Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by Voja »

slanobarac wrote: Wed Aug 16, 2023 4:29 pm
Marko93 wrote: Wed Aug 16, 2023 1:33 pm
ssnigd wrote: Wed Aug 16, 2023 10:42 am Nadam se ponizavanju svih nasih timova u Evropi.
Pridruzujem se ovim zeljama i pozdravima, eventualno nekom navijackom incidentu da nas izbace na 5 godina.
I šta dobijamo time? Nešto se menja na bolje?
Onda svaki transfer (prodaja) dobija pokrice sto bi bila kasika u med za odredjene
Image
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Zbiljić i SNS ekipa sprečila da se mi ovako brukamo a vi se još žalite :D
Milan

Post by Milan »

Gledao sam partizan, te bih ovom prilikom jos jednom zeleo da im se zahvalim sto su odveli Nikolica. Igrao je 15-ak minuta regularnog dela i oba produzetka. Nije kod njega ni do ljubavi, jer je i tamo isti kakav je bio kod nas - alibi igrac, teska prevara. I tamo se setka i trckara…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eca/459277

Romantika ne razumemo se mi Slaninari u ovo :mrgreen:
hvylarn

Post by hvylarn »

Pitali smo, možda, ali usmeno. Sigurno ne zvanično, inače bismo isto imali pravo za odlaganje.
N13

Post by N13 »

hvylarn wrote: Fri Aug 18, 2023 1:14 pm Pitali smo, možda, ali usmeno. Sigurno ne zvanično, inače bismo isto imali pravo za odlaganje.
Nije tacno.
Kako smo pitali, ne znam, ali nije dovoljno zvanicno da se trazi odlaganje. Oba kluba mora da pristanu, i FSS da odobri.
U nasem slucaju cigani sigurno pristali nisu (moguce da se nismo preterano trudili da ih nagovorimo, ne znam stvarno), jer su nedeljama ranine najavljivali pocetak sezone, ulagali u marketing te utakmice, mobilizacija navijaca i ostale gluposti. Nisu smeli da dopuste da posle svih tih najava, akcija i ostalog utakmica bude odlozena.
ssnigd

Post by ssnigd »

Poenta je da je obrnuta situacija, na sav glas bismo se hvalili kako smo pomerili utakmicu sa ciganima, kako bi isti mogli da se odmore za Evropu, jer se tamo bore za srpski fudbal i bodove.

KG isto tako, zasto su prihvatili? Oni su odmorni, sta ih briga za grobare! Ali da...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd

Post by ssnigd »

Edit: Kako se odlozilo, ako KG nije prihvatio odlaganje?!??

https://www.maxbetsport.rs/iz-kragujevc ... AVLAFuBKkM
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

Ima li neko tacno kako je napisano to u pravilniku?
Ja sam na vise mesta procitao da moraju oba kluba da se sloze.
Ili to ne vazi za sve?
Jako me zanima kako je tacno u pravilniku to napisano.
hvylarn

Post by hvylarn »

Bila je objava da je doneta odluka od Saveza - Lige da ukoliko timovi koji se takmiče u Evropi imaju pravo da traže odlaganje utakmice. Znači ne u nedogled, već nekih par, verovatno baš kad su kvalifikacije. Kad počne sezona, to je što je. I mislim da uopšte nije bilo da je moralo oba kluba da se slože.

Ja sad možda grešim, ali sećam se da sam tako nešto pročitao.
milancl

Post by milancl »

Bilo je reči da od ove sezone što neko reče ne može u nedogled da se odlaže, već da svaki tim ima pravo da odloži jedan meč za vreme kvalifikacija i jedan u grupnoj fazi. U ovo sam siguran da sam ovim rečima pročitao 10ak puta.

Moje tumačenje je da ne mora drugi klub da pristane, čemu samo doprinosi tvrdnja da je odložen meč u Kg, a Radnički se buni. Što znači da mi nismo ni tražili odlaganje ciganiji, u šta sam ubeđen, ali dokaze nemamo. Šta piše u pravilniku ne znam, živo me zanima.

EDIT: Nisam u pravu

Поједине првенствене утакмице клубова - учесника у такмичењу УЕФА могу се, на
тражење клуба - учесника померити за један дан раније, односно дан касније, без сагласности
другог клуба. Уколико се ради о два клуба учесника УЕФА такмичења, за одлагање је потребна
сагласност другог клуба, с тим да је обавеза померања клубу уколико није протекло 72 часа од
одигравања претходне утакмице, о чему одлуку доноси Директор такмичења.
Клубу учеснику у квалификацијама за УЕФА такмичења у току квалификација могу се на
његов захтев одложити максимално 2 (две) две утакмице и то 1(једна) у току прва три
квалификациона кола и 1 (једна) у Плеј офф фази квалификација. Клубови учесници групне фазе
УЕФА такмичења током трајања групне фазе по овом основу не могу одлагати утакмице у Супер
лиги.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
zukenp

Post by zukenp »

Ne BiH dopustio niti jednoj ekipi odlaganje zbog Evrope ,ali ko mene pita :) . TSC igra osetno slabije ove sezone ,sa manje energije .Ne znam ko im je sve otišao (osim Ratkova ) ali slabiji su dosta .Takodjer i mene čudi što nisu iskoristili ovu priliku ,zaradu od Ratkova ,da osnaže ekipu .Da bude kolko tol'ko konkurentna u Evropi .Kao da je gazda odlučio da malo vrati ulozeno sebi u džep :) .Neverovatno mi deluje da nisu mogli da nadju par vrhunskih igraca (kolko znam nije im los skauting bio dosad )..
Uzgred ,gledam imt čuka sad ,imt ima dosta dobar napad ,biće zanimljiva ekipa ove sezone ,po mom se neće boriti za opstanak .Sa druge strane odbrana im je loša ,kao i naša :) . Kad je pazar u pitanju ,sve ovo što je došlo ,teško da bi moglo da bude u 18 prošle godine (možda Sise ,Adjurua ne racunam jer jer igrao i završnicu prošle sezone ). Suma bolje da ne dolazi .On čak i kad je u formi na terenu ,problem je van terena :) .Sad verov nije ni blizu ikakve forme ..
Evo upravo imt dade gol dok pišem :) ..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

zukenp wrote: Fri Aug 18, 2023 6:38 pm Evo upravo imt dade gol dok pišem :) ..
Ako Deep kaze da dosta toga funkcionise u trouglu cz-imt-cuka, onda je ovaj par rodio da se zaradi koji dinar :wink: :cheers:
Image
jackson

Post by jackson »

Jasno je da se ne pitamo ništa i da ne možemo sami da donosimo odluke dok je ovakvo stanje u državi i društvu, a samim tim i u klubu.Bilo bi dobro da budemo pametni i izvučemo maksimum iz onoga što možemo dok ne dođu neka bolja vremena.Uprava samo nek ne prodaje prazne priče, nek ćute i rade koliko mogu ako im je iole stalo da nešto naprave.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri Aug 18, 2023 6:50 pm
zukenp wrote: Fri Aug 18, 2023 6:38 pm Evo upravo imt dade gol dok pišem :) ..
Ako Deep kaze da dosta toga funkcionise u trouglu cz-imt-cuka, onda je ovaj par rodio da se zaradi koji dinar :wink: :cheers:
Ma neće nameštati pogotovo ne u ovoj fazi sezone ali ti kažem da je to taj trougao plus Radnički Nbg koji je ipak ispod njih u tom lancu ishrane.

https://www.telegraf.rs/amp/sport/fudba ... je-u-imt-u

Pogledaj ovu vest a imao je i zvanično predstavljanje a nema ga na TM-u nigde inače jako dobar igrač.
Last edited by Deep Purple on Fri Aug 18, 2023 7:56 pm, edited 1 time in total.
Post Reply