gospodinFKV wrote: ↑Mon Aug 14, 2023 7:15 pm
Misteriozni Sokovic sa Transfermarkta igra za Kabel. Dao je dva gola protiv Radnickog u prvom kolu.
Znam da imamo ugovor o saradnji s njima, ali mi nisu jasne ovakve stvari. Mozda neko ima vise informacija kako to funkcionise, ako uzmemo (naivno) kao pretpostavku to da je sve cisto.
U teoriji svako ko nije dovoljno dobar ili nije dovoljno star ode u filijalu. U praksi mi kupujemo igrače iz druge kiparske lige da bi igrali u trećoj srpskoj ligi.
Šta tu može da bude nečisto
Misteriozni Sokovic sa Transfermarkta igra za Kabel. Dao je dva gola protiv Radnickog u prvom kolu.
Znam da imamo ugovor o saradnji s njima, ali mi nisu jasne ovakve stvari. Mozda neko ima vise informacija kako to funkcionise, ako uzmemo (naivno) kao pretpostavku to da je sve cisto.
U teoriji svako ko nije dovoljno dobar ili nije dovoljno star ode u filijalu. U praksi mi kupujemo igrače iz druge kiparske lige da bi igrali u trećoj srpskoj ligi.
Da su ovi iz marketinga stavili na sajt, izvestaje o igracima sa pozajmice znali bi, ovako hvala na info
Da li je i Kerkez koji ako se dobro secam bio prvo pojačanje u Kabelu, da ih pojačamo vratimo u drugu ligu
Da su ovi iz marketinga stavili na sajt, izvestaje o igracima sa pozajmice znali bi, ovako hvala na info
Da li je i Kerkez koji ako se dobro secam bio prvo pojačanje u Kabelu, da ih pojačamo vratimo u drugu ligu
Kerkez ti je u GAT-u, odgledao sam jednu utakmicu i odigrao je sasvim pristojno.
Još pre par meseci sam pisao da treba izdvojiti sredstva od predstojećih prodaja i uložiti u dovođenje malog Miloša Lukovića. Ako treba u paketu sa burazerom pa samo neka pređe.
hvylarn wrote: ↑Tue Aug 15, 2023 1:55 pm
Još pre par meseci sam pisao da treba izdvojiti sredstva od predstojećih prodaja i uložiti u dovođenje malog Miloša Lukovića. Ako treba u paketu sa burazerom pa samo neka pređe.
Veće su šanse burazeru da vratimo Sms sad iz Arabije nego da mi ikoga dovedemo iz Imt-a (osim ako nisu višak) Imt kao i Radnički Nbg posluju na relaciji -> Čukarički -> zvezda
Mi imamo jako sužen izbor fudbalera u Srbiji jer ima puno klubova koji su sateliti. Mi smo trebali da to uradimo sa Gatom i Proleterom i da se borimo da ne ispadnu. No kod nas je problem što nas se ti klubovi sete samo kad nemaju gde kao Gat ove sezone. Mislim nisam za to da postoje sateliti ali tako je kako je i nama je zbog tuđih satelita jako sužen izbor i to nema veze sa našim sportskim sektorom jer je svejedno ko nam je na čelu i ma koliko dobar posao radio jer smo na domaćem tržištu ograničeni.
Last edited by Deep Purple on Tue Aug 15, 2023 2:09 pm, edited 1 time in total.
Sve i da je tako, a verujem da jeste. Mi i dalje možemo sa zdravom pričom da pristupimo u pregovore pa se na kraju i igrač pita oko prelaska ako mu se svidi predlog. Možda ne odmah ovaj rok, ali neki od sledećih. Nije vezan ugovorom za ceo život.
hvylarn wrote: ↑Tue Aug 15, 2023 2:09 pm
Sve i da je tako, a verujem da jeste. Mi i dalje možemo sa zdravom pričom da pristupimo u pregovore pa se na kraju i igrač pita oko prelaska ako mu se svidi predlog. Možda ne odmah ovaj rok, ali neki od sledećih. Nije vezan ugovorom za ceo život.
Jedino po ceni da mu istekne ugovor drugi način ne postoji a i to je jako teško jer Čukarički bez problema može da izjednači našu finansijsku ponudu. Ako treba uzeće ga i cigani pa će ga pozajmiti Čukaričkom. Nažalost mogućnosti su minimalne skoro pa nikakve.
Mi treba da težimo da ostvarimo saradnju sa Suboticom (i oni smrde sa blizancima) Kruševcom, Nišom i Kragujevcom. Nama je Beogradsko tržište zatvoreno za igrače koji su i njima interesantni.
hvylarn wrote: ↑Tue Aug 15, 2023 2:27 pm
Kad se radi sistemski, planski i na vreme, sve je moguće.
Ovde nikako nisi u pravu, a uostalom tog klinca je IMT i doveo po liniji koju ti je opisao Deep. Znači, od trenutka od kad je on otišao tamo, postao nam je nedostupan.
hvylarn wrote: ↑Tue Aug 15, 2023 2:27 pm
Kad se radi sistemski, planski i na vreme, sve je moguće.
Ovde nikako nisi u pravu, a uostalom tog klinca je IMT i doveo po liniji koju ti je opisao Deep. Znači, od trenutka od kad je on otišao tamo, postao nam je nedostupan.
Takav igrač mora proći kroz naše omladince, u svim ostalim slučajevima nam je nedostupan.
Generalno politika treba da nam bude 4 stranca, 4 iskusnija domaća i 3 omladinca, tako ni rezultati ni finansije ne trpe.
Prvi iz penala, drugi pokusao isto iz penala al mu golman odbranio, pa ga nekako ubacio iz odbitka. Samo za fanatike
Prvi iz penala, drugi pokusao isto iz penala al mu golman odbranio, pa ga nekako ubacio iz odbitka. Samo za fanatike
Tvoj pulen nije mogao ni iz penala a ni iz odbitka
Tvoj pulen nije mogao ni iz penala a ni iz odbitka
A napisao sam "samo za fanatike" jer sam ja pogledao snimak celog meca i hteo sam ga postaviti, al u medjuvremenu se pojavio izvestaj