Ajde baš ću ga pratiti, možda i bude nešto od njega. Već dva puta ulazio. Ruja, a naš.zime89 wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 7:26 amMartinkević , bio prošle sezone na pozajmici u Loznici sa Ivanovićem .Martinkevich je imao tešku povredu,a kao klinac bio je medju najtalentovanijim napadačima u Evropi , jedan od retkih iz voše koji je bio na listi wonderkindova na FM, šteta navijao sam za njega da zaigra za prvi tim.
Transferi
Re: Transferi
- churguzijanac
Nista ovaj Ze-Turbo u Niznjem ne igra.Malo jača liga i oma tvrdo 
Sve nam je bliži Vojo.
Sve nam je bliži Vojo.
Last edited by churguzijanac on Thu Aug 24, 2023 2:28 pm, edited 1 time in total.
- Deep Purple
@Vojachurguzijanac wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 2:21 pm Nista ovaj Ze-Turbo u Niznjem ne igra.Malo jača liga i oma tvrdo![]()
Koliko minuta ima ni u highlights ne upadne

Šalu na stranu stranac je prvi put ozbiljnija liga, treba i njemu vremena sigurno su domaća rešenja u prednosti na početku u odnosu na njega ali ga treba ispratiti. Možda ku se smanje apetiti pa bude želeo da da šansu Srpskom fudbalu

Prati seDeep Purple wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 2:22 pm@Vojachurguzijanac wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 2:21 pm Nista ovaj Ze-Turbo u Niznjem ne igra.Malo jača liga i oma tvrdo![]()
Koliko minuta ima ni u highlights ne upadne
Šalu na stranu stranac je prvi put ozbiljnija liga, treba i njemu vremena sigurno su domaća rešenja u prednosti na početku u odnosu na njega ali ga treba ispratiti. Možda ku se smanje apetiti pa bude želeo da da šansu Srpskom fudbalu![]()

- Deep Purple
Poješću vrvDjisa wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 9:18 amPa zasto smo onda zaboga platili Vukica. Sve vredi, kao za Baraya!Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 8:02 amSumnjam, igrač tih godina plus nakon sezone kakvu je imao, odlično je što smo se i oslobodili njegove plate, koja sigurno za naše uslove nije mala.

Jel gledate vi ovog Osmana protiv Arandjela?
Kakav potencijal, a gle mu cenu...
https://www.transfermarkt.com/ibrahim-o ... er/1110406

- Deep Purple
Gledamo i uživamoVoja wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 7:24 pm Jel gledate vi ovog Osmana protiv Arandjela?

Vojo cena na TM je relativna i često nema veze sa stvarnom cenom. To je procenjena vrednost jer je mlad i nije se još dokazao na nekoj većem zbiru mečeva i samim tim nije poznat širokoj javnosti i ljudima koji uređuju TM i vrednost. Imaju oni neku šemu za određivanje vrednosti, a Nordsjeland bi za njega vrv tražili minimum još jednu nulu na tu vrednost i to minimum.
Last edited by Deep Purple on Thu Aug 24, 2023 7:29 pm, edited 2 times in total.
I eto pokazuje nam upravo Nordsjaelland kako se to radi lepo potpisali ugovor sa nekom akademijom iz Gane i za male pare dovode igrace kao sto je ovaj https://www.transfermarkt.com/ibrahim-o ... er/1110406 pise cena 150.000e ali po onom sto sam ja video kao ga budu prodavali bice to jos 2 nule iza te cifre,a i Arandjel ima posle ove utakmice da ga sanja decko ga unistava.
Da, da... a jesi li primetio da kada prodajemo igraca uvek ide za duplo manju sumu od TMa, a kad se raspitujemo za nekog navodno uvek traze duplo vise pa i 3x viseDeep Purple wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 7:26 pmGledamo i uživamoVoja wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 7:24 pm Jel gledate vi ovog Osmana protiv Arandjela?
Vojo cena na TM je relativna i često nema veze sa stvarnom cenom. To je procenjena vrednost jer je mlad i nije se još dokazao na nekoj većem zbiru mečeva a oni bi za njega vrv tražili minimum još jednu nulu na tu vrednost i to minimum.

Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 7:20 pmPoješću vrvDjisa wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 9:18 amPa zasto smo onda zaboga platili Vukica. Sve vredi, kao za Baraya!Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 8:02 am
Sumnjam, igrač tih godina plus nakon sezone kakvu je imao, odlično je što smo se i oslobodili njegove plate, koja sigurno za naše uslove nije mala.ali po meni je Vukić pravo rešenje za drugog špica. Fizički podsećaju Bolingi i on ali su zapravo totalno različiti. 50k eur je nikakvo obeštećenje plus je domaći igrač. Njegovo je da uđe postigne 5-6 golova u sezoni kada nas ne ide i tjt. Teško bi bolje rešenje našli za to. Nadam se da Bolingi može da bude ono što nam treba za prvo rešenje. Ako Bolingi bude pravo rešenje za startera onda Vukić kao drugi napadač nije problem. Ivanović taman ima takvu ulogu da im je podrška i da dobija minute kada njih ne ide, kada budu odsutni, kada se juri rezultat, kada su u padu forme. Biće dovoljno minuta za svu trojicu.
Meni bi Ivanovic lagano bio prva opcija izmedju ove trojice. Nije nista losiji, a bar se moze oceivati i neka zarada od njega. Bojim se da ni on nece dobiti postenu sansu kod nas…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
@srkins
Ali postoji jedna velika razlika koja glasi oni su zemlja članica EU a mi ne. Finansijski sjajno stojeća, uređena država.
Stranci gledaju da im takve fudbalske sredine budu ulazne zbog kasnijeg lakšeg odlaska u druge zapadne države, zbog lakšeg dobijanja radne dozvole i ostalog. Veruj mi ogromna je razlika, upravo to.
Mi bi pojedinačno nekog i mogli da dovedemo ali da sklopimo saradnju sa nekom boljom akademijom? Nikako.
Željo je sklopio sa nekom manje poznatom pre par sezona i kad bi znao kakve su im strance dovodili… Igrači maks za drugi treći domaći rang.
Mi teško možemo da sklopimo bilo šta sa nekom kvalitetnijom akademijom, gotovo nemoguće.
Da li bi bilo dobro i korisno to? Apsolutno.
Hrvatska liga ima mnogo benefita zbog EU i mnogo stranaca prođe kroz ligu upravo zbog toga. Rijeka pretežno i najviše dovodi upravo zbog toga dosta mladih stranaca.
Zbog toga i za znatno manji novac prodajemo.
@Voja
A zašto je tako? Mi generalno izbacimo od Danaca mnogo više igrača sa višim plafonom u karijeri. Možda oni izbace više prosečno-solidnih igrača za EU lige ali mi više igrača koji sutra naprave svetske karijere. Plus ajde i liga nam je kao 11ta pa i to utiče na cenu. A oni prodaju za veće novca upravo zato što su u EU. Ima tu puno faktora.
@Milan
Nadam se da će dobiti šansu i probati da je iskoristi. Meni se on generalno ne sviđa puno kao igrač i recimo Milošević mi je za tri nivoa bio bolji po onome što sam video i kada je na početku imao minuta koliko i Ivanović ali se nadam da ću pogrešiti i da je pred Ivanovićem lepa karijera.
Rezultat partizana me apsolutno ne iznenađuje i komentarisao sam sa @milancl njih skoro i mislim da su oni lošiji ove sezone nego prethodne i da bi mi bili bolji od njih samo kad bi doveli veznog fudbalera koji pravi razliku. Njima je tim totalno dezorijentisan i provlače se od starta sezone. A kod nas je situacija trenutno takva da mi nemamo igrača koji može da povuče napade kroz vezu i da nas to jako puno košta i snizava kvalitet ostalih. A kad bi imali takvog igrača kvalitet bi em bio podignut em bi ostali igrali kako mogu. I poraz od njih mi je najteže pao jer mislim da nije prava slika kvaliteta između njih i nas i da smo mi ispali ozb konjine od početka ove sezone zbig raznih odluka i plus da se samo malo ambicioznije ušlo u prelazni rok da bi bez problema bili treći pa čak i drugi. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
I tek kad budem video vezistu i Kajevića ću znati koliko ovaj tim može.
EDIT: Da se nadovežem samo mešavina ovog tima i tima koji je uzeo kup pod Lalatovićem bi bio za klasu bolji od svih izuzev cigana. Nama toliko malo fali a ništa ne radimo po tom pitanju i to toliko boli. Nama samo fali da neko uspostavi igru i diktira tempo, samo jedan igrač koji pravi razliku. Mi gore svakoj ekipi možemo da napravimo problem.
A možda grešim i samo sam pun nekog optimizma kao da sam pod nekim opijatima ali zanima me i vaše mišljenje, da li verujete da bi jedan veznjak mogao da preokrene ekipu? I šta je po vama najveći problem unutar igračkog kadra.
I za Antića sam pogrešio trenutno je rupa i sreća što nas nije odabrao.
Ali postoji jedna velika razlika koja glasi oni su zemlja članica EU a mi ne. Finansijski sjajno stojeća, uređena država.
Stranci gledaju da im takve fudbalske sredine budu ulazne zbog kasnijeg lakšeg odlaska u druge zapadne države, zbog lakšeg dobijanja radne dozvole i ostalog. Veruj mi ogromna je razlika, upravo to.
Mi bi pojedinačno nekog i mogli da dovedemo ali da sklopimo saradnju sa nekom boljom akademijom? Nikako.
Željo je sklopio sa nekom manje poznatom pre par sezona i kad bi znao kakve su im strance dovodili… Igrači maks za drugi treći domaći rang.
Mi teško možemo da sklopimo bilo šta sa nekom kvalitetnijom akademijom, gotovo nemoguće.
Da li bi bilo dobro i korisno to? Apsolutno.
Hrvatska liga ima mnogo benefita zbog EU i mnogo stranaca prođe kroz ligu upravo zbog toga. Rijeka pretežno i najviše dovodi upravo zbog toga dosta mladih stranaca.
Zbog toga i za znatno manji novac prodajemo.
@Voja
A zašto je tako? Mi generalno izbacimo od Danaca mnogo više igrača sa višim plafonom u karijeri. Možda oni izbace više prosečno-solidnih igrača za EU lige ali mi više igrača koji sutra naprave svetske karijere. Plus ajde i liga nam je kao 11ta pa i to utiče na cenu. A oni prodaju za veće novca upravo zato što su u EU. Ima tu puno faktora.
@Milan
Nadam se da će dobiti šansu i probati da je iskoristi. Meni se on generalno ne sviđa puno kao igrač i recimo Milošević mi je za tri nivoa bio bolji po onome što sam video i kada je na početku imao minuta koliko i Ivanović ali se nadam da ću pogrešiti i da je pred Ivanovićem lepa karijera.
Rezultat partizana me apsolutno ne iznenađuje i komentarisao sam sa @milancl njih skoro i mislim da su oni lošiji ove sezone nego prethodne i da bi mi bili bolji od njih samo kad bi doveli veznog fudbalera koji pravi razliku. Njima je tim totalno dezorijentisan i provlače se od starta sezone. A kod nas je situacija trenutno takva da mi nemamo igrača koji može da povuče napade kroz vezu i da nas to jako puno košta i snizava kvalitet ostalih. A kad bi imali takvog igrača kvalitet bi em bio podignut em bi ostali igrali kako mogu. I poraz od njih mi je najteže pao jer mislim da nije prava slika kvaliteta između njih i nas i da smo mi ispali ozb konjine od početka ove sezone zbig raznih odluka i plus da se samo malo ambicioznije ušlo u prelazni rok da bi bez problema bili treći pa čak i drugi. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
I tek kad budem video vezistu i Kajevića ću znati koliko ovaj tim može.
EDIT: Da se nadovežem samo mešavina ovog tima i tima koji je uzeo kup pod Lalatovićem bi bio za klasu bolji od svih izuzev cigana. Nama toliko malo fali a ništa ne radimo po tom pitanju i to toliko boli. Nama samo fali da neko uspostavi igru i diktira tempo, samo jedan igrač koji pravi razliku. Mi gore svakoj ekipi možemo da napravimo problem.
A možda grešim i samo sam pun nekog optimizma kao da sam pod nekim opijatima ali zanima me i vaše mišljenje, da li verujete da bi jedan veznjak mogao da preokrene ekipu? I šta je po vama najveći problem unutar igračkog kadra.
I za Antića sam pogrešio trenutno je rupa i sreća što nas nije odabrao.
- slanobarac
@Deep
Od igrača koji su igrali 2020 finale kupa samo Drinčić i Bralić, eventualno Rockov bi imali mesta u ovom timu danas.
Od igrača koji su igrali 2020 finale kupa samo Drinčić i Bralić, eventualno Rockov bi imali mesta u ovom timu danas.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Dovoljnoslanobarac wrote: ↑Thu Aug 24, 2023 8:50 pm @Deep

Ako ništa makar je lepa stvar kada se i stranci poput Traore-a i Baray-a pozdrave sa klubom na jedan lep način. I to nešto govori.
Nažalost jedina dobra stvar od njega na kraju. Bljesnuo na početkom prošle sezone i posle toga mučenje za sve. Glas sam izgubio protiv Apoela da se malo pokrene.
Da li smo i taj dan dočekali.Сигурно је и то да је једно од највећих појачања у најави опоравак искусног Асмира Кајевића, који од доласка у Нови Сад није имао среће када су у питању повреде. Он је најпре осетио бол у задњој ложи, уследила је принудна пауза, а када је то залечио, уследила је нова озледа, овог пута мишића предње ложе, па је морао да продужи апстиненцију од фудбала.
Сада су, изгледа, недаће приведене крају, Кајевић читаве ове недеље пуним темпом тренира с осталим ученицима тренера Ранка Поповића и може се очекивати да ће у најкраћем року бити на располагању шефу стручног штаба.
Srušili mi ponovo sneška. Proće pola sezone, možda ga vidimo krajem naredne.Он не крије да би му добро дошла дужа клупа, те да су ван строја и даље Асмир Кајевић и Синиша Тањга.
– Умем да кажем да је једна екипа јака онолико колико јој је клупа јака. Моја је жеља да се позабавимо играчима које имамо и да из њих извучемо максимум. Медицински билтен је добар, нас има мало, на неким позицијама смо лимитирани. Кајевић је и даље ван строја, као и Тањга који је повређен од како сам ја дошао, али надам се да ће ускоро бити са нама. Остали су здрави и орни и расположени – додао је Поповић.