I ja rekoh da me sve podseca na jedan mec od pre par meseci... kup sa Cukom

Tebe za par godina vidim kao vodju navijaca TSCa

I ja rekoh da me sve podseca na jedan mec od pre par meseci... kup sa Cukom
Tebe za par godina vidim kao vodju navijaca TSCa
Za sve nejasnoce... kontaktirati Kipraneslanina wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 9:14 pm Od kad je Otišao Miloš Subotin niko više neodgovara na poruke preko FB i Instangram bar meni.NE znam da li važe pretplatne od prošle godine za ovu utakmicu ranije je uvek pisalo,jel ima neko info?
Ljudi su postavljali i javno preko FB ,zar je teško odgovoriti...
Više me ne bi ništa čudilo
Неће важити прошлогодишње.slanina wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 9:14 pm Od kad je Otišao Miloš Subotin niko više neodgovara na poruke preko FB i Instangram bar meni.NE znam da li važe pretplatne od prošle godine za ovu utakmicu ranije je uvek pisalo,jel ima neko info?
Ljudi su postavljali i javno preko FB ,zar je teško odgovoriti...
O čemu dalje pričati. Znači došao nam je igrač podložan povredama, pripreme nije prošao, dva povrede za kratak period. Dok se vrati treningu, uđe u formu, eto nama zimske pauze pa ponovo sve ispočetka.PONOVO BEZ KAJEVIĆA
Taman se letošnja akvizicija u cvreno-belom, novosadskom taboru, a reč je o Asmiru Kajeviću, oporavila od povrede, a najnovija vest glasi da je istu obnovio i da trener Radoslav Batak za duel s APOEL-om neće moći na njega da računa.
- Nažalost, Kajević se ponovo povredio, a ovog puta je u pitanju mišić prednje lože – objasnio je šef medicinskog tima Novosađana dr Borko Vukosav. – To je sada nešto čime se bavimo, iako klinički njegova povreda ne deluje da je teže prirode. Uradićemo još neka snimanja, pa ćemo da vidimo u kom pravcu će to da ide. U svakom slučaju, trener Batak na njega neće moći da računa u četvrtak uveče. Svi ostali provotimci biće mu na raspolaganju.