Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Uprava

Post by ssnigd »

Projekat kluba, siroko najavljivan, a trener ga ne vidi u dvadeset igraca. Decko se gura da igra, ostatak tima trpi i mora to da gleda...
Dva miliona na stolu od Bolonje, Torina, Austrija Bec se interesuje...,... Ok, razumem, nije prvi ni poslednji put da se ovo radi na trzistu, ne bi li se podigla cena igracu.
Menadzer iza ledja pregovara to je NOK, a OK je da cigani to isto rade. Menadzeru zabranjen rad u nasem klubu, ciganima ocigledno dobrodoslica.

Titula ove sezone, a cigani nikad skockaniju ekipu nisu imali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: O Boze...

Zbiljicu, pa nismo deca ovde na forumu da slusamo ovakve price. Ja se stvarno nadam da unutar kluba ne vlada ovakvo razmisljanje. Sve je OK, cvece cveta, voda zubori, leptirici svuda naokolo lete...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote: Thu Jul 27, 2023 2:40 pm Zbiljicu, pa nismo deca ovde na forumu da slusamo ovakve price. Ja se stvarno nadam da unutar kluba ne vlada ovakvo razmisljanje. Sve je OK, cvece cveta, voda zubori, leptirici svuda naokolo lete...
Sto da se nerviraju, sve ide po planu, Veliki Vodja iskompleksirani huligan u pokusaju kome su svi lupali klempe u skoli ce da bude srecan pa ce mozda da baci neku kosku sa svoje trpeze i na ovu stranu, svi srecni i zadovoljni...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
jackson

Post by jackson »

Mene kao navijača Vojvodine je sramota šta ovaj čovek priča.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

vdn slaninar wrote: Thu Jul 27, 2023 11:31 am Треба снимити његове изјаве и пустити му за два месеца.
Plašim se da bi mogli već večeras oko 19.20 da mu ih pustimo.
Maki

Post by Maki »

Kontam da uprava Zvezdine filijale nije ni pitala za odlaganje utakmice u nedelju. Verovatno je plan da izađemo u rupu sa omladinskim timom i da to bude zgodan izborni trening, da se ne muče, nego da na dlanu vide šta bi još mogli da otrgnu iz kolevke Vujadina Boškova.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Thu Jul 27, 2023 11:33 pm Kontam da uprava Zvezdine filijale nije ni pitala za odlaganje utakmice u nedelju. Verovatno je plan da izađemo u rupu sa omladinskim timom i da to bude zgodan izborni trening, da se ne muče, nego da na dlanu vide šta bi još mogli da otrgnu iz kolevke Vujadina Boškova.
Ja im ne bih ni otišao na utakmicu neka pišu 3:0 službeno pička im materina da im pička materina. Za njih staje i liga ako treba. go**a smrdljiva.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Thu Jul 27, 2023 11:42 pm
Maki wrote: Thu Jul 27, 2023 11:33 pm Kontam da uprava Zvezdine filijale nije ni pitala za odlaganje utakmice u nedelju. Verovatno je plan da izađemo u rupu sa omladinskim timom i da to bude zgodan izborni trening, da se ne muče, nego da na dlanu vide šta bi još mogli da otrgnu iz kolevke Vujadina Boškova.
Ja im ne bih ni otišao na utakmicu neka pišu 3:0 službeno pička im materina da im pička materina. Za njih staje i liga ako treba. go**a smrdljiva.
Mogao bi dr. Vukosav da uzme pečat u ruke i overi listu bolovanja. :lala:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/159544 ... neiskustva
Никада ни као играч, ни као тренер нисам играо са смањеним интензитетом. Имаћемо само два дана за опоравак и шансу ће добити свежији играчи. Распоред је тежак, хтели смо да одложимо утакмицу, није нам се изашло у сусрет и тако је како је
Nisam bio za odlaganje, jer mi prvi svi uvek skacemo kad oni krenu da odlazu u julu i avgustu utakmice, ali sad evo bas jesam. Jesam u inat, i nasoj upravi koja nas pravi majmunima, i onim crvenim :shit: .
Izgleda i tu jednu utakmicu ''bez da se druga strana pita'' po pravilniku mi moramo da pitamo, posto je u pitanju zvezda...
Stoko poltronska...
N13

Post by N13 »

Prilicno sam siguran da se uvek i druga strana pita.
Samo za jednu utakmicu u sezoni je moguce odloziti zbog Evrope, ali obe strane moraju da se sloze.

Ako smo mi trazili, cigani odbili, ok. Mi prosle godine izasli u susret, oni nisu ove.
Ali bice jos sezona. Ukoliko mi njima opet izadjemo ikada vise u susret, cak i da nama to odgovara, onda smo stvarno go**a.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Izaci na Marakanu, pobediti ih i eto 10 000+ navijaca na Karadjordju protiv Apoela. U modernom fudbalu se to tako radi
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Fri Jul 28, 2023 10:12 am Izaci na Marakanu, pobediti ih i eto 10 000+ navijaca na Karadjordju protiv Apoela. U modernom fudbalu se to tako radi
U ovom slucaju, verujes u to sto si napisao ili samo teoretises ispravno?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Fri Jul 28, 2023 2:44 pm
Voja wrote: Fri Jul 28, 2023 10:12 am Izaci na Marakanu, pobediti ih i eto 10 000+ navijaca na Karadjordju protiv Apoela. U modernom fudbalu se to tako radi
Ako ne verujes, kako ces pobediti!? Smatras li da je zvezdana kvalitetnija od nas, nego sto je Liverpul bio od nje?
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote: Fri Jul 28, 2023 3:58 pm
Turija wrote: Fri Jul 28, 2023 2:44 pm
Ako ne verujes, kako ces pobediti!? Smatras li da je zvezdana kvalitetnija od nas, nego sto je Liverpul bio od nje?
Praviš poređenje kom nema mesta.
Jedno je događaj (njima) te sezone, nešto što su iščekivali i tome bili posvećeni, i to na domaćem terenu pred punim stadionom. A nama je to meč na stranu to što je u gostima, meč koji zapravo nam smeta u ovom trenu, kamenčić u cipeli, jer imamo mnogo važniji kom treba da se posvetimo par dana kasnije. Ni voljni momenat tu ne postoji. Koji je ulog nama tog meča? Nisu nam oni rivali za titulu, svi znamo ko će osvojiti titulu ove godine.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Moderan fudbal i ping pong superliga nikako ne mogu u istu rečenicu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nevernik II

Post by Nevernik II »

slanobarac wrote: Fri Jul 28, 2023 5:24 pm
Moderan fudbal i ping pong superliga nikako ne mogu u istu rečenicu.
Tačno ali ako hoćemo da se promenimo treba da se ponašamo kao da mogu u istu rečenicu.
Post Reply