VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Apoel - VOJVODINA, četvrtak 19h

Post by Duplof »

Ne može se reći da nismo imali svoje šanse, mogli smo dati još gol-dva, ali isto tako i primiti... Poražavajuće da nam je odbrana toliko loša a trener nam je bivši defanzivac. Mislim da je moglo i bolje i gore, šta znam, osećanja su pomešana.

U revanšu očekujem ili da nas nakantaju ili da idemo u produžetke. Ovo drugo je nemoguće ukoliko nas ne dođe što više na utakmicu!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Da je Cumic otvorio u prvih 10 minuta onih 1 na 1 sa golom, svasta bi bilo, Apoel u sustini los, mi jos losiji.
vidimo se u cetvrtak
salefkv

Post by salefkv »

CRD FCV wrote: Thu Jul 27, 2023 9:41 pm Резултат бољи од очекиваног. Имамо се чему надати у реваншу. Тражиће се карта више.

Пошто је о утакмици све речено, да кажем да је била пристојна атмосфера у Максбет арени, око десетак нас пратило утакмицу. Међу том екипом и особа у нашем дресу али са баксузним именом које је донело малер да примимо два гола (верујем да чита форум, препознај се друже).
:whistler: :whistler: :whistler:

Ime na prednjoj strani dresa je mnogo bitnije od onog na zadnjoj! :)
Stexman

Post by Stexman »

Nas ce biti koliko nas ima, to nece biti problem. Problem je pristup igri, dajte malo volje pokazite, nisu problem ni greske ni primljeni golovi vec samo malo zivosti unesite u igru i igrajte timski. Fudbal je timska igra. Ovo sto su Cumic i Baraj danas radili kad su u 90% situacija imali resenje da uposle oni su solirali i izgubili loptu. To mi smeta, alavost. Pa ovi su u rangu Mladosti iz Lucana bez da vredjam Mladost. Mogu imati 40 titula na Kipru kad su za nas ovakvi kakvi smo - buranija. A mi se poplasili sami sebe.

Sto se tice odlaganja utakmice sa ciganima, ako vec nece da je odloze, ja bi otisao tamo sa omladincima i rezervistima jer cemo svakako primiti od 6-8 golova. Pa bolje da odemo sa klincima, nek se nametnu treneru i imacemo izgovor za poraz koji ce biti neminovan jer moraju da demonstriraju silu na startu i to niko ne moze da spreci. To sto cemo ove sezone gledati od "njih" bice nevidjeni kriminal u fudbalu. Nadam se samo da neko to sve belezi, da moze na sudu da se upotrebi.
Karlsson

Post by Karlsson »

Da se nismo od početka povukli kao ..... možda bi i izvukli nerešeno.
I pored toga smo promašivali zicere.
Sigurno će u Novom Sadu utakmica biti mnogo otvorenija.
Jedino se plašim izmorenosti nakon utakmice sa ciganijom, jer očigledno nemamo nameru da je odložimo.
Cane

Post by Cane »

Kaže Batak da je traženo odlaganje ali da nije prihvaćeno. Kakva gamad, j...m im sve. Neka pošalje omladince i neka to bude slika i prilika ove šugave lige. A dao Bog da gadovima uzmu meru u LŠ, bez obzira na sav ovaj cirkus koji prave.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... 993248-sve objasnjeno ovde.
Aktivan rezultat nema izgovora SVI NA STADION 3 avgusta!
Cimajte sve na stadion zene,drugare,decu,rodbinu sve.
Ima sad oni da osete Terror of North Serbia.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Prijavi da smo otrovani hranom nema dovoljno igrača i ćao.
Cane

Post by Cane »

Za koji k su Nedimovića dovodili na Kipar ako neće ni to pomeranje da im prihvati, vidi sekako silno brine za srpski fudbal u Evropi. Ako se ne odloži neka ni slučajno ne dolazi na revanš.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Штета за лако примљен гол, ал морало је кад тад проћи, имао је пар одличних интервенција нема му се шта замерити, резултат одличан, види се колико фале појачања да смо имали уиграног Болингија и белоруса мислим да би били тешки егал (да не кажем да би их прегазили на Кипру), доста њих навалило на муда, играли су под врелом атмосфером + је време нереално, гостујучи терен и генерални је боље прву играти у гостима и ти показати муда па после напушавати, за гостојући терен и тренутно стање одличан резултат, уласком Вукића тотално друга слика на терену, искрено нек' прича ко шта хоће ал похвалио бих Батака за намештање екипе, прво полувреме су нам створили 2 ил 3 стопостотне прилике генерални немоћни у нападу, а друго полувреме тахтички одлично одрађено, гледао сам без коментатора, душу је оставио уз аут-линију и то ми је једина предност у односу на Миму Раставца, Мима је стручњак ал је тако млак и тром, без трунке енергије, Батак агресиван, пун енергије, тако нешто и треба ко што је са Лалатом било, против циганије са омладинцима и у четвртак да се напуни Карађорђе и да се прође ово у гроклу Новог Сада !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Dragojlo

Post by Dragojlo »

CRD FCV wrote: Thu Jul 27, 2023 9:41 pm Резултат бољи од очекиваног. Имамо се чему надати у реваншу. Тражиће се карта више.

Пошто је о утакмици све речено, да кажем да је била пристојна атмосфера у Максбет арени, око десетак нас пратило утакмицу. Међу том екипом и особа у нашем дресу али са баксузним именом које је донело малер да примимо два гола (верујем да чита форум, препознај се друже).
Ja i jaran bili na spratu i galamili tamo.... :D
A taj u dresu je mogao bar da prelepi to prezime... :devil:
Juzni Banat

Post by Juzni Banat »

Mare_Liman wrote: Thu Jul 27, 2023 11:34 pm нек' прича ко шта хоће ал похвалио бих Батака за намештање
Potpisujem ovo, malo ko je i ovde mogao da iskreno pretpostavi da će biti dobro postavljeno, mada isto tako su i prekidi uvek trenerov rukopis. Ne može se očekivati utakmica bez greške, ali ono su pokloni i to moraš da zategneš.

Ovo je Batakov test ne samo za ovu sezonu nego i za sve, sad pokaži da li si i koliko odmakao od superliga varijanti trenera. Da ne podsećam ovde da su ćelavog Nikolića počeli ozbiljno da shvataju posle Burse, utišaš 25.000 ljudi tamo, napraviš veliku pobedu ovde, ti si odradio posao. Nećemo se plašiti ovih dok Sa Pintom uvodi Petrovića od 35 godina i onog prevaranta Tomanea, gazi to
churguzijanac

Re: Apoel - VOJVODINA 2:1 (1:0)

Post by churguzijanac »

Nije nama problem odbrana. Problem je sredina.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Meni je utisak utakmice koliko smo fizicki nespremni, malo malo pa su nam igraci na zemlji, a nama pocinje i prvenstvo... Jos ako odigramo sa ciganijom u nedelju, ne znam ko ce igrati u sledeci cetvrtak.
Stvarno bi bila ogromna steta da ovakav Apoel ne prodjemo. Staviti Radulovica od prvog minuta obavezno!
Uprava napolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Vukić i Radulović bi morali dobiti šansu od prvog minuta umesto Baraja i Vukčevića. Mnogo smo brži i opasniji. U nedelju odmarati one koji su zbog povrede izašli i pokušati oporavak do revanša.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply