
Objavi prezime ako nije problem.
Tumbaković?
Jeste, tako sam nacuo. Ne zameri, hteo sam da vidis kako je nama kad pises za onog iz srpskog Bajerna (prezime na N) ili pre toga za Vidakova

. Inace, slazem se sa tobom u vezi tvojih ranijih postova da je potencijal ekipe znatno iznad onoga sto prikazujemo i zato razumem sto branis Marka ali ipak mislim da je zakazao na tom najvaznijem mestu, tu gde ti ne treba neko da trci ili da gurne. Ne mogu da ocenim u cemu je problem, da li je nedorecen zato sto nema kapacitet za vise ili ne moze da se nametne jer nema adekvatnu licnost. Mimu su sklonili a Bataka koji nije imao referencu ni da dodje u Vojvodinu jos drze (da li zbog kuma ili svi zajedno veruju ne znam). Gomila nas laika vidi da nema nikakvog pecata, ama bas nista po cemu je njegova ekipa prepoznatljiva. Bas bih voleo da vidim njegov gamebook koji bi igraci trebalo da poseduju.
Secam se kada sam, kako je to izvedeno i ko su bili akteri kada sam poslednji put skocio iz stolice na nasoj fudbalskoj utakmici ali zadrzacu to za sebe, a bilo je davno. I bila je to mnogo skromnija ekipa od ove.