Transferi
Re: Transferi
Ponovo ću, evo poslednji put, da prenesem komentar Prijatelja - kaže da Meri hoće na pozajmicu kod nas.
Ako Meri dođe da li to znači da će Bolingi na krilo?
- Mare_Liman
Болинги - Мери - Чумић
још неки црни брат на задњем везном и куп је наш
још неки црни брат на задњем везном и куп је наш

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
I koliko ćeš onda imati stranaca u prvih 11?Mare_Liman wrote: ↑Fri Aug 11, 2023 10:51 pm Болинги - Мери - Чумић
још неки црни брат на задњем везном и куп је наш![]()
Možda je Traore prodat i doveden Rosić upravo zbog tog ograničenja.
- Deep Purple
Meri ima jako lepu platu u Turskoj. Da nije došao Bolingi sigurno bi ga doveli. Poenta je ta da do pre tri dana uopšte nije bilo realno da možemo i da pomislimo u vezi Merija ali se u fudbalu stvari okrenu za sat vremena. On hoće, mi hoćemo ali je pitanje da li i kako mogu te razlike između plata da se dogovore i ko koliko da plati između Rizespora i nas. Pogotovo što bi nam bio Meri peti centarfor. Okej Bolingi može da odigra i na krilu ali opet je doveden da bude centralni napadač. Definitivno može da nas pojača ali videćemo i da li će. Uskoro bi trebao najverovatnije i vezni da dođe, traži se već neko vreme intenzivno.
Ako trener nametne 4-4-2 onda ćemo igrati samo sa Zukićem i tim novim zadnjim veznim u sredini. E, sad, koja dva centarfora i krila, to je pitanje...
- Deep Purple
Čumić Bolingi Meri Radulović
FM taktike plaču za nama

Čumić i Radulović u defanzivi igraju levog i desnog vezistu a u ofanzivi da šire kao i kad igraju klasična krilo a opet u zavisnosti od akcije i da ulaze unutra kao dodatni vezisti

Uff kad bi poveo Meri Bolasija za sobom kakva bi smo ekipa bili
-
Ne znam zasto je uprava gadljiva na pozajmice igraca. To mnogi timovi rade koji ne mogu drugacije da dovedu dobrog igraca. Minus je sto ne mozes da ga prodas, ali u ovoj situaciji kada mozes mnoogo da dobijes, isplati se svakako.
P.S. Voleo bih nekog Japanca da dovedemo. Do sada znam dvojicu koji su nedavno igrali u nasoj ligi i obojica su bili dobri.
P.S. Voleo bih nekog Japanca da dovedemo. Do sada znam dvojicu koji su nedavno igrali u nasoj ligi i obojica su bili dobri.
Uprava napolje!
Zato što kod pozajmljenih igrača mnogo manje prostora imaš za ugradnju.Istocno stajanje wrote: ↑Sat Aug 12, 2023 6:51 am Ne znam zasto je uprava gadljiva na pozajmice igraca. To mnogi timovi rade koji ne mogu drugacije da dovedu dobrog igraca. Minus je sto ne mozes da ga prodas, ali u ovoj situaciji kada mozes mnoogo da dobijes, isplati se svakako.
- Deep Purple
Da li se seća neko onoga Gruzijca Davita Kokhiye ? Mislim da je odigrao za nas samo jednu prijateljsku ako se ne varam?
E pa ovi Gruzijci nisu normalni nahvalili su Giorbelidze-u klub nenormalno
Ovo nam je četvri Gruzijac ako se ne varam?
EDIT: Jeste četvrti prvo je bio u klubu
Mikheil Khutsishvili, Merebashvili pa Kokhiya i sada Giorbelidze.
E pa ovi Gruzijci nisu normalni nahvalili su Giorbelidze-u klub nenormalno

Ovo nam je četvri Gruzijac ako se ne varam?
EDIT: Jeste četvrti prvo je bio u klubu
Mikheil Khutsishvili, Merebashvili pa Kokhiya i sada Giorbelidze.
Ko zna šta rade tim Gruzijcima čim im se toliko sviđa naš klub 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mereba tu radi opasan marketing! Covek prosto obozava nas grad.