Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nevernik II

Re: Transferi

Post by Nevernik II »

gospodinFKV wrote: Mon Aug 14, 2023 7:15 pm Misteriozni Sokovic sa Transfermarkta igra za Kabel. Dao je dva gola protiv Radnickog u prvom kolu.
Znam da imamo ugovor o saradnji s njima, ali mi nisu jasne ovakve stvari. Mozda neko ima vise informacija kako to funkcionise, ako uzmemo (naivno) kao pretpostavku to da je sve cisto.
U teoriji svako ko nije dovoljno dobar ili nije dovoljno star ode u filijalu. U praksi mi kupujemo igrače iz druge kiparske lige da bi igrali u trećoj srpskoj ligi.
Šta tu može da bude nečisto :D
zime89

Post by zime89 »

Nevernik II wrote: Mon Aug 14, 2023 11:00 pm
gospodinFKV wrote: Mon Aug 14, 2023 7:15 pm Misteriozni Sokovic sa Transfermarkta igra za Kabel. Dao je dva gola protiv Radnickog u prvom kolu.
Znam da imamo ugovor o saradnji s njima, ali mi nisu jasne ovakve stvari. Mozda neko ima vise informacija kako to funkcionise, ako uzmemo (naivno) kao pretpostavku to da je sve cisto.
U teoriji svako ko nije dovoljno dobar ili nije dovoljno star ode u filijalu. U praksi mi kupujemo igrače iz druge kiparske lige da bi igrali u trećoj srpskoj ligi.
Da su ovi iz marketinga stavili na sajt, izvestaje o igracima sa pozajmice znali bi, ovako hvala na info :cheers:
Da li je i Kerkez koji ako se dobro secam bio prvo pojačanje u Kabelu, da ih pojačamo vratimo u drugu ligu :D
ZIME89
Forza Voša

Post by Forza Voša »

zime89 wrote: Tue Aug 15, 2023 11:16 am
Nevernik II wrote: Mon Aug 14, 2023 11:00 pm
Da su ovi iz marketinga stavili na sajt, izvestaje o igracima sa pozajmice znali bi, ovako hvala na info :cheers:
Da li je i Kerkez koji ako se dobro secam bio prvo pojačanje u Kabelu, da ih pojačamo vratimo u drugu ligu :D
Kerkez ti je u GAT-u, odgledao sam jednu utakmicu i odigrao je sasvim pristojno.
„Hasta la Victoria Siempre!“
zime89

Post by zime89 »

Hvala Forza Voša sad sam ušao na njihov sajt, pogledao tim, baš sam pisao u onaj topic gde su šta rade, to je bukvalno voša 2 :)
ZIME89
hvylarn

Post by hvylarn »

Još pre par meseci sam pisao da treba izdvojiti sredstva od predstojećih prodaja i uložiti u dovođenje malog Miloša Lukovića. Ako treba u paketu sa burazerom pa samo neka pređe.

Deep Purple

Post by Deep Purple »

hvylarn wrote: Tue Aug 15, 2023 1:55 pm Još pre par meseci sam pisao da treba izdvojiti sredstva od predstojećih prodaja i uložiti u dovođenje malog Miloša Lukovića. Ako treba u paketu sa burazerom pa samo neka pređe.

Veće su šanse burazeru da vratimo Sms sad iz Arabije nego da mi ikoga dovedemo iz Imt-a (osim ako nisu višak) Imt kao i Radnički Nbg posluju na relaciji -> Čukarički -> zvezda

Mi imamo jako sužen izbor fudbalera u Srbiji jer ima puno klubova koji su sateliti. Mi smo trebali da to uradimo sa Gatom i Proleterom i da se borimo da ne ispadnu. No kod nas je problem što nas se ti klubovi sete samo kad nemaju gde kao Gat ove sezone. Mislim nisam za to da postoje sateliti ali tako je kako je i nama je zbog tuđih satelita jako sužen izbor i to nema veze sa našim sportskim sektorom jer je svejedno ko nam je na čelu i ma koliko dobar posao radio jer smo na domaćem tržištu ograničeni.
Last edited by Deep Purple on Tue Aug 15, 2023 2:09 pm, edited 1 time in total.
hvylarn

Post by hvylarn »

Sve i da je tako, a verujem da jeste. Mi i dalje možemo sa zdravom pričom da pristupimo u pregovore pa se na kraju i igrač pita oko prelaska ako mu se svidi predlog. Možda ne odmah ovaj rok, ali neki od sledećih. Nije vezan ugovorom za ceo život.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

hvylarn wrote: Tue Aug 15, 2023 2:09 pm Sve i da je tako, a verujem da jeste. Mi i dalje možemo sa zdravom pričom da pristupimo u pregovore pa se na kraju i igrač pita oko prelaska ako mu se svidi predlog. Možda ne odmah ovaj rok, ali neki od sledećih. Nije vezan ugovorom za ceo život.
Jedino po ceni da mu istekne ugovor drugi način ne postoji a i to je jako teško jer Čukarički bez problema može da izjednači našu finansijsku ponudu. Ako treba uzeće ga i cigani pa će ga pozajmiti Čukaričkom. Nažalost mogućnosti su minimalne skoro pa nikakve.

Mi treba da težimo da ostvarimo saradnju sa Suboticom (i oni smrde sa blizancima) Kruševcom, Nišom i Kragujevcom. Nama je Beogradsko tržište zatvoreno za igrače koji su i njima interesantni.
hvylarn

Post by hvylarn »

Kad se radi sistemski, planski i na vreme, sve je moguće.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Tue Aug 15, 2023 2:27 pm Kad se radi sistemski, planski i na vreme, sve je moguće.
Ovde nikako nisi u pravu, a uostalom tog klinca je IMT i doveo po liniji koju ti je opisao Deep. Znači, od trenutka od kad je on otišao tamo, postao nam je nedostupan.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rabba wrote: Tue Aug 15, 2023 5:36 pm
hvylarn wrote: Tue Aug 15, 2023 2:27 pm Kad se radi sistemski, planski i na vreme, sve je moguće.
Ovde nikako nisi u pravu, a uostalom tog klinca je IMT i doveo po liniji koju ti je opisao Deep. Znači, od trenutka od kad je on otišao tamo, postao nam je nedostupan.
Takav igrač mora proći kroz naše omladince, u svim ostalim slučajevima nam je nedostupan.
Generalno politika treba da nam bude 4 stranca, 4 iskusnija domaća i 3 omladinca, tako ni rezultati ni finansije ne trpe.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Prvi iz penala, drugi pokusao isto iz penala al mu golman odbranio, pa ga nekako ubacio iz odbitka. Samo za fanatike :mrgreen:

Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Затишје пред буру ил смо завршили са прелазним роком?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Wed Aug 16, 2023 12:15 pm
Prvi iz penala, drugi pokusao isto iz penala al mu golman odbranio, pa ga nekako ubacio iz odbitka. Samo za fanatike :mrgreen:

Tvoj pulen nije mogao ni iz penala a ni iz odbitka :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Aug 16, 2023 12:58 pm
Voja wrote: Wed Aug 16, 2023 12:15 pm

Tvoj pulen nije mogao ni iz penala a ni iz odbitka :mrgreen:
A napisao sam "samo za fanatike" jer sam ja pogledao snimak celog meca :mrgreen: :frown: :mrgreen: i hteo sam ga postaviti, al u medjuvremenu se pojavio izvestaj :dance2:
Image
Post Reply