Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Marketing kluba

Post by masterNS »

Turija wrote: Wed Aug 30, 2023 5:59 pm Da li ovo znaci da kad igrac pokida dres, nema rezervni?
Pa vidis da ima, Jelenkovicev.

Meni je ovo nivo Mladost Lucani. Seoski klub igrom zle sudbine zalutao u Prvu ligu bilo cega..
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Људи можда је то маркетиншки трик, као враћа се Јеленковић :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

N13 wrote: Wed Aug 30, 2023 5:52 pm Ladno dres Jelenkovica na promociji Brazilca. Dobro zapazanje!
Koja bre sramota!!!
Ovo je zaista nedostojno za klub kao sto je Vojvodina! Cak bi bilo nedostojno i za pojedine klubove iz trece lige...
masterNS

Post by masterNS »

Ako bratu Mateusu bude trebao dres na zajam za subotu, moze da racuna na mene. U boljem je stanju i manje nosen od Jelenkovicevog, bez prezimena, ali nije problem da nabacimo onaj odvratni font. M velicina.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ima čovek vremena da sutra ode kod matičara i promeni prezime. Možda su takse jeftinije od štampanja. Treba misliti na svaki dinar. Domaćinski. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajde hejteri... prvo se informisite pa onda hejtujte

Image

:mrgreen:
Image
N13

Post by N13 »

Voja wrote: Wed Aug 30, 2023 9:50 pm Ajde hejteri... prvo se informisite pa onda hejtujte

Image

:mrgreen:
:rolll: :rolll: :rolll: :rolll:

Ne srece se cesto, ali taj slaninarski humor je vrhunski!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kakvi sve smarači navijaju za ovaj klub… Ja kad vidim neke komentare po dr mrežama dođe mi da se zapitam da li mi navijamo za isti klub ili sam ja lud.

A za dres su svi apsolutno u pravu i to treba da se kritikuje.

Evo i neko se u komentarima žali što su bušne štucne igračima i krivi klub :mrgreen:

A što se tiče dresova objasniću kasnije situaciju.
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Thu Aug 31, 2023 10:05 am Kakvi sve smarači navijaju za ovaj klub… Ja kad vidim neke komentare po dr mrežama dođe mi da se zapitam da li mi navijamo za isti klub ili sam ja lud.

A za dres su svi apsolutno u pravu i to treba da se kritikuje.

Evo i neko se u komentarima žali što su bušne štucne igračima i krivi klub :mrgreen:

A što se tiče dresova objasniću kasnije situaciju.
Niti si ti lud ( samo si zanesen prevelikom emocijom), niti su forumasi smaraci, vec ljudi koje je tesko izmanipulisati i iskreno vole Vosu.
Svojevremeno je rekao Djumi da je ovaj forum avangarda, a @ Voja objasnio u jednom svom nedavnom postu.

Forumasi samo traze da Vojvodina bude ono sto je bila i jos bolja od toga. Sto toga nema, ne mogu, nimalo, biti krivi forumasi.
Da su npr. blizanci u poziciji Vose, davno bi ti navijaci digli ruke od kluba.
E, vidis u tome je razlika, jer mi i dalje navijamo za Vosu i trazimo daleko bolju Vojvodinu od poslednjih 30+ godina.
Last edited by Turija on Thu Aug 31, 2023 12:04 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Krle

Post by Krle »

Bušne štucne ima jedino UN. To mu je valjda neki mambo-džambo...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
hvylarn

Post by hvylarn »

Bušenje ili sečenje štucni je trend kod velikog broja igrača u poslednjem periodu i ima objašnjenje za to. Nema toliko veze sa estetikom niti nemanje para za kupovinom novih.

Turija

Post by Turija »

Nikakav problem nisu busne carape.
Moda i trendovi se menjaju, da li nam se svidja ili ne, to je irelevantno.
Nose se pocepane farmerice, tetovaze, pirsinzi...mnogo sta - nekom lepo, nekom ne, neko to ne razume, neko se grozi...ali sve je to licni izbor. Nema veze ni sa klubom ili bilo cime.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

hvylarn wrote: Thu Aug 31, 2023 12:14 pm Bušenje ili sečenje štucni je trend kod velikog broja igrača u poslednjem periodu i ima objašnjenje za to. Nema toliko veze sa estetikom niti nemanje para za kupovinom novih.

Ako ga zasvrbi da može da se počeše :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

hvylarn wrote: Thu Aug 31, 2023 12:14 pm Bušenje ili sečenje štucni je trend kod velikog broja igrača u poslednjem periodu i ima objašnjenje za to. Nema toliko veze sa estetikom niti nemanje para za kupovinom novih.

Zato mi je taj komentar i bio smešan.
Last edited by Deep Purple on Thu Aug 31, 2023 12:54 pm, edited 2 times in total.
hvylarn

Post by hvylarn »

Pročitao sam ga i ja. Ali takvoj personi bi bilo teško bilo šta objasniti.
Post Reply