Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dejan wrote:
mihailov wrote:Brana Ilic pruza odlicne partije :wink:
Cinimi se da je njegovo vreme proslo, nekako je ostao samo veciti talenat...
Franca sam gledao nekoliko utakmica i iskren da budem nije bio ni nalik onog naseg pravog Franca :wink: Sada mozda su bilo bas te utakmice u kojima se nije bas najbolje pokazao...
Ljudi,zasto uopste pricati o nekome ko je otisao od nas i cija je karijera nazadovala,ili o pojacanjima kao sto je Ilic.... nikad taj nece biti igrac.
Dajmo da dovedemo nekoga,ko je recimo ako je bio kod nas,napravio karijeru,sazreo,sposoban da vodi ovu ekipu.Nije li Pantelic najbolji primer?i zasto uopste igrac mora biti nas,bitno je da je dobar,nema veze gde je ranije igrao.Meni konkretna imena ne padaju na pamet,ali kada bih s epotudio,bilo bi ih itekako... samo treba imati volje i smisla za dovodjenje

edit: evo recimo jedno resenje :lol: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
proveren igrac koji sigurno opravdava toliko novaca.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html ovaj spic recimo.vecito je u sansi.

Ovi su imali super sezonu,odbrana im je dobro funkcionisala http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

eto,malo se odcepis,ali.... vredelo bi.... i svi ti igraci bi posle opet garant bili prodati u Bundes ligu,jer je mentalitet nemaca takav da kupuju vecinom one koji su vec igrali tamo
Image
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Evo, imam i ja dva predloga i što je najbolje, ne koštaju ništa, već dolaze na kaljenje 8)
http://www.herthabsc.de/uploads/pics/ok ... _front.jpg

http://www.herthabsc.de/uploads/pics/ede_front.jpg
Dejan

Post by Dejan »

Vojo, da li ti iskreno verujes da mi te igrace mozemo da dovedemo? Tj. da bih oni zeleli da igraju u nasoj ligi?Lepo je mastati, ali treba biti realan :wink:
Treba se okrenuti "trzistima" gde mozemo da profitirama, samo ako to zelimo i krenemo hrabrije!
Zaista bi trebalo pokusati vratiti Bataka i Olaha!
mihailov

Post by mihailov »

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Jeste sigurni da smo spremni da izdvojimo upola toliko para za Radoslava?
Napred Voso!
Turija

Post by Turija »

mihailov wrote:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Jeste sigurni da smo spremni da izdvojimo upola toliko para za Radoslava?
Kad bi izdvojili 1,5 miliona zelenih (realno sasvim moguće) i da se oslobodimo balasta (kako reče 021) ja bih bio zadovoljan i verovao bih da bi mogli ravnopravno u trku sa blizancima.Na oba fronta, kako je najavio Bekvalac.

PS
Vojo, ja stvarno ne znam koliko danas fudbalski vredi Francišković (verovatno da je njegovo vreme prošlo, ali prošlo je i Pantino, pa ipak 8) ) , međutim, znam da ne mogu zaboraviti kako je odigrao onu (polu)sezonu, kada je u špicu imao tandem snova: Marka i Vukelju.Te godine, kada smo imali samo 2 prava igrača u timu: Ser Sašu Todića i Karl Hajnc-Franca (kako ga onda nazva Podbara).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Владика
Administrator

Post by Владика »

Nesto najbolje sto je u poslednje vreme izrodila fudbalska Subotica je sin Antala Puhalaka. Puhalak junior je cak prosle godine bio na korak od potpisivanja ugovora sa spanskom Valensijom ali njegova jogunasta djud i teska narav su upropastili taj transfer. Eto, mozemo da za dzaba dovedemo strasnog igraca koji ce zahtevati veliki pedagoski i vaspitni rad.
p.s.Mene ako se sete na dan bezbednosti a ako ne.....
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ja mislim da bi i Vjestica bio sasvim solidno pojacanje 8)
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Somborac

Post by Somborac »

van der iV a.k.a Totti wrote:Ja mislim da bi i Vjestica bio sasvim solidno pojacanje 8)
Vjestica je u rusiji!
Sta se desava sa Finklerom, on je jako tehnicki obucen igrac :!: Pravi veznjak
Dejan

Post by Dejan »

Spominje se dolazak napadaca, Mladenovica iz Smedereva...Ima 29 godina, a iz statistike se vidi da je "rasan" strelac :lol:
/08 FK Smederevo 13 5
06/07 FK Smederevo 23 5
05/06 KMSK Deinze 12 4
05/06 KAA Gent 10 0
04/05 Metalurg Donetsk 8 0
03/04 Metalurg Donetsk 20 6
02/03 Obilic Beograd 22 9
01/02 Obilic Beograd 26 12
00/01 Obilic Beograd 26 3
99/00 OFK Beograd 11 2
98/99 OFK Beograd 22 7
97/98 Radnicki Svilajnac 16 7
96/97 Radnicki Svilajnac 0 0
95/96 Radnicki Svilajnac 0 0
94/95 Sumadija Arandjelovac 0 0
Dosta sa glupostima!
ssnigd

Post by ssnigd »

Kao i svaki prelazni rok, izgleda da je nama navijacima on mnogo vazniji nego ovima u upravi kluba. Igraci koji se spominju kao prava pojacanja od strane mnogih ovde na forumu u nasoj upravi niko ne obraca paznju, osim Rendulica koji eto najverovatnije ipak hoce u inostranstvo. Ja se takvog igraca nikako ne bi tako lako odrekao osim ako bas trazi neku nenormalnu sumu. Kad cujem da nam je Mladenovic potencijalno pojacanje dize mi se kosa na glavi. Taj igrac je nista drugo nego jedan mrtvi prosek koji moze da igra i da predstavlja pojacanje za klub kao sto je smederevo, ali nikako i za Vosu. Za ovog Nikolica iz Modrice, hmm, ja bas nemam poverenja u igrace koji dolaze iz tog kluba. Sve u svemu predstoji nam jos jedno dugo leto puno nervoze, ali da ipak sacekamo i tu konstitutivnu skupstinu kluba 13.06., osim ako opet ne budu pomerali datum.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
vladans

Post by vladans »

Ja bih se slozio sa svime sto je receno oko Mladenovica koji je i u najboljim danima po meni bio debeli prosek,dok sa druge strane mislim da bi Brana Ilic moga da bude dobro pojacanje!
Decko je eksplodirao ove sezone,igrao u kontinuitetu i ukoliko neko od nasih trusta mozgova razmislja o njemu bilo bi vise nego dobro!
Onako mali,nabijen i ekspozivan bi bio odlicno resenje u paru sa npr.Sepuom,naravno pod uslovom da igramo sa dva spica!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vladans wrote:...trusta mozgova...
:lol: :lol: :lol:
CICA GLISA

Post by CICA GLISA »

Ma ljudi manite se Brana Ilica , Miladinovica ili Mladenovica kako li se vec zove ! Pa nama (pod uslovom da je cilj stvarno dupla kruna i sto bolji plasman u evopi) treba kicma tima .... Iskusan stoper , iskusan plej , i pravi golgeter , ja takvih , sem dmitrovica iz cacka i eventualno Somea u nasoj ligi nevidim ! Treba se okrenuti stranom trzistu .... U suprotnom nama netrebas nijedno pojacanje , nego treba pustiti ove starije i sa ubaciti ove klince jer i sa njima nama 3 mesto negine ....
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

a koliko smo spremni "puci"!??? I dalje mislim,da bi idealan plej za ovakvu ligu,za jednu sezonu,titulu bio Nebojsa Krupnikovic,i za tog Olaha se ne bi bilo lose raspitati.... Rasha (Batak) je vec tu u NSu i eto.... tu je i titula :lol:
Image
vladans

Post by vladans »

Voja wrote: I dalje mislim,da bi idealan plej za ovakvu ligu,za jednu sezonu,titulu bio Nebojsa Krupnikovic,i za tog Olaha se ne bi bilo lose raspitati.... Rasha (Batak) je vec tu u NSu i eto.... tu je i titula :lol:
Uz duzno postovanje,treba biti realan....
Mi smo po kvalitetu trenutno treci klub u zemlji i zato ukoliko stvarno zelimo borbu za titulu mi moramo dovesti bolje igrace od zvezde i pre svega partizana!Batak,Krupnikovic ili neko slican nam sigurno nece pomoci u tome!
Jedino resenje su igraci iz inostranstva,ali tu dolazimo do milion pitanja,problema,nedoumica....
Post Reply