Treba mu reći Branko Stanković i potkrepiti činjenicama i znaćeVoja wrote: ↑Fri Aug 18, 2023 3:45 pmChat GPT ako se ne varam barata samo informacijama do 2021. godine, a ja sad tanak sa godinama, i pojma nemam kad nas je vodio Lalat i osvojio kup (pre ili posle 2021.slanobarac wrote: ↑Fri Aug 18, 2023 11:56 am Pitao sam chatGPT ko je najuspešniji trener u istoriji fk Vojvodina. Ovo je odgovor:
Najuspešniji trener u istoriji FK Vojvodina je Ratko Svilar, koji je sa tim klubom osvojio titulu šampiona Jugoslavije u sezoni 1988/1989.
![]()
![]()
Nije tačno! rekoh ja a on odgovori:
Izvinjavam se ako sam dao netačnu informaciju. Najuspešniji trener u istoriji FK Vojvodina je verovatno Milorad Kosanović, koji je vodio ekipu tokom različitih perioda i ostvario značajne uspehe, uključujući plasmane u evropska takmičenja. Ako imate tačnije informacije, slobodno ih podelite.
Sad će obožavaoci Lalatovića da se uvrede.![]()
)
Trener(i) FK Vojvodina
- churguzijanac
Re: Trener(i) FK Vojvodina
- slanobarac
''Drugačije je kad se igra na pobedu,a drugačije da se ne izgubi''
Lepo je rekao

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Grbavica.021*
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ili/459747
Лалат спреман за борбу са Славијом после да изађе као победник

Sve što sam do sada čuo od Popovića govori da se radi o pristojnom čoveku koji barem u svim verbalnim nastupima zrači optimizmom, ali nekako umerenim i realnim, što je po meni jako važno. Da se odlepimo od onog besplodnog Batakovog "mudrovanja" koje je očigledno imalo slabo pokrića u bilo kakvom radu (stanje igrača posle obavljenih priprema je jasan dokaz te magle koja nam je prodavana), ali i od onih nerealnih Zbilićević najava, da ne kažem lupetanja, da ćemo več koliko sutra i prekosutra ostvariti ne znam koji i kakav nivo.
Nadam se da će Popović kod ekipe uspeti promeniti tu dosadašnju matricu, kako na fizičkom planu gde je jasno da loše stojimo i da jednostavno nemamo dovoljno snage i energije, a tako isto i na mentalnom jer je tu stanje bilo skoro katastrofalno (setimo se samo raspada protiv Čuke). Za to mu treba dati podršku, a nadam se da će nam ova predstojeća reprezentativna pauza biti iskorišćena kako treba i konačno doneti napredak, za raziliku od svake dosadašnje gde smo posle pauza redovno padali. Kako god bilo, neće biti lako ali kad si se već prihvatio sad guraj Ranko, nema druge.
Nadam se da će Popović kod ekipe uspeti promeniti tu dosadašnju matricu, kako na fizičkom planu gde je jasno da loše stojimo i da jednostavno nemamo dovoljno snage i energije, a tako isto i na mentalnom jer je tu stanje bilo skoro katastrofalno (setimo se samo raspada protiv Čuke). Za to mu treba dati podršku, a nadam se da će nam ova predstojeća reprezentativna pauza biti iskorišćena kako treba i konačno doneti napredak, za raziliku od svake dosadašnje gde smo posle pauza redovno padali. Kako god bilo, neće biti lako ali kad si se već prihvatio sad guraj Ranko, nema druge.
Slično je "nastupao" i Rastavac pa znamo kako je to sve prošlo...
Naravno, velika podrška za Ranka da nas dugo vodi uspešno!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Slažem se, pri čemu ipak Popović deluje mnogo energičniji od Mime, barem u javnom nastupu a nadam se da je na treninzima još i energičniji od toga. To nam je jako potrebno i to je za mene bila jedna od najznačajnijih zamerki Mimi koga ovako jako gotivim. Ne znam kako drugi ali ja jednostavno ne mogu videti da je trener "mrtvo more", to je jedan od razloga zašto sam poštovao i jednog od naših bivših trenera koji je ovde kod nekih baš na lošem glasu

Lalat, od velikog Putinoljupca do UkrajincaGrbavica.021* wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 10:31 amhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ili/459747
Лалат спреман за борбу са Славијом после да изађе као победник![]()

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- churguzijanac
Karakter naprednjački, klasičan.ssnigd wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 12:55 pmLalat, od velikog Putinoljupca do UkrajincaGrbavica.021* wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 10:31 amhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ili/459747
![]()
- Red Marquis
- Moderator
Pajdoman, seljačina i šlihtara.
To me ne bi toliko doticalo da ne znam da ga dosta navijača Vojvodine voli. Verovatno imaju iste moralne kvalitete kao i on.
To me ne bi toliko doticalo da ne znam da ga dosta navijača Vojvodine voli. Verovatno imaju iste moralne kvalitete kao i on.
Io odio Belgrado
Secate se legendarne serije ,,Mile protiv tranzicije", kada Mile kaze ja sam javno mnjenje. Lalat je javno mnjenje.churguzijanac wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 1:05 pmKarakter naprednjački, klasičan.ssnigd wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 12:55 pmLalat, od velikog Putinoljupca do UkrajincaGrbavica.021* wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 10:31 am
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ili/459747
![]()
E sad, naprednjaci su najbolje procenili javno mnjenje od svih partija. Sto bi rekao Dusko Radovic, to vam je sto vam je.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Naš najbolji trener u istoriji igra istu igru i u Ukrajini. Prvih 45 minuta 36% posed i ravno 0 šuteva. Bravo legendo. Izdrži.... 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Ne bih da ga branim ali ako bude imao aktivan rezultat to će biti ravno čudu. Nema nikakav tim u haosu su od početka rata. Nisu svi Šahtjor i Dinamo da imaju uslove i pored toga. Zato je i dobio šansu tamo imače ne bi mogao da prismrdi klupi Zorije.slanobarac wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 8:01 pm Naš najbolji trener u istoriji igra istu igru i u Ukrajini. Prvih 45 minuta 36% posed i ravno 0 šuteva. Bravo legendo. Izdrži....![]()
Inače koliko se sećam ovaj mali je igrao protiv nas i mislim da bi bio lepa kocka.
https://www.transfermarkt.de/raymond-ow ... ler/837005
Last edited by Deep Purple on Thu Aug 24, 2023 8:29 pm, edited 1 time in total.
- slanobarac
Koliko mu daješ na klupi Zorje?Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 8:26 pmNe bih da ga branim ali ako bude imao aktivan rezultat to će biti ravno čudu. Nema nikakav tim u haosu su od početka rata. Nisu svi Šahtjor i Dinamo da imaju uslove i pored toga. Zato je i dobio šansu tamo imače ne bi mogao da prismrdi klupi Zorije.slanobarac wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 8:01 pm Naš najbolji trener u istoriji igra istu igru i u Ukrajini. Prvih 45 minuta 36% posed i ravno 0 šuteva. Bravo legendo. Izdrži....![]()
Ja ne dugo čim je počeo da

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!