Transferi
Re: Transferi
Ukoliko ne planiramo da se oslobađamo igrača, rekao bih da je to to sa dolaskom Teteka... Čak mi se čini da se sad Milosavljević kristališe kao višak. Što se postave tiče, ne znam kako igramo 4-4-2 kad nismo dva špica izveli na teren još od vremena kad su obojica igrala na krilu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ne vidim drugacije, osim tako. Nemam ni telepatske moci, niti pijem kafu sa trenerom, samo rezonski procenjujem situaciju.Deep Purple wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 1:10 pmImaš telepatske moći ili sa njim piješ kafu, samo tako mogu da razumem tvoj upisTurija wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 12:53 pm @Deep
Za sada smo samo brojcano popunjeni, a ne i kvalitetno.
Trener kaze da nema dovoljno kvalitetnih igraca na klupi, jer ga je blam da kaze da nema dovoljno ni u prvih 11.
Procenjivao je Vojvodinu na osnovu imena i stare slave. Ne moze da poveruje sta je zatekao po dolasku. Jednostavno, covek se prevario u proceni Vose (sadasnje), jer dugo nije bio ovde.![]()
A, da li ti mislis da mi dovodimo ova pridosla pojacanja za klupu ili za prvih 11?
Ako se dovode za klupu, onda sam ,u krivu", sto bi rekli nasi susjedi.
@Rabba
Ne bih ja Milosavljevica proglasio viskom.
Ko mislis da nam trci u veznom redu? Kajevic, UN, Zukic? Svi oni maksimalno mogu izdrzati poluvreme, posle ih ,,nema na terenu", osim na momente.
Ovi momci sto su dosli su velika nepoznanica, kada ce biti u formi, kada ce se uigrati i koliko mogu?
Last edited by Turija on Thu Sep 07, 2023 1:38 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Malo sam se našalio @Turija
Svima je bilo jasno da smo najtanji u veznom redu. Njega su odmah na konferenciji prilikom predstavljanja to pitali. Verujem da je bar malo ušao u uvid o igračkom kadru pre preuzimanja pa je znao šta ga čeka. A i Popović je lično rekao ako se ne varam da je pratio našu ligu.
Svima je bilo jasno da smo najtanji u veznom redu. Njega su odmah na konferenciji prilikom predstavljanja to pitali. Verujem da je bar malo ušao u uvid o igračkom kadru pre preuzimanja pa je znao šta ga čeka. A i Popović je lično rekao ako se ne varam da je pratio našu ligu.
@Deep
Sve OK
Najveci krivac problematicnog kvaliteta igraca Vojvodine je njena Omladinska skola, sto godinama nije izbacila kvalitetne igrace za U21 ( osim Zukica i Topica, koje cekamo 5 godina da pokazu kvalitet) i sto su se na veliko kupovali prosecni igraci za sredinu tabele. Nista bolji ni od onih iz donjeg doma domace lige.
Zato i gubimo te tkzv male utakmice, jer smo podjednaki sa tim ekipama. I samo vrlo retko bljesnemo igrom i rezultatom, kada svi odigraju na licnom maksimumu i kad nas ,,hoce lopta".
PS
Ko je u U21 danas, a toliko mladjih selekcija imamo i fantasticne uslove za rad na FCVB?
Od kojeg igraca iz nase skole mozemo ocekivati nesto vise? Mozda Jovanovic, ako se pravilno razvije?
Bukinac i Kovacev polovicno, jos uvek nedovoljno za prvi tim.
Sva deca, koju smo poslali u ,,filijale", gube utakmice u tim klubovima. Ili nisu doneli ocekivani kvalitet ili su razocarani i demotivisani tamo?
Uglavnom, nesto nije uredu.
Sve OK

Najveci krivac problematicnog kvaliteta igraca Vojvodine je njena Omladinska skola, sto godinama nije izbacila kvalitetne igrace za U21 ( osim Zukica i Topica, koje cekamo 5 godina da pokazu kvalitet) i sto su se na veliko kupovali prosecni igraci za sredinu tabele. Nista bolji ni od onih iz donjeg doma domace lige.
Zato i gubimo te tkzv male utakmice, jer smo podjednaki sa tim ekipama. I samo vrlo retko bljesnemo igrom i rezultatom, kada svi odigraju na licnom maksimumu i kad nas ,,hoce lopta".
PS
Ko je u U21 danas, a toliko mladjih selekcija imamo i fantasticne uslove za rad na FCVB?
Od kojeg igraca iz nase skole mozemo ocekivati nesto vise? Mozda Jovanovic, ako se pravilno razvije?
Bukinac i Kovacev polovicno, jos uvek nedovoljno za prvi tim.
Sva deca, koju smo poslali u ,,filijale", gube utakmice u tim klubovima. Ili nisu doneli ocekivani kvalitet ili su razocarani i demotivisani tamo?
Uglavnom, nesto nije uredu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Sasvim pristojan primer nedostatka ključnog veznog igrača je upravo uzeti Kup sa Lalatom, gde je to upravo bio Drinčić sa svojih 34/35 godina. A ne može se reći da su ti igrači bili nešto kvalitetniji nego trenutni. Mrkaić u napadu koji ne može da primi loptu i odloži ko čovek, a ne da postigne gol itd.
-
Carevic je udedljivo najgori igrac u ekipi. Tu je sam jer su ga doveli iz Barse pa kao da se opravdaju a realno ne bi trebao da brani ni za radnik iz surdulice. dok on ne ode svaki put. ce vojvodina prmiti 1-2 gola min.
- gospodinFKV
Na osnovu cega je to zakljucak?bjekovicforlife wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 4:05 pm Carevic je udedljivo najgori igrac u ekipi. Tu je sam jer su ga doveli iz Barse pa kao da se opravdaju a realno ne bi trebao da brani ni za radnik iz surdulice. dok on ne ode svaki put. ce vojvodina prmiti 1-2 gola min.

Slažem se toliku nesigurnost kod svakog kornera, prekida nisam video. Gomila njegovih golova.bjekovicforlife wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 4:05 pm Carevic je udedljivo najgori igrac u ekipi. Tu je sam jer su ga doveli iz Barse pa kao da se opravdaju a realno ne bi trebao da brani ni za radnik iz surdulice. dok on ne ode svaki put. ce vojvodina prmiti 1-2 gola min.
ZIME89
- slanobarac
Ajd'ponovo smisli šta si hteo reći, pa to lepo pravopisno uobliči i napiši. Nije loše za prvi post, biće to bolje verujem.bjekovicforlife wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 4:05 pm Carevic je udedljivo najgori igrac u ekipi. Tu je sam jer su ga doveli iz Barse pa kao da se opravdaju a realno ne bi trebao da brani ni za radnik iz surdulice. dok on ne ode svaki put. ce vojvodina prmiti 1-2 gola min.
PS:Vidiš @Deep ovo je verovatno jubilarac

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Buđavi Mudrinski u Spartaku. Bogu hvala da ga ovde nije naneo put.
Fora kod Cerevica je sto je odlican shotstopper znaci nije moderan tip golmana 1v1 i odbrane su odlicne ali igra nogom centarusti i ciscenje lopti van 16 nije bas za pohvalubjekovicforlife wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 4:05 pm Carevic je udedljivo najgori igrac u ekipi. Tu je sam jer su ga doveli iz Barse pa kao da se opravdaju a realno ne bi trebao da brani ni za radnik iz surdulice. dok on ne ode svaki put. ce vojvodina prmiti 1-2 gola min.
- Uvek sa tobom
Ови напади на Царевића су постали више него смешни.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Carevic ove sezone mozda ne brani bas super ali prosle sezone branijo je odlicno. Mozda je ovo samo prolazna kriza. Setite se koliko nas je utskmica Carevic spasio...
Volim te Vošo ludo

- Mare_Liman
Бивши голман који одлично познаје Симкета и Цара је сам на одласку Симкета у ТСЦ рекао како је Симке бољи голман од цара, али не можеш ту ништа јер је на голу из истог разлога зашто је био у Барселони... Немам ништа против цара, врх лик овако, гледао сам му интервјуе и остало, стварно ненормално добар и готиван лик, али голмански квалитети му ниси на завидном нивоу, директан кривац за испадање од Апоела... Онакво пролетање се не виђа ни у петлићима, а не у европској утакмици, толико је дечко лош са лоптом, цео сектор 6 занеми кад се лопта врати до њега а играч извршаава пресинг на њега, па сами тренери су видели да је несигуран, против Радничког из Кг њихов нападач је на буквално сваком додавању истрчавао одмах на Цара... На шутевима исто шупаљ да се не лажемо, погледајте реакцију код шута са дистанце против крагујевчана, оно би Роцков живу ухватио без проблема, он једва пребацује преко пречке, шут против Апоела, први гол ако се не варам био је на лопти голман који је био у Барселони не сме да прими онакав гол... у ситуацијама 1 на 1 изврстан стварно немам замерку, поготово у Лучанима, против Радничког из Ниша, поставка му је добра и ту нема шта, али нога, центаршутеве не желим да спомињем, једноставно се види да се последња линија толико осећа несигурно са њим што је било скроз супротно са Роцковом, поготово у првом његовом мандату, Симке исто био одличан пре 2 сезоне, екипа била очајна, одбрана генерално, било је доста текми у којима нас је вадио и уопште није добио кредит који заслужује ... Веома тром, без енергије, несигуран, висок је скоро 2м можда чак и има 2 метра и не влада ни својим ПЕТЕРЦЕМ, то голман који је бранио у БАРСЕЛОНИ не може да допусти, Роцков истрчава у лету боксује лопту која иде на 10м од гола на корнеру, овај није истрчао 2м након корнера за годину ипо дана што је у клубу, опет голман сам и заљубљен сам у другачијег типа голмана него што је Цар, али заиста са неке ствари не смеју дешавати ни за човека који брани у Војводини, а не који је бранио у Барселони, реакција код првог гола у Лучанима и сл. Опет кажем до јаја лик, али мора радити на неким стварима, а заиста ко да је још више одсечен како време пролази уместо да напредује у неким стварима као што је сигурност, а има континуитет годину ипо дана...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rockov iz prvog mandata i iz drugog su dva razlicita golmana.Mare_Liman wrote: ↑Thu Sep 07, 2023 6:01 pm Роцков истрчава у лету боксује лопту која иде на 10м од гола на корнеру
Prvi mandat nas je vadio iz sveg i svacega,i jako dobrim delom zbog njega imamo Kup 2020.Bukvalno macka na golu.
Al zato drugi je bio uzas ima i toga da nema minute u Madjarskoj,pa mu je (nagadjam) palo samoupozdanje na niske grane.
Ne znam kakav je Toroman ja bih njemu dao sansu,mlad je,nase dete.Samo sto je problem da u 4 godine nema nikakve minute u profesionalnom fudbalu.
Carevic je ok golman ostavio bih ga barem do kraja sezone,pa za kasnije videti.