VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: VOJVODINA - Apoel, četvrtak 20h (1:2)

Post by Voja »

Milan wrote: Tue Aug 01, 2023 7:44 pm Zato sam i pitao ovo ispod. Izgleda da se ni oni ne nadaju prolasku...

Milan wrote: Tue Aug 01, 2023 1:34 pm

Uzgred, da li je neko negde primetio neku aktivnost kluba, a u vezi sa animiranjem navijača za četvrtak?
I ja rekoh da me sve podseca na jedan mec od pre par meseci... kup sa Cukom :frown:
milancl wrote: Tue Aug 01, 2023 7:26 pm
torrente wrote: Tue Aug 01, 2023 5:20 pm meni treba 4 karte ,al ja stizem u NS tek u četvrtak,valjda ce ostati nesto...
Kad smo nažalost toliko zaostali, pa ne možemo on-line da kupimo karte. Da ne pričam da ja za sezonsku moram da opičim skoro 200 km da bih je kupio. Eto koliko brinu o navijačima.
Tebe za par godina vidim kao vodju navijaca TSCa :mrgreen:
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Mi cemo doci, pa cemo doci... Ali klub i sve iz uprave da je sramota zbog ove apatije, neaktivnosti i svih propustenih sansi koje su imali da urade nesto...
slanina

Post by slanina »

Od kad je Otišao Miloš Subotin niko više neodgovara na poruke preko FB i Instangram bar meni.NE znam da li važe pretplatne od prošle godine za ovu utakmicu ranije je uvek pisalo,jel ima neko info?

Ljudi su postavljali i javno preko FB ,zar je teško odgovoriti...
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanina wrote: Tue Aug 01, 2023 9:14 pm Od kad je Otišao Miloš Subotin niko više neodgovara na poruke preko FB i Instangram bar meni.NE znam da li važe pretplatne od prošle godine za ovu utakmicu ranije je uvek pisalo,jel ima neko info?

Za sve nejasnoce... kontaktirati Kiprane :mrgreen:
Image
slanina

Post by slanina »

Možda će biti neki transfer i u marketingu da se ne iznenadimo :mrgreen:
100 gb storage

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanina wrote: Tue Aug 01, 2023 9:19 pm Možda će biti neki transfer i u marketingu da se ne iznenadimo :mrgreen:
Dolaze Bilja Obradovic i Zeljko Pantic u tandemu :mrgreen:
Image
slanina

Post by slanina »

Voja wrote: Tue Aug 01, 2023 9:21 pm
slanina wrote: Tue Aug 01, 2023 9:19 pm Možda će biti neki transfer i u marketingu da se ne iznenadimo :mrgreen:
Dolaze Bilja Obradovic i Zeljko Pantic u tandemu :mrgreen:
Više me ne bi ništa čudilo :oops:
100 gb storage

CRD FCV

Post by CRD FCV »

slanina wrote: Tue Aug 01, 2023 9:14 pm Od kad je Otišao Miloš Subotin niko više neodgovara na poruke preko FB i Instangram bar meni.NE znam da li važe pretplatne od prošle godine za ovu utakmicu ranije je uvek pisalo,jel ima neko info?

Неће важити прошлогодишње.
Milan

Post by Milan »

https://www.fkvojvodina.rs/u-utorak-poc ... v-apoel-a/

Piše ovde da ne važe. A da, sramota je kako funkcionišemo. Ni meni nisu odgovorili na jedan upit (tačnije, jesu na jednu poruku, ali ne i na drugu), ali ću o tome kasnije...
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanina

Post by slanina »

Hvala, to sam čitao pre neki dan i nije pisalo 100% samo su dopisali, neverovatno...
100 gb storage

Firma kej

Post by Firma kej »

churguzijanac

Post by churguzijanac »

Biće transfer blama :mrgreen:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Колико видим по прогнози, сутра се очекује топлији дан, што Апоелу може ићи на руку.

Но како се ближи тај дан, узбуђење расте јер очекујем да ћемо направити добру атмосферу. Расте и уверење да пролазимо.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Пролаз или не, срце на терен и да се гине свих 90 минута, резултат ће сам доћи, на нама је да направимо паклен дочек и да играчи у сјајној атмосфери прођу у наредну рунду и да ако Бог да тамо са Болингијем, Росићем и квалитетним задњим везним покажемо ко је Стара Дама !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

PONOVO BEZ KAJEVIĆA

Taman se letošnja akvizicija u cvreno-belom, novosadskom taboru, a reč je o Asmiru Kajeviću, oporavila od povrede, a najnovija vest glasi da je istu obnovio i da trener Radoslav Batak za duel s APOEL-om neće moći na njega da računa.

- Nažalost, Kajević se ponovo povredio, a ovog puta je u pitanju mišić prednje lože – objasnio je šef medicinskog tima Novosađana dr Borko Vukosav. – To je sada nešto čime se bavimo, iako klinički njegova povreda ne deluje da je teže prirode. Uradićemo još neka snimanja, pa ćemo da vidimo u kom pravcu će to da ide. U svakom slučaju, trener Batak na njega neće moći da računa u četvrtak uveče. Svi ostali provotimci biće mu na raspolaganju.
O čemu dalje pričati. Znači došao nam je igrač podložan povredama, pripreme nije prošao, dva povrede za kratak period. Dok se vrati treningu, uđe u formu, eto nama zimske pauze pa ponovo sve ispočetka.
Post Reply