6. kolo: VOJVODINA – Radnički Kg 2:1 (0:1)

Locked
CRD FCV

Re: 6. kolo: VOJVODINA – Radnički Kg 2:1 (0:1)

Post by CRD FCV »

slanobarac wrote: Sun Sep 03, 2023 5:47 pm
Ako admini ne urade ništa po tom pitanju ja ću prestati da pišem ovde i napustiti forum.
Ако ти престанеш да пишеш а Лалат у неком тренутку изјави да му сада само једна особа ради о глави, бићемо забринути за тебе. :!:
slanobarac

Post by slanobarac »

CRD FCV wrote: Sun Sep 03, 2023 8:06 pm
slanobarac wrote: Sun Sep 03, 2023 5:47 pm
Ako admini ne urade ništa po tom pitanju ja ću prestati da pišem ovde i napustiti forum.
Ако ти престанеш да пишеш а Лалат у неком тренутку изјави да му сада само једна особа ради о глави, бићемо забринути за тебе. :!:
Dobro je Minja napisao. Treba malo smanjiti napetost i verujem da možemo prevazići bilo kakvu netrpeljivost prema razlikama. Ako su drugi takvi zašto da i mi budemo? Ima tu i do mladosti ali baš zato treba na vreme reagovati. Molim vas, poštujte malo druge i drugačije.
A šti se tiče Lalatovića, on kod mene ide u paketu sa Simićem i zbiljićem. Sveto trojstvo. :mrgreen:
:cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@lapo-lapo
Objasnjeno, reseno, prihvaceno - idemo dalje .
Nema nikakvog razloga za brisanje naloga. Kada su ljudi razumni, sve se resi razgovorom. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Minja wrote: Sun Sep 03, 2023 8:14 pm Inace, Vojo, gledam Mladost - Spartak... pa nas fudbal van Vojvodine nisam gledao godinama. Za Lucane pogodak ponovo postigao Silue. Bio je odlican i protiv nas. Nadam se da ga imamo na barem nekom radaru.
U petak i subotu pobedili Merijevi,SMSi,Valakarijevi,Topicevi,Barayevi,Traoreovi,Za Turbovi,Milosevicevi (svabe),i na kraju i nasa Vosa tako da sam danas uzeo "slobodan dan" i iskreno j*be mi se (nema ovo veze sa tobom i tvojim komentarom) za danasnje meceve,evo i Tadicevi pobedili i VMSi... :cheers: :cheers: :cheers:

I naravno poslastica i opstepoznato utrcavanje u 16m za kraj (uz nazalost crveni), al nas je osvetio :mrgreen: :cheers:

A sto se Siluea tice,cak ga ni protiv nas nisam pazljivo gledao, a samo sam ga na toj utakmici video,druge meceve Lucana nisam gledao
Image
Turija

Post by Turija »

Razlicita konferencija od nasih uobicajenih - oba trenera mnogo otvorenija. (Kritika i od Vosine PR, zbog kasnjenja nekih novinara i sto ne pitaju nista. Culi smo to, jer mikrofon nije bio iskljucen :mrgreen: )

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

У име администарције

Облик расизма ("УГЉЕША" и "ЦРЊО") који се појавио у два поста од стране два форумаша. решен је договором.
Обојица су прихватила да су погрешила и упутила своје извињење.
Хвала Форумашима који су сигнализирали да је пост прекршио кодекс форума. Нема потребе расправљати о тим постовима, исти се могу само пријавити ( ОПЦИЈА ! Report this post )
За следећи прекршај неће бити толеранције, жути картони су уписани.
Наставите даље са писањем и читањем у складу са Правилима Форума.
https://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1589
zime89

Post by zime89 »

A niko da napiše da smo konačno dočekalo Kajevića minutm, minut ,ali debitovao :D
ZIME89
Turija

Post by Turija »

zime89 wrote: Mon Sep 04, 2023 11:33 am A niko da napiše da smo konačno dočekalo Kajevića minutm, minut ,ali debitovao :D
Sad samo da se na pripremama ne povredi, ako Popovic ,,doda gas" :roll:
slanobarac

Post by slanobarac »

Mišljenja sam da će nam pauza dobro doći. Da pojedinci ponovo pronađu sebe, jer svi znamo da mogu, srede glavu i da konačno krenemo sa pobedama u "malim mečevima".Da rešavamo mečeve kao TSC ili partizan a prošle sezone Čukarički. Tu se pravi razlika i gradi pobednički mentalitet
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Да поделим мисао са вама - за време утакмице, приметио сам да један играч Радничког на загревању не ради ништа и хвата кривине. Док остатак екипе ради по инструкцијама кондиционог, дотични ништа. Раде се скокови са леве на десну, он се прошета. Често ни толико, стане поред оне зелене подлоге и коментарише утакмицу.
Привуче ми то пажњу па ајде да сазнам ко је то.
У питању је играч са бројем 16, Урош Видовић.
На Флешскору стоје подаци да је био само у Радничком али има рупа од неколико сезона. Одем на ТМ за више података, тамо видим да је био у Хонг Конгу па се вратио. Његова статистика за скоро једанаест година играња фудбала - 182 утакмице и 9 голова, од тога 2 у првој лиги и 7 у Хонг Конгу.

https://www.transfermarkt.com/uros-vido ... ler/296613

Питам се како играч са оваквом статистиком "игра" у најјачем рангу нашег такмичења? И поред тога се на загревању не труди ни најмање, ваљда свестан да свакако неће ући. Коме треба један такав да оптерећује буџет осим ако није нечија комбинација и колико таквих има у нашим клубовима.
Marko93

Post by Marko93 »

Pa zagrevanje mu je prekovremeno to mu nije placeno :D
Mark Renton

Post by Mark Renton »

CRD FCV wrote: Mon Sep 04, 2023 2:39 pm Да поделим мисао са вама - за време утакмице, приметио сам да један играч Радничког на загревању не ради ништа и хвата кривине. Док остатак екипе ради по инструкцијама кондиционог, дотични ништа. Раде се скокови са леве на десну, он се прошета. Често ни толико, стане поред оне зелене подлоге и коментарише утакмицу.
Привуче ми то пажњу па ајде да сазнам ко је то.
У питању је играч са бројем 16, Урош Видовић.
На Флешскору стоје подаци да је био само у Радничком али има рупа од неколико сезона. Одем на ТМ за више података, тамо видим да је био у Хонг Конгу па се вратио. Његова статистика за скоро једанаест година играња фудбала - 182 утакмице и 9 голова, од тога 2 у првој лиги и 7 у Хонг Конгу.

https://www.transfermarkt.com/uros-vido ... ler/296613

Питам се како играч са оваквом статистиком "игра" у најјачем рангу нашег такмичења? И поред тога се на загревању не труди ни најмање, ваљда свестан да свакако неће ући. Коме треба један такав да оптерећује буџет осим ако није нечија комбинација и колико таквих има у нашим клубовима.
Koliko sam procitao negde taj lik je dete Radničkog kao klinac je furao tekme sa Đavolima pa su ga sigurno tako udomili, nešto po ciganskom principu udomljavanja u Grafičar ili kao sto su udomili Vujadina Savića u stručni štab a lik je kopetentan za trenera ko Marica za krivi k
Locked