Svaka vam cast na svemu, samo napred!
Malo ljudi zna pravo stanje,svako dobro

+1 nemam šta dodati, ono što sam mislio o njemu na početku mislim i dalje. Bez politike bio bi anonimus. Loš glumac kao i njegov šef.Istocno stajanje wrote: ↑Sun Jul 23, 2023 6:34 am Drugar mi je rekao, prijatelj na Mocartu je napisao... Daj ljudi budite ozbiljni, samo proverene informacije iznosite, a ne rekla-kazala fore.
Nakon prodaje Kabica onima, Zbiljic kod mene vise nema kredita. I bar da je samo to. Nakon ovih, kakva crna titula, za tri godine nece ostati nista od kluba.
Ocigledno ne zele da uzdignu ovaj klub, gledacemo i ove sezone mucenje na terenu, a nasi rivali nikad slabiji, a mi ne mozemo vise od petog mesta ?!
Ne nasedam na tu patetiku "ja volim ovaj klub". Za pocetak voleo bih iskrene odgovore od njega.
@ Krle hvala sto ne moram da pisem i obrazlazem.Krle wrote: ↑Sun Jul 23, 2023 10:00 am Ne vidim svrhu sastanka.
Prvo, ovde se javno može pročitati šta i ko misli i koje su generalne zamerke i pohvale.
Drugo, šta ćemo dobiti, ako pet ljudi sazna nešto više, što se već ovde i naslutilo, kad će ostatak biti uskraćen za info. Jedino da iskopaju rupu, u nju kažu šta su čuli i zasade drvo, pa da posle pravimo svirale od njega.
Treće, jasan je raskorak između do sada javno izrečenog od strane klupskih zvaničnika i onog što vidimo da se dešava na terenu i van njega. Da se uvažava neki stav foruma, taj bi raskorak već morao biti mnogo manji, a ne da se produbljuje.
Haug.
Druže ja kad izađem ovde sa informacijom znači da je utemeljeno na nečemu. Da li je 50% ili 100% zavisi. Za Zbiljića i sastanak sa nama je sto posto.Istocno stajanje wrote: ↑Sun Jul 23, 2023 6:34 am Drugar mi je rekao, prijatelj na Mocartu je napisao... Daj ljudi budite ozbiljni, samo proverene informacije iznosite, a ne rekla-kazala fore.
Nakon prodaje Kabica onima, Zbiljic kod mene vise nema kredita. I bar da je samo to. Nakon ovih, kakva crna titula, za tri godine nece ostati nista od kluba.
Ocigledno ne zele da uzdignu ovaj klub, gledacemo i ove sezone mucenje na terenu, a nasi rivali nikad slabiji, a mi ne mozemo vise od petog mesta ?!
Ne nasedam na tu patetiku "ja volim ovaj klub". Za pocetak voleo bih iskrene odgovore od njega.
Тако некако је функционисало. Онда је неко разделио чланарине или шта већ широј групи људи и изгласао оно што је било у интересу. Тиме се показује мањкавост сабора и због тога сам предложио да овај састанак буде за ужи круг људи јер ако је отвореног типа, може се направити гомила привремених налога који ће хвалити предсеника и тиме угушити тему и убити смисао.lapo-lapo wrote: ↑Sun Jul 23, 2023 11:08 am Da li može neko da napiše nešto više o saboru, tj. načinu kako je funkcionisao i koje je bilo obrazloženje za njegovo ukidanje. Uglavnom što sam našao o saboru je ovdje https://fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=61 mada se tu više vodi polemika ići na košarku u Vršac ili neAko sam shvatio članovi sabora su bili oni koji su imali člansku kartu grupe, tribine, kluba ili kako već i birao je skupštinu kluba a predsednik skupštine ga je zakazivao. Meni njegovo postojanje odlično izgleda, sad ne znam, sigurno da je imao određenih "manjkavosti" ali je svakako bolji od situacije u kojoj skupština bira samu sebe. Čak bi bilo dobro i za neku buduću privatizaciju da njegovi članovi budu određeni procenat u vlasništvu...