Trener(i) FK Vojvodina
-
inace beki je ostavio svoj broj telefona (valjda mu je to broj ) pa ko imate nesto da ga pitate pogledajte sledeci link http://bekvalac-coach.com/srpski/kontakt.htm
Na jučerašnjoj sednici UO Vojvodine odlučeno je da se sastanak skupštine kluba održi 13. juna u amfiteatru Spensa, kad će Vojvodina dobiti novog predsednika. Poslednje konsultacije biće u ponedeljak, kad će se u FC "Vujadin Boškov" ponovo sastati uže klupsko rukovodstvo i odrediti kandidate za prvog čoveka kluba, a u javnosti se najčešće pominju dva imena – Vojislava Gajića i doskorašnjeg predsednika Ratka Butorovića.
Neformalno, istina, juče se moglo saznati da će Dragoljubu Bekvalcu pomagati nekadašnji igrači novosadskih crveno-belih Zoran Šaraba i Zlatomir Zagorčić, kao i Aleksandar Dimitrov, koji će biti prekomandovan iz omladinskog pogona.
Juče se govorilo i o tome da je tehnički direktor Radisav Rabrenović otputovao u Sloveniji, gde bi trebalo da ugovori boravak prvotimaca na pripremama i da pokuša da ugovori nekoliko prijateljskih susreta, pošto Vojvodinu za nešto više od mesec dana očekuje start u kvalifikacijama za Kup Uefe.
Neformalno, istina, juče se moglo saznati da će Dragoljubu Bekvalcu pomagati nekadašnji igrači novosadskih crveno-belih Zoran Šaraba i Zlatomir Zagorčić, kao i Aleksandar Dimitrov, koji će biti prekomandovan iz omladinskog pogona.
Juče se govorilo i o tome da je tehnički direktor Radisav Rabrenović otputovao u Sloveniji, gde bi trebalo da ugovori boravak prvotimaca na pripremama i da pokuša da ugovori nekoliko prijateljskih susreta, pošto Vojvodinu za nešto više od mesec dana očekuje start u kvalifikacijama za Kup Uefe.
Moramo Batu vratiti na mesto koje zasluzuje
Ovde ima ljudi koji su dezurni pljuvaci i buntovnici, a ni sami ne znaju prave razloge!Covek je izgradio sportski centar i sada mu ovde neko kao zamera sto ce on te pare povratiti posle eventualne privatizacije...Nema veze sto su do sada bili katasrofalni uslovi, sto je stanje u klubu bilo haoticno, rezultati ocajni!Nije dobro sto se to sve skroz promenulo!?
Bato majstore, vodi nas do titule

Ovde ima ljudi koji su dezurni pljuvaci i buntovnici, a ni sami ne znaju prave razloge!Covek je izgradio sportski centar i sada mu ovde neko kao zamera sto ce on te pare povratiti posle eventualne privatizacije...Nema veze sto su do sada bili katasrofalni uslovi, sto je stanje u klubu bilo haoticno, rezultati ocajni!Nije dobro sto se to sve skroz promenulo!?
Bato majstore, vodi nas do titule

I ja se nadam da će ga oni, čiji je to posao, vratiti tamo gde zaslužuje da bude.Somborac wrote:Moramo Batu vratiti na mesto koje zasluzuje![]()
Što se tiče Bekvalca, duplu krunu je osvojio u Makedoniji zahvaljujući snažnoj podršci gradonačelnika Skoplja, čiji sin je samo papirološki predsednik kluba osvajača duple krune. U trenutku kada je dolazio u makedonski klub vladao je opšti haos zbog jednog starijeg igrača koji nije bio dovoljno kvalitetan da nastupa za tim, ali je bio u dobrim odnosima sa vlasnikom. Naravno, sve se smirilo, pretpostavite i kako, tako da možemo i ovde očekivati slične stvari, a mislim da se već pokazao u toj oblasti kao veliki "profesionalac".
Gde baš u petak 13 ogpodbara wrote:Na jučerašnjoj sednici UO Vojvodine odlučeno je da se sastanak skupštine kluba održi 13. juna

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Firm wrote:
I sad ono šokantno što nismo mogli da saznamo od Bekvalca, jer je na pitanje vezano za Sepuju izjavio da je to igrač koji nije bio standardan u proteklom prvenstvu i da sa njim to baš neće lako ići. Međutim, iz drugih izvora sam saznao da Bekvalac traži od Sepuje da igra na poziciji na kojoj nikada u životu nije igrao - na poziciji odrbambenog igrača:oliver668:
Tako da mi se sve više čini da Sepuju više nećemo gledati u Vošinom dresu, a da se sve više mesta pravi za pojačanja iz Bežanije, jer kako sam i napominjao prilikom dolaska aktuelnog šefa struke - jednom menadžer, uvek menadžer![]()
Pošto su veoma teške šanse da se onaj koji mi je skrenuo pažnju na određene stvari (za koje smo inače i znali da postoje) pojavi na forumima i postavi neka pitanja, učiniću to mesto njega.
U cilju ozdravljenja srpskog fudbala sigurno postoje mnoge metode, pa da li su ovo samo neke od tih:
Dragoljube, da li je istina da si pred svaki meč u Hajduku iz Kule dobijao kovertu od keve Ilije Mandića (koje je trenutno naš igrač poslat na kaljenje u Čelarevo) da bi se ovaj našao u protokolu i igrao po poluvreme? Da li se tvoj odlazak iz Hajduka iz Kule poklapa sa odlaskom Ilije Mandića? I još jedno pitanje, da ne zadržavam previše red... pretpostavljam da i drugi imaju šta da te pitaju - Da li je istina da si od para stečenih ispod žita kupio višespratnicu u centru Ruskog krstura?
Jesu li previše neugodna pitanja? A šta misliš kako je nama kad moramo da gledamo nekog novog Iliju u Vojvodini? A i vi ostali što rukovodite klubom, ako se imalo razlikujete, zar nije krajnje vreme da to i pokažete? Ah, da. Umalo da zaboravim. Pa niste ga vi postavili na mesto trenera, već ona prethodna Uprava
U cilju ozdravljenja srpskog fudbala sigurno postoje mnoge metode, pa da li su ovo samo neke od tih:
Dragoljube, da li je istina da si pred svaki meč u Hajduku iz Kule dobijao kovertu od keve Ilije Mandića (koje je trenutno naš igrač poslat na kaljenje u Čelarevo) da bi se ovaj našao u protokolu i igrao po poluvreme? Da li se tvoj odlazak iz Hajduka iz Kule poklapa sa odlaskom Ilije Mandića? I još jedno pitanje, da ne zadržavam previše red... pretpostavljam da i drugi imaju šta da te pitaju - Da li je istina da si od para stečenih ispod žita kupio višespratnicu u centru Ruskog krstura?
Jesu li previše neugodna pitanja? A šta misliš kako je nama kad moramo da gledamo nekog novog Iliju u Vojvodini? A i vi ostali što rukovodite klubom, ako se imalo razlikujete, zar nije krajnje vreme da to i pokažete? Ah, da. Umalo da zaboravim. Pa niste ga vi postavili na mesto trenera, već ona prethodna Uprava