Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Mare_Liman »

Вратити Загорчића на место тренера и Љубета на место спортског директора, па ко да се заборавило каква се екипа скоцкала и како је то лепо функционисало уз једно од највећих смећа на месту председника, Сампдориа, Партизан 3-2 на Карађорђу, генерално цела Европа до плеј офа и несрећно испадање од моћног Плзена... Председнику сметало што ради по свом, човек сланинар, сигурно би направио неки резултат уз Збиљића на месту председника и Љубе би сигурно ангажовао солидна појачања са много бољим финанскијским стањем него док је био Самарџић чак је и тад одрађен квалитетан зимски прелазни рок уз Ђорђевића на клупи који је имао све сем неке тахтике и после Гаге који је дошао у сред свега...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Treba nam trener sa autoritetom ( kad vec dobro placamo).To nije ni Rastavac, ni Radojicic, ni Saula, ni Tanjga, a Kosanovic je sada vec star i nije ,,na liniji".

Neki stranac, najbolje Nemac, koji je bio pomocni trener u ozbiljnom klubu, pa zeli da se oproba kao prvi trener. Ekipi treba red i disciplina i jasna postavka igre.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Ne bih ja prizivao Dunđerskog na mestu sportskog...
POŠTO OBRAZ ???!!!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Milan wrote: Fri Aug 04, 2023 12:03 pm Ne bih ja prizivao Dunđerskog na mestu sportskog...
Dovoljno je samo reći Džon Meri.
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Fri Aug 04, 2023 12:03 pm Ne bih ja prizivao Dunđerskog na mestu sportskog...
Ni ja ne bih prizivao Dundjerskog u klub.

Slazem se sa slanobarcom da je Zagorcic najrealnija opcija, ako zeli da dodje u Vosu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Idealno bi bilo pronaći trenera modernog shvatanja fudbala i nesklonog kombinacijama. E sad, da l' je to nemoguća misija...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Krle

Post by Krle »

Stalno se vrtimo u krug sa novim-starim imenima i u tom kruženju se sve više strmoglavljujemo. Dok ne prekinemo to vrzino kolo ne možemo se nadati ničemu dobrom.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Maki

Post by Maki »

Turija wrote: Fri Aug 04, 2023 12:01 pm Neki stranac, najbolje Nemac, koji je bio pomocni trener u ozbiljnom klubu, pa zeli da se oproba kao prvi trener. Ekipi treba red i disciplina i jasna postavka igre.
Mislim da nije realno, za stranca treba da mu garantuješ autonomiju, a mi to ne možemo. Primera radi, u klub su ove godine došli Vuk Bogdanović, Kerkez i Tanjga na mestu štopera. Možda će ovaj poslednji i zaigrati koji minut preko teške nepotističke veze, ali zamisli sad da tom strancu objašnjavaš zašto su mu na treningu te kombinacije.
Drugo, zamisli da Zbiljić proda najveću nadu kluba i ladno izjavi da ga trener nije video ni među 20, a trener o tome javno ćuti?

Evo, složili smo se odmah svi oko Zagorčića, da se rešava to što pre.
Voša le

Post by Voša le »

Mislim da je Batak najgori trener kog smo mogli imati! Posle ovakve blamaze sta ceka uprava da mu podnese ostavku?
Volim te Vošo ludo🤍❤️
fcvisart

Post by fcvisart »

Zagorčić sinoć bio na zapadu do juga, a i prošle sezone pratio sa iste pozicije.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Maki wrote: Fri Aug 04, 2023 11:50 am Nije trebalo da dođe, slažem se, ali više od mnogih ima pravo na šansu u klubu u kome je već 30 godina. Odradio je pripreme, u toku je selekcija tima. Negde u septembru- oktobru mu je kontrolna tačka, pa onda dovesti novog. Rastavac je imao šansu koju ne zaslužuje, a recimo Gaga Radojičić nije, a tim je delovao OK. Mima i Đorđević su odradili letnje i zimske oripreme iako se iz aviona videlo da se neće dugo zadržavati.
Naravno da nam treba bolji trener, naš (za stranog nam treba državni budžet i odrešene ruke, što je retkost: Mateus, Zenga, Bahar), najbolje Slaninar. Rajevca, Gaćinovića i Kosanovića bih uvek gledao na našoj klupi, ali ne bih žalio da probamo sa Žarkom Lazetićem ili Vladanom Milojevićem, pa i sa Tanjgom ako ima licencu?
Ranije sam predlagao Šaulu, koji je asistirao Rastavcu a sada je slobodan. Zašto mu ne pružiti šansu?
Nema šanse da će ova uprava prihvatiti Kosanovica.Rajevac takodje nije realna opcija, što bi se reklo mi smo mali klub za njega.Jedino Gaćinović.Lazetić isto nema šanse da dodje.To bi mu bio prelaz sa konja na magarca.Ciganče neću ni da spominjem. Što se tiče Zage, nisam za povratnike i ako ćemo da damo šansu onda bolje nekom ko je najmanje opterećen srpskom postavkom fudbala i ko će moći da implementira nešto novo i da vrati discilinu u igri i trenažnom procesu.

I još da dodam da bi Kosanovića više voleo da vidim u upravi ili sportskom sektoru nego kao trenera.Ali to neće da ide sa ovom upravom.

Nemac bi bio najbolji. Neko ko traži prvu šansu ili neko iz Cvajte ko može sa nama da igra evropu.Uglavnom neko kome bi mi bili izazov.
slanobarac

Post by slanobarac »

@churguzijanac
Kome ova Voša može biti izazov? Kakav Nemac ili neki zapadnjak? Nemamo mi para za tako nešto. Ko bi hteo da radi ovde, nisu oni mutavi. U pravu si za Kosana da radi u klubu kao neki savetnik i sl. Treba biti realan i naći rešenje sa ovdašnjih prostora. Zagorčić je oteran na pravdi Boga i treba ga zamoliti. Sigurno bi od ove ekipe izvukao više od Bataka i Trenera.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
N13

Post by N13 »

Ja sam za nekog mladjeg trenera (do 50 godina). Ovi stariji, pogotovo ovi sto se setaju u nasoj ligi od kluba do kluba, najcesce imaju shvatanje fudbala iz proslov veka, i drze se toga. Bez obzira jel veliko ili malo ime, ne vidim ninjednog starijeg trenera kod nas da ima tu emergiju, autoritet koji nama trebaju. Nama bre treba neki Simeone ili Gvardiola za siromasne. Koji nema problem da drekne na igraca, kod kojeg ce igrac trcati do zadnjeg atoma snage i opet koji ume napraviti postavu da se igraju uigrane akcije i paa igra, ofanzivan fudbal, na dat gol vise, a ne na primljen manje.
Slazem se da bi neki Svaba bio najbolje resenje.

Ibra zavrsio karijeru, dovesti ga da uci posao :D
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote: Fri Aug 04, 2023 12:01 pm Treba nam trener sa autoritetom ( kad vec dobro placamo).To nije ni Rastavac, ni Radojicic, ni Saula, ni Tanjga, a Kosanovic je sada vec star i nije ,,na liniji".

Neki stranac, najbolje Nemac, koji je bio pomocni trener u ozbiljnom klubu, pa zeli da se oproba kao prvi trener. Ekipi treba red i disciplina i jasna postavka igre.
Isto razmišljam.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

slanobarac wrote: Fri Aug 04, 2023 1:12 pm @churguzijanac
Kome ova Voša može biti izazov? Kakav Nemac ili neki zapadnjak? Nemamo mi para za tako nešto. Ko bi hteo da radi ovde, nisu oni mutavi. U pravu si za Kosana da radi u klubu kao neki savetnik i sl. Treba biti realan i naći rešenje sa ovdašnjih prostora. Zagorčić je oteran na pravdi Boga i treba ga zamoliti. Sigurno bi od ove ekipe izvukao više od Bataka i Trenera.
Ne zapadnjak nego baš Nemac, koji radi u cvajti ili kao pomocni trener u nekom manjem klubu u bundes ligi.Možemo mi to da priuštimo.Tolke balvane plaćamo, tako da može da se nadje za trenera, pa i da nam bude najplaćeniji ako treba.
Post Reply