Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Još dva cela dana do kraja prelaznog roka, sunce ti žareno.
VošaNS

Post by VošaNS »

Jutros rekli jednoglasno ne,Čumić ostaje,a on posle podne u avionu kako je to moguće,šta se dešava?Zbiljiću kupi se i odlazi!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Каква сага, сапуница достојна мексичких легенди. Нећу моћи да спавам вечерас од узбуђења
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mi smo najjadniji klub ove prejadne države.
Cirkus, reality, drama, ima svega non stop, samo dobrog fudbala nema.
Io odio Belgrado
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ovo sve je TAKO u stilu ove vladajuće pošasti u državi, ama preslikano iz svih postojećih sfera i oblasti!! :frown:
Odo malo da čitam zvaničnu FB stranicu i Viber grupu Kluba, da pokušaju da mi predstave da je sve sjajnobajno... :devil:
FORD

Post by FORD »

Posle ovog danas misleo sam da sam sve video za ovih 50 godina zivota ali ovo je vrh.

Jednoglasno nas ovi iz uprave zajebavaju i prave od nas majmune. :evil: :evil:

Moji prijatelji koji su dolazili na stadion samnom su odavno prestali da dolaze, a meni je izgleda trebalo nesto vise vremena da shvatim neke stvari. Ovo je sve biznis, nema vise nista ni od fudbala, a ni od moje Vojvodine iz detinjstva.

Moja poslednja objava.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote: Wed Sep 13, 2023 9:23 pm Kad više ne znaš ni kakav komentar da napišeš na sve ovo...
Ima da gundjate dva dana i posle kao da nista nije bilo i svima dobro. Klasika i vidjeno milion puta vec.

Steta za klub... Ponekad pomislim da ni gasenje kluba ne moze da boli kao sve sramote zadnjih dana, meseci, godina :frown:
Image
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ne znate vi koliko kosta vodjenje kluba :mrgreen:
Sramota nevidjena sta nam rade, a jos uvek ima ljudi na forumu koji podrzavaju ovu upravu...
Uprava napolje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Istocno stajanje wrote: Thu Sep 14, 2023 6:19 am Ne znate vi koliko kosta vodjenje kluba :mrgreen:
Sramota nevidjena sta nam rade, a jos uvek ima ljudi na forumu koji podrzavaju ovu upravu...
Ako misliš na mene, zbog odgovora tebi, bojim se da laješ uz pogrešno drvo... Ne bih ove kriminalce na vlasti podržao da su mi porodica.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
draganas

Post by draganas »

Predsednik napredno razmišlja, sve mora u stilu Zadruge da se odradi.

Nema ovde šta da se doda, Vojvodina je završena priča sa ovakvim polusvetom koji je danas "vode", tim naprednim mozgovima nije bitna Voša, navijači, istorija jedini interes je lična korsit - njihova. Napredna :shit:

Dve stvari su ipak najtužnije - gomila botina ( mada možda je i jedan sa više naloga ) koja se ovde pojavila sa patetičnim objašnjenjima, bajkama, pričama o razlozima ove bede koja nas je pogodila i nestanak Firme, e ta tišina koju oni danas pružaju je pokazatelj snage te grupe - nula bodova Zbiljini firmaši.

I sada ja treba da vodim decu na porodičan dan, tamo da im čika Zbilja priča napredne bajke o tituli dok istovremeno rasprodaje sve što može i vredi iz Vojvodine, ostalo je samo još escajg iz restorana da rasproda i komotno može da zaključa bravu.

Molio bih da se botinama otvori poseban topik čika Zbilja predsednik - gde mogu svoje dubokoumne razloge rasturanja ovog kluba da iznose, uz naizostavno zakazivanje sastanka sa nama forumašima koje čika Zbilja toliko želi.

UO jednoglasno doneo odluku. Brt mili znamo i da si napredan i podvodljiv, da spustiš glavu kada ti se nešto naredi sa vrha, ali čoveče kako.....možeš.....kako ovoliko da lažeš :cry: :cry:

ps. Čestitam svim navijačima Vojvodine PARIZER ( Poštanska štedionica ).
masterNS

Post by masterNS »

Sad se ceka da se malo stisa bes zbog ovog pucanja u sopstveno koleno, pa ce onda DeepPurple da nam objasni zasto je ovo dobro za nas i kako su upravi bile vezane ruke...
Cane

Post by Cane »

Kako god, još uvek nigde neke zvanične vesti, sve naklapanja i dalje. Dnevnik kaže ide sigurno pa onda jednoglasno se nešto odbija i ostaje, pa sad opet sve u krug ... Jednostavno neozbiljno i ispod renomea FKV.
Za mene ovo nikako nije trenutak da on ide, bar do zime, a što se tiče cifre sve ispod 2 miliona za FKV nije iznos koji mogu prihvatiti kao dobru prodaju, kad god da se ona desi. A ako njemu nije problem da od svih mesta ide baš u Rusiju koja je izvan ostatka fudbalskog sveta onda je to do njega.
Valjda ćemo tokom današnjeg dana konačno imati jasnu predstavu šta se zaista dešava.
S druge strane, čitajući šta se sve piše na forumu vidi se da jedan broj ljudi ne zna ili ne želi da zna kako funkcionišu svi klubovi (osim trenutno crvene pošasti, ali za njih se zna zašto je to tako), a to je da radi izdržavanja i opstanka jednostavno moraju prodavati one igrače koji vrede. Svaki drugi pogled na stvari je utopija i neozbiljno detinjast, isto koliko i te naše najave o napadu na titulu i slične budalaštine.
Znači, ili će se prodavati igrači kao sada što se radi, ili će biti kao pre neku godinu kad nikog živog nismo prodali nigde (osim kapitena u koga smo se svi zakljinjali, a koji je sjajno prodat valjda za 120 hiljada ili verovatno i još manje od toga), a pri tome nam je trener umesto o utakmicama pričao o tome kako su svima frižideri prazni, da tetke koje rade u klubu gladuju, svađao se javno s upravom oko toga i slično.
Ne valja ni jedno od toga, a samo ostaje da raspravljamo šta je manje zlo.
Krle

Post by Krle »

Kako su usavršili manipulaciju i doktrinu šoka u svim sferama društva, da evo, posle pola dana, i dalje ne mogu da shvatim kako mogu da opravadaju ovu šaradu. I kako nema ni trunke poštovanja prema navijačima i simpatizerima, da se makar sazove konferencija gde bi pokušali da se operu. I kako nemaju problem da i dalje sede u upravi i skupštini posle ovoga. ..
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Draganas

Pusti me Dragane tih priča. Mi nismo bili kadri da nađemo nekoga ko bi odneo nagradu za igrača sezone Veljku Simiću pa na kraju ta ideja nikad nije zaživela a ne nešto više da uradimo. Da ovde neko ima malo više herca i karaktera sigurno bi do sastanka i došlo ali mi uvek čekamo da neko nešto uradi za nas. Mi bi sve ali da neko ipak uradi sve za nas.

Pa bi se posle tog sastanka mnogo više znalo ali su se stalno tražili neki izgovori a ja debil još se cimao da da napravimo takvu priliku i da kaže ko šta ima pa da se teramo u tri lepe svi kolektivno ili nađemo rešenje. Eto Deep je problem što se cimao i bot je… I podsetio si me da nisam Srbiju napustio samo zbog političke situacije već i zbog ljudi kao što si i ti.

Jasno mi je da ceo ovaj tvoj post implicira na mene a toliki sam bot da sam se pokupio i napustio državu. Od Vojvodine nikada ni dinara nisam uzeo a izgubio sam živce, zdravlje i vreme. Isto tako i na ovom forumu da bih doživeo da me neko smatra botom samo zato što sam gledao da nekad nešto i objektivno napišem, predložim nešto itd…

Svašta bih ti napisao ali mislim da niti vredi niti da trebam, a ono što bih ti napisao bi me dovelo do trajnog bana.

I samo još jedna stvar, nekoliko ljudi sa ovog mesta zna i kako se zovem, prezivam i kako izgledam i znaju da li sam bot ili ne. I ti koji me znaju govore da sam budala koliko se cimam. Stalno neko plakanje i kukanje na forumu, PREDUZMITE NEŠTO

Čekajte Godou i plačite na forumu šta drugo da vam kažem.

@masterNS

Neće Deep više ništa da objašnjava i najveća mi je greška što sam se uopšte i trudio.

A od danas navijam da se ovaj klub ugasi ili rasformira.
Jer me duša boli da je ovakvu gledam.

A što se mene tiče neka se svi kupe i napuste klub.
Last edited by Deep Purple on Thu Sep 14, 2023 9:09 am, edited 1 time in total.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Нема потребе да се ми међусобно нападамо, свима овде нам је стало до клуба, иначе вероватно неби били овде улоговани и писали.

Мислим да је Дееп као и ја насео и поверовао да се нешто може променити доласком Збиљића, а све је у ствари исто само са машницом. Треба испасти у другу лигу и гледати фудбал ко људи, а можда је и то њихов циљ.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply