@CRD FCV
Sada su ti igrači u problemu, tražište je suženo. Nakon prelaznog roka (traje u još nekoliko država uključujući i našu) klubovi mogu da dovedu jednog free agenta.
Mi smo recimo kontaktirali Traore-a, Jablonskog i Mareha i sva trojica imaju slične apetite i želju ka zapadu… Neko će možda završiti u Arabiji i tjt. Puno ima slobodnih igrača i neće biti mesta za sve da svoje apetite umire pa će kasnije biti daj šta daš.
A mogli su da sad već budu sigurni i da imaju klub odnosno nas a ovako su u problemu i postoji šansa da neće ni igrati do polusezone ili će završiti i u gorim varijantama od našeg kluba a sa nama su dugo pregovarali i nadali se boljoj opciji a kako vreme odmiče sve je teža i teža situacija.
Mi sada moramo da radimo na brendu i da ljudi shvate da Vojvodina nije sitan klub i zajebancija da se premosti neki period. Ono što znam je da svaki strani fudbaler kada dođe bude iznenađen veličinom kluba, gradom i uslovima za trening misleći pre toga da su došli u neko selo i neki sitan klub. Mi moramo da radimo na tome da znaju da je ovo jedan od najvećih ex-yu klubova i da znaju gde dolaze. Naravno i finansije igraju veliku ulogu.
Kako se zvao onaj stranac što je ja mislim stigao iz Belgije ili Holandije pre nekih 7-8 godina pa i sam izjavio kako je bio iznenađen uslovima za trening a mislio da dolazi ko zna gde.
EDIT:
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a159362/G ... -odem.html
Ovaj je bio kod nas ali nisam mislio na njega. Mislim da je batica na kog mislim bio kod nas kratko ili u 14/15 ili u 15/16 sezoni.