33. kolo: OFK Beograd-Vojvodina

Locked
Radoye
Administrator

33. kolo: OFK Beograd-Vojvodina

Post by Radoye »

Tabela posle 32. kola:

1. Gojko Kacar 33
2. Vladimir Buac 20
3. Aleksandar Popovic 19
4. Igor Djuric 13
5. Joseph Kizito 12
6. Vlatko Grozdanovski 11
7. Miodrag Pantelic 10
8. Veseljko Trivunovic 9
9. Sasa Drakulic 7
10. Danijel Aleksic 6
= Ranko Despotovic 6
= Miroslav Milutinovic 6
13. Nino Pekaric 5
= Janko Tumbasovic 5
= Savo Pavicevic 5
= Eugen Sepuya 5
17. Dusan Tadic 4
18. Zeljko Brkic 2
= Milos Stojcev 2
= Dragan Sarac 2
= Miodrag Stosic 2
22. Vladimir Vukajlovic 1
= Mario Djurovski 1
mihailov

Post by mihailov »

1.Zeljko Brkic-3 boda
2.
3.
Radoye,necu se naljutiti ako mi glasanje bude nevazece,ali ovakve pi*** nisu zasluzile da dobiju bodove!
Napred Voso!
vlada90

Post by vlada90 »

mihailov wrote:1.Zeljko Brkic-3 boda
2.
3.
Radoye,necu se naljutiti ako mi glasanje bude nevazece,ali ovakve pi*** nisu zasluzile da dobiju bodove!
SLAZEM SE!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

mihailov wrote:Radoye,necu se naljutiti ako mi glasanje bude nevazece,ali ovakve pi*** nisu zasluzile da dobiju bodove!
Sta ima da se ljutim? Ako nisu zasluzili ne treba im dati bodove. Ionako je vec odavno jasno da je Kacar oduvao sve ostale za samo polusezonu.
limanfkv

Post by limanfkv »

mihailov wrote:1.Zeljko Brkic-3 boda
2.
3.
Bas sam krenuo ovako nesto da napisem!Velika sramota za klub.
0.0625
Turija

Post by Turija »

Konac delo kvari :cry:
Velika nepoznanica i polivanje toplom i hladnom vodom, izgleda, su najpribližnija ocena prolećnih rezultata Vojvodine (barem se to meni čini tako).
Bez obzira što ovaj poraz, u poslednjem kolu, nema nikakav takmičarski značaj, ipak, je ostavio dosta gorčine u grlu najvernijih navijača Vojvodine(kao konačni utisak o učinku u sezoni 2007/2008).
Porazi su nama navijačima posebno teško padali, pre svega zbog lakoće sa kojom smo gubili utakmice.Da li su ti porazi posledica nedovoljnog zalaganja naših igrača na tim mečevima, ili je u pitanju nešto drugo, verovatno će ostati, zauvek, nerazjašnjeno?Tako, da je to jedini razlog zašto sam (u gnevu) odbrojao do deset i, u poslednjem času, odustao ,,od drvlja i kamenja" po igračima (Evropa nas čeka :wink: ).
Brkiću svaka čast :!: Za mene, sasvim očekivano.Brka odlično zna šta je teren i šta je tribina Vošina :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Turija wrote:Konac delo kvari :cry:
Velika nepoznanica i polivanje toplom i hladnom vodom, izgleda, su najpribližnija ocena prolećnih rezultata Vojvodine (barem se to meni čini tako).
Bez obzira što ovaj poraz, u poslednjem kolu, nema nikakav takmičarski značaj, ipak, je ostavio dosta gorčine u grlu najvernijih navijača Vojvodine(kao konačni utisak o učinku u sezoni 2007/2008).
Porazi su nama navijačima posebno teško padali, pre svega zbog lakoće sa kojom smo gubili utakmice.Da li su ti porazi posledica nedovoljnog zalaganja naših igrača na tim mečevima, ili je u pitanju nešto drugo, verovatno će ostati, zauvek, nerazjašnjeno?Tako, da je to jedini razlog zašto sam (u gnevu) odbrojao do deset i, u poslednjem času, odustao ,,od drvlja i kamenja" po igračima (Evropa nas čeka :wink: ).
Brkiću svaka čast :!: Za mene, sasvim očekivano.Brka odlično zna šta je teren i šta je tribina Vošina :D
Kao i uvek,Turija svaka cast za post!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Porazi su nama navijačima posebno teško padali, pre svega zbog lakoće sa kojom smo gubili utakmice.
Mozda ove godine jos teze nego nekih prethodnih, zbog (nerealnih?) obecanja sa pocetka sezone...
mihailov

Post by mihailov »

Radoye wrote:
Turija wrote:Porazi su nama navijačima posebno teško padali, pre svega zbog lakoće sa kojom smo gubili utakmice.
Mozda ove godine jos teze nego nekih prethodnih, zbog (nerealnih?) obecanja sa pocetka sezone...
Gosn Dubroja je vec poceo sa slicnim najavama za sledecu sezonu-juris titula :oops:
Napred Voso!
Keva

Post by Keva »

Eto iako je igrao duplo manje vremena niko nije uspeo da ga stigne
Sramota...
Ne za Vojvodinu, nego za ceo srpski fudbal
sa 19 i 20 se odlazi i iz OFK, Zvezde, Partizana, a ako ostane posle 21,22 znaci da nista ne valja, dok u drugim klubovima sa 20-21 tek moze da razmislja da zaigra za prvi tim
Mada pomirio bih se i sa tim kad bi znao da ce te pare omoguciti da ne prodajemo igrace bar koju godinu, ali svi znamo da ce da se stvari da se odvijaju isto bez obzira da li je prodat za 3 miliona ili 10 hiljada
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mislim da mogu komotno da zakljucavam radnju...

Konacna tabela:

1. Gojko Kacar 33
2. Vladimir Buac 20
3. Aleksandar Popovic 19
4. Igor Djuric 13
5. Joseph Kizito 12
6. Vlatko Grozdanovski 11
7. Miodrag Pantelic 10
8. Veseljko Trivunovic 9
9. Sasa Drakulic 7
10. Danijel Aleksic 6
= Ranko Despotovic 6