Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Krle wrote: Tue Aug 29, 2023 10:11 pm Po pregledu te utakmice nije se baš proslavio, pretrčavali ga ko semafor...
Ma tu je samo par situacija gde je Benfika stvorila šanse normalno je da se tu vidi kako vezni red ispada. Mene zanimaju ostale situacije, gde je on sprečavao akcije Benfike. Ipak je Benfika prekvalitetan tim koji napada 90 min pa je normalno ispadati u takvim okolnostima. Čim je odigrao 120 min i čim su produžetci izboskovani sa Benfikom sigurno je odigrao na nekom nivou jer bi inače bio zamenjen.
Krle

Post by Krle »

Ma ok, ne hejtujem na prvu loptu, samo je bilo par akcija gde je kao neke mose delio ma sličan način... Da ga potpišemo, pa da vidimo i onda sudimo.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
zime89

Post by zime89 »

Brazilac danas potpisuje.
ZIME89
hvylarn

Post by hvylarn »

- Priveli smo kraju posao oko njegovog dolaska u Novi Sad i očekujemo Brazilca već večeras u FC „Vujadin Boškov“. Dogovorili smo se da dođe kod nas na pozajmicu, s tim, da, kada ona bude istekla, imamo pravo otkupa njegovog ugovora. Svi zajedno smo gledali neke njegove utakmice i odlučili da ga angažujemo – rekao je sportski direktor Vojvodine, Marko Jovanović.

Angažovanjem Indija, ipak, Novosađani, kako stvari stoje, nisu završili prelazni rok.

- Još više od dve nedelje ostalo je do završetka transfer perioda i sigurno je da ćemo pažljivo da pratimo dešavanja na tržištu. Sve to je živa stvar i ne mogu da kažem kako smo zaokružili sve ono što smo želeli. Zadovoljni smo onim što od igrača trenutno imamo, ali, ukoliko ispadne neka varijanta, nećemo da propustimo priliku da adekvatno reagujemo.

Status dojučerašnjeg kapitena ekipe, levog beka Stefana Đorđevića, i dalje nije rešen. On trenira s ostalim igračima, ali nije u kombinaciji za takmičarsku ekipu.

- Na levom beku sada imamo Stefana Bukinca (18), koji je veliki projekat našeg kluba, kao i reprezentativca Gruzije Gurama Giorbelidzea (27), kog smo nedavno doveli i koji je formiran igrač. Đorđević je dobio nekoliko ponuda da promeni sredinu, ali ih, za sada, nije prihvatio. U svakom slučaju, čekamo da se, nadamo se uskoro, situacija oko njega reši – jasan je bio Jovanović.
Kad mi čovek na poziciji priča o varijantama, onda ti sve bude jasno.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Занимљив ми је део где каже да су гледали неке његове утакмице и одлучили се за њега.
Какав скаутинг.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Još Meri i Sanogo i zatvaraj radnju :mrgreen:
slanobarac

Post by slanobarac »

Nemamo svi instagram i ne možemo gledati postovan video. :o
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

- Na levom beku sada imamo Stefana Bukinca (18), koji je veliki projekat našeg kluba,

A tek ovo što me plaši...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Bukinac, kao i Bjekovic, bolje da je krilo, nego bek.
Obojica su mnogi bolji u napadu, nego u odbrani, s tim sto Bukinac ima daleko bolju nogu, kontrolu lopte i brzi start. Bjekovicu treba dosta slobodnog prostora da se ,,zalaufuje" i tada je verovatno brzi od Bukinca. Medjutim, Bjekovic ima problem i sa predajom lopte i centarsutom, tajmingom. I u tim elementima je Bukinac bolji.

@ Milan,
A, sta ce biti sa Projektom? Bice kao i sa svim dosadasnjim.
To je bar predvidljivo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ssnigd

Post by ssnigd »

[quote=Milan post_id=210893 time=1693398817 user_id=141]
[quote]

- Na levom beku sada imamo Stefana Bukinca (18), [b]koji je veliki projekat našeg kluba[/b], [/quote]

A tek ovo što me plaši...
[/quote]
Strah je tamo da ne znamo sta moze da nas zatekne. Ovde je sigurno da ce kod crvenog blizanca :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Posto je nas novajlija Brazilac, nadam se da zna sa loptom i da ce nas pojacati u veznom redu.
Neka mu je sa srecom, kao i Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote: Wed Aug 30, 2023 4:20 pm Posto je nas novajlija Brazilac, nadam se da zna sa loptom i da ce nas pojacati u veznom redu.
Ne znam šta da kažem.Uopšte mi ne uliva poverenje.Ti promotivni snimci su toliko tanki.Verujem da se ni ovaj nije nadavao golova u karijeri.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote: Wed Aug 30, 2023 4:34 pm
Turija wrote: Wed Aug 30, 2023 4:20 pm Posto je nas novajlija Brazilac, nadam se da zna sa loptom i da ce nas pojacati u veznom redu.
Ne znam šta da kažem.Uopšte mi ne uliva poverenje.Ti promotivni snimci su toliko tanki.Verujem da se ni ovaj nije nadavao golova u karijeri.
Nisam, uopste, gledao snimke, nego onako, generalno, valjda ne moze biti los Brazilac koji je stigao u Evropu - Portugaliju?
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Лазар Зличић у Напретку из Крушевца
Post Reply