Naravno da se čita forum, tako nebitni likovi daju sebi na važnosti. Valjda misli da ako postoji u komentarima Mocarta, onda je nešto postigao u životu.
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kako će tačno da se pokvari posao ako mu se objavi ime?
Potpis može da zakaže ako mu se ponudi mala plata na rate.
Ili neko traži svoj deo.
Potpis može da zakaže ako mu se ponudi mala plata na rate.
Ili neko traži svoj deo.
Šta me briga, ja se još nadam Medojeviću, a dogodine u kvalifikacijama za LŠ Radoji, Gaćinoviću, Danijelu Aleksiću i Dući Tadiću.
Ko održava spisak igrača na zvaničnom sajtu, da li može da se skloni Veljko Jelenković, neozbiljno je da je dečko na spisku a nije u klubu bar pola godine.
EDIT: Još jedan zanimljiv odlazak momka kojeg su pojedini ovde prilično pohvalili, sa 3 nedelje zakašnjenja:
https://fkmetalac.rs/2023/07/01/milanov ... -energiju/
EDIT: Još jedan zanimljiv odlazak momka kojeg su pojedini ovde prilično pohvalili, sa 3 nedelje zakašnjenja:
https://fkmetalac.rs/2023/07/01/milanov ... -energiju/
Okej, implicitno-slagalica. Ja mislio eksplicitno, pa da sam propustio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jel se javio Belorus? Let rezervisan?
A gde napadac onaj jel nasao kofere?
Pozdrav svima! Nije me bilo dugo na forumu, drago mi je da vidim puno starih članova, možda me se poneko i seća.
Moj prvi upis posle dugo vremena, nažalost na ovoj temi, nažalost sa gorkim ukusom. Žao mi je što je dugogodišnja dobra tradicija prekinuta transferom Kabića, kojem i pored svega ovom prilikom želim sve najbolje u životu, i da zaradi svoj hleb od fudbala. Istovremeno se nadam da je ošišao crvene pošteno, jer mislim da će mu to biti najveći ugovor koji je potpisao u karijeri.
Sa čisto fudbalskog aspekta smatram da smo mi mnogo više dobili nego izgubili odlaskom Kabića, ali ostaje žal za onim nefudbalskim značenjem transfera bilo kog našeg igrača u taj klub.
Moj prvi upis posle dugo vremena, nažalost na ovoj temi, nažalost sa gorkim ukusom. Žao mi je što je dugogodišnja dobra tradicija prekinuta transferom Kabića, kojem i pored svega ovom prilikom želim sve najbolje u životu, i da zaradi svoj hleb od fudbala. Istovremeno se nadam da je ošišao crvene pošteno, jer mislim da će mu to biti najveći ugovor koji je potpisao u karijeri.
Sa čisto fudbalskog aspekta smatram da smo mi mnogo više dobili nego izgubili odlaskom Kabića, ali ostaje žal za onim nefudbalskim značenjem transfera bilo kog našeg igrača u taj klub.
Helm, naravno da se secamo, kao i mnogih drugih, koji ne pisu vise.
Dobro dosao nazad na Forum
Dobro dosao nazad na Forum
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Како нас несреће увек окупљају. Свака част свима који су се вратили на форум после много времена, надам се да није привременог карактера. Заједно смо јачи сигурно, лепши ко зна.
- churguzijanac
Jbg, ipak je Voša teška droga.Teško se čovek skida
Lakse se zene odreci nego foruma
edit: e da, pozdrav i za Helma. Iako mi nije jasno sta je sad privuklo povratnike na forum, ako su vec bili digli ruke... kontam da rezultati sigurno nisu, mozda igre ili "igre"?
Last edited by Voja on Mon Jul 24, 2023 7:10 pm, edited 1 time in total.
Lepo te je ponovo videti Helm, dobrodošao nazad u svoju kuću
- churguzijanac
Ma on krizira ceo zivot, malo ga Terza Madjija odrzava zadnjih par godina u sreci i veselju, a sto kolega u susednom topicu napisa, kada dodje vreme da se oni ugase, tek tad nastaje istinska kriza... na kolegu Deepa mislimchurguzijanac wrote: ↑Mon Jul 24, 2023 7:41 pmE sad to moraš pitati Deepa.Ako me sećanje ne vara on je imao kriznu situaciju.E sad il je prevazišao il se razišao
Koliko li igraca prihvati poziv Vose, obeca se, i onda u medjuvremenu dodju na ovaj forum da nas upoznaju i otkazu potpisivanje?