Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

In October 2016, it was reported that he was sentenced to a prison term of nine years and two months by a court in Curitiba, with the judgment upheld on appeal.

Brat ladno u zatvoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Thu Aug 31, 2023 9:05 am Pričalo se i da voli da nemesti utakmicu po potrebi...
I bilo iznenadjujucih kikseva. Inace, dobar igrac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Srećno Busniću u daljoj karijeri :cheers:

Jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa.
Karlsson

Post by Karlsson »

Nemanja Jović raskinuo sa Partizanom.
Nama fali levo krilo + bonus igrač.
Šta kažete?
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Fri Sep 01, 2023 10:59 am

Sa pravom otkupa? Pa na koliko mu je ugovor sa nama?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Sep 01, 2023 11:02 am
Deep Purple wrote: Fri Sep 01, 2023 10:59 am

Sa pravom otkupa? Pa na koliko mu je ugovor sa nama?
Koliko znam do sredine sld sezone.

Jović je okej igrač ali nije toliko dobar koliko se priča. Meni je on pandam Kabića stim što je Kaba mlađi.

Radulović i Jović su generacija.
Radule je za klasu bolji. Mada ja sam uvek za mladog igrača sa potencijalom tako da ako se možemo dogovoriti zašto da ne. Da bude rezerva Čumiću.

Na primeru Radulovića i Jovića se može videti zašto TM nekada nije realan i cene su nekad samo u zavisnosti gde ko igra. Joviću je vrednost viša za 1m po TM. (Radulović 1.5m, Jović 2.5m) Radulović je išao po pozajmicama dok je Jović bio član u partizanu i imao je neke minute. Radulović je više igrao i imao dosta konkretniji učinak a opet Jović više vredi.
Last edited by Deep Purple on Fri Sep 01, 2023 11:16 am, edited 4 times in total.
zime89

Post by zime89 »

Kad ga vide posle par mečeva ima odma da ga vrate :lol:
ZIME89
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Fri Sep 01, 2023 11:10 am
Koliko znam do sredine sld sezone.

Jović je okej igrač ali nije toliko dobar koliko se priča. Meni je on pandam Kabića stim što je Kaba mlađi.

Radulović i Jović su generacija.
Radule je za klasu bolji. Mada ja sam uvek za mladog igrača sa potencijalom tako da ako se možemo dogovoriti zašto da ne. Da bude rezerva Čumiću.

Na primeru Radulovića i Jovića se može videti zašto TM nekada nije realan i cene su nekad samo u zavisnosti gde ko igra. Joviću je vrednost viša za 1m po TM. (Radulović 1.5m, Jović 2.5m) Radulović je išao po pozajmicama dok je Jović bio član u partizanu i imao je neke minute. Radulović je više igrao i imao dosta konkretniji učinak a opet Jović više vredi.
Jović barem asistira, postiže golove i ono što je još bitno kada je Kabić odlazio imali smo Baraja. Sada imamo samo jedno rezervno krilo.
hvylarn

Post by hvylarn »

Treba poći po Jovića, neophodno nam je krilo. Ima dečko talenat, nije za džabe bio projektovan za jednog najboljih klinaca u Partizanu, iako često olako puste svoje igrače zbog loših procena. Na nama je da ga ubedimo. Ali ne sumnjam da ćemo imati veliku konkurenciju u vidu Čukaričkog i TSC-a, pogotovo što igraju Evrope. Nemaju svakako mnogo vremena za registraciju, osim ako nisu pre zvanične odluke krenuli u realizaciju.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki

Post by Maki »

Jović nam je potpuno nepotreban. Dečko igra celog života za Partizan i navija za njih. Na toj poziciji imamo Čumića, a Jović sigurno ne bi došao ovde da bude rezerva.
Nije istina da nam fale krilni napadači, pogotovo levi. Na tom mestu (prema Transfermarktu) igraju Kajević, Bolingi, Malbašić i Radulović, a u sistemu 4-4-2, levo krilo igraju Bukinac, Giorbelidze i Milosavljević.
Što se tiče desnog napadača, uz Radulovića i Malbašića koji su sada u rotaciji, tu poziciju igraju i Nikolić i Kovačev.

Treba nam iskusni zadnji vezni i još jedan štoper i tu zatvoriti prelazni rok, uz uslov da više niko ne ode.

Naravno, podvlačim, treba nam povratnik kome Voša nešto znači, a ne Nemanja Jović i slični razočarani škartovi Blizanaca.
hvylarn

Post by hvylarn »

Koliko sam primetio, mi i kod novog trenera ne igramo u toj formaciji. Bolingi nam je prvi špic, a od tih spomenutih dvojica su ti uvek na terenu. Pritom Malbašić hvata formu evo već drugu sezonu, možda je i nađe negde krajem ugovora da bi mogao da pronađe novi klub. Kajević na krilu? Pa momak je za mesec dana pokupio dve povrede, ako ga vidimo na terenu do kraja godine, biće uspeh. Pritom je doveden da bude vezni igrač, a ne krilni.
Ne razumem toliko sujete da je neko iz Partizana i navija za Partizan. Šta sutra će da igra protiv njih pa će namerno promašiti gol šansu jer je potekao od njih? Pa da ih toliko voli, ne bi sad bio u ovoj situaciji. Dečko tužio klub - opravdano i traži svoj novce.
srkins

Post by srkins »

Ja bih da sam na mestu SD pokusao jos jednom da postignem dogovor sa Belorusom danas je zadnji dan prelaznog roka za dosta liga a on i dalje bez kluba ,mislim da bi sa njim i sa Brazilcem i odbrana dosta bolje izgledala a i napad ,taman bi se po meni onda skockao tim koji moze da napadne to 3 mesto a na zimu videti sta fali i tad dovesti maksimum 2 do 3 igraca koji bi dopunili tamo gde skripi. Isto tako znam da je Danska mnogo mnogo po svemu ispred nas ali dovedose ljudi za 0 evra i platu od 50,000 evra godisnje decka koji je ponizavao celu odbranu partizana pa ima nasih ljudi koji su treneri u Africi zovi ih brate mili nek nam preporuce nekog klinca ili 3,4 njih eno prosli vikend nam takav dade 2 gola znaci moze da se iskopa samo treba imati volje kopati. Dakle igrac direktno iz Afrike to je veci rizik ali je dosta povoljnije a i pre ce doci u Srbiju .Mogli za pocetak ti igraci u Mladost da idu pa ako vec imamo filijale da imamo i neke koristi od toga .
hvylarn

Post by hvylarn »

Sad je pravi trenutak krenuti u akciju da se dovedu slobodno igrači. Sve glavne lige završavaju danas svoje prelazne rokove i u narednih nedelju dana ostale koje bi bila primamljive. Nama posle njih ostaje još nedelju dana.
Karlsson

Post by Karlsson »

Maki wrote: Fri Sep 01, 2023 1:12 pm Jović nam je potpuno nepotreban. Dečko igra celog života za Partizan i navija za njih. Na toj poziciji imamo Čumića, a Jović sigurno ne bi došao ovde da bude rezerva.
Nije istina da nam fale krilni napadači, pogotovo levi. Na tom mestu (prema Transfermarktu) igraju Kajević, Bolingi, Malbašić i Radulović, a u sistemu 4-4-2, levo krilo igraju Bukinac, Giorbelidze i Milosavljević.
Što se tiče desnog napadača, uz Radulovića i Malbašića koji su sada u rotaciji, tu poziciju igraju i Nikolić i Kovačev.

Treba nam iskusni zadnji vezni i još jedan štoper i tu zatvoriti prelazni rok, uz uslov da više niko ne ode.

Naravno, podvlačim, treba nam povratnik kome Voša nešto znači, a ne Nemanja Jović i slični razočarani škartovi Blizanaca.
Pa neka je igrao u Partizanu. I Radulović je zvezdino dete, pa? Mi imamo samo jedno levo krilo - Nikolu Čumića. Ove što si nabrojao nisu došli kod nas da igraju tu poziciju, a to što su ponekad u bivšim klubovima krpili tu poziciju je druga stvar.
Klupa nam je svakako em tanka, em ne baš naročito kvalitetna.
Post Reply