Počele su i mlađe kategorije i niže lige gde sigurno ima naših igrača na pozajmicama. Trebalo bi da krenu i izveštaji kao ranije mlaže kategorije i ko je gde na pozajmicama kao prošle godine. To bar ne bi trebalo da bude teško..
Jbga ne igram FM već par sezona , inače bi sve to mogao i sam videti...
Ne znam kako se tako nešto dogodilo? Zar nam nije na čelu kluba gari koji je završio marketing? Reklo bi se da će bar taj segment funkcionisati, kad smo već na sportskom planu tanki…
Od svih u SD oni jedino to rade, meni OK,KK, ŽKK, svi odgovore , čak i KK koje sam prozivao za Rebraču, dobro RK me blokirao,ali ja sam kriv, nesto sam prozivao SPS ekipu tamo
Neodgovara im da navijači kažu svoje mišljenje,jel po njima je sve bajno sjajno napadamo Evropu,titulu sa gol razlikom koju ne pamtim od kad gledam Vošu 0:7 iz tri tekme a da ne kažem da sa onim u Evropi mečevima 2:11 bruka i sramota...
zime89 wrote: ↑Thu Aug 17, 2023 2:17 pm
Evo na fb vest za Tanjgu ograničeno komentarisanje, baš jadno i bedno...prvo kad su izbacili mislim da nije bila...
Nisam znao da je FK Vojvodina privatan klub i da su slobodni u ogranicavanju slobode govora. Sramota!