Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

Udjem u sastav naseg tima protiv Cuke prosle sezone koju smo dobili 3;2 i od 22 igraca teren i klupa nas je napustilo 14 igraca utakmica igrana pre 6 meseci :roll: Ne vodi se se ovako fudbalski klub bukvalno sta god kaze predsednik u roku od par sati se desi suprotno . U fudbalu da bi zaradio moras prvo da ulozis nekad ovakav nacin poslovanja ce nas vec za sezonu dve dovesti do toga da nemamo igraca za prodaju a mesto na tebeli 7 ili 8 i sta ce onda ekonomski mag na mestu predsednika :mafia: I da ako jos stoji ona ponuda predsednika od posle prodaje Kabica da je spreman da napusti klub ako nema podrsku brate mili napusti i vodi ih sve sa sobom ali bukvalno sve ceo upravni odbor moze i celu skupstinu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Uvek sa tobom

Nemamo potrebe da se napadamo ali imamo potrebe da se branimo. Nisam ja ovde sa ljudima ovce čuvao pa da kako se kome digne napiše neku svoju insinuaciju bez ikakve podloge usmerene ka meni.
Turija

Post by Turija »

@Deep
Nisi bot, nego si upao u zamku da objasnjavas nesto sto se ne da objasniti, ni pored ljubavi bez granice i ulozenog vremena i truda.

Tvoja objasnjenja su logicna, kada bi ono sto uprava radi bilo u korist Vose, a ne na njenu stetu i to ocigledno. Da li se moze imati poverenja u bilo sta sto kazu?
Od povratka, i promocije ,,projekta" pok. Milana Kosanovica, meni je bilo jasno kuda ide Vojvodina ( sa pok. Butorovicem je jos i bilo nekako i fudbal i biznis poludefinisano).
Sad preostaje samo pitanje ko ce se pre ugasiti:
FK Vojvodina ili ovaj iskreno navijacki Forum?
Last edited by Turija on Thu Sep 14, 2023 9:39 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
draganas

Post by draganas »

Ko se proonašao u mom komentaru - pronašao se sa razlogom.

Kao što se da primetiti po komentarima ostalih forumaša nisam jedini koji tako razmišlja, čak šta više misilm da većina misli isto samo ne žele da napišu.

Ovo je forum, ono razmenimo mišljenja / svidela se tebi ili ne briga me / - eto mesecima si pisao divno o pojačanjima kojih nema, o klubu koji se sprema za Evropu koje nema, o nekim Zbiljinim titulama kojih nema i šta nam je ostalo - ništa rasprodaja kao na Kvantašu uz identičnupijačarsku igru. Te šarene mašnice vežite negde drugde, otuda i predlog da se napravi neki topik - Zbilja bog ili Zbilja novi Bata tako nešto pa tamo bajke o Radoji, Belorusu, ex-igračima koji samo što nisu, stabilnim finansijama i platama u dan i all inkluzive Vujadin Boškov centtru.

Da mislim da si ubedljivo najveći promoter Zbiljićevog naprednog ludila i šta je sada tu problem, javan forum piše ko šta misli da treba da napiše, bez vređanja. Da smo svi ćutali, sasvim sam siguran da bi već za vikend neko imao dojavu kako nam stiže neko megapojačanje u sekciji transferi.

Zaključak: Ovo je ruglo, dno dna - svako ko podržava je direktno poslat iz kluba da promoviše ovo. Tačka.

ps. Napustio zemlju - evo plačem, tužna violina kako mi je samo žao što nisi u Srbiji srce nam se cepa, mani nas patetike - nego lepo smisli koji pozitivan komentar o čika Zbilji i ovj nesreći od kluba. Eno bio porodičan dan juče kreni od toga kako je bilo lepo i krasno, skupila se deca dok nam je najbolji igrač u avionu za Rusiju.
Djisa

Post by Djisa »

draganas wrote: Thu Sep 14, 2023 9:37 am Ko se proonašao u mom komentaru - pronašao se sa razlogom.

Kao što se da primetiti po komentarima ostalih forumaša nisam jedini koji tako razmišlja, čak šta više misilm da većina misli isto samo ne žele da napišu.

Ovo je forum, ono razmenimo mišljenja / svidela se tebi ili ne briga me / - eto mesecima si pisao divno o pojačanjima kojih nema, o klubu koji se sprema za Evropu koje nema, o nekim Zbiljinim titulama kojih nema i šta nam je ostalo - ništa rasprodaja kao na Kvantašu uz identičnupijačarsku igru. Te šarene mašnice vežite negde drugde, otuda i predlog da se napravi neki topik - Zbilja bog ili Zbilja novi Bata tako nešto pa tamo bajke o Radoji, Belorusu, ex-igračima koji samo što nisu, stabilnim finansijama i platama u dan i all inkluzive Vujadin Boškov centtru.

Da mislim da si ubedljivo najveći promoter Zbiljićevog naprednog ludila i šta je sada tu problem, javan forum piše ko šta misli da treba da napiše, bez vređanja. Da smo svi ćutali, sasvim sam siguran da bi već za vikend neko imao dojavu kako nam stiže neko megapojačanje u sekciji transferi.

Zaključak: Ovo je ruglo, dno dna - svako ko podržava je direktno poslat iz kluba da promoviše ovo. Tačka.

ps. Napustio zemlju - evo plačem, tužna violina kako mi je samo žao što nisi u Srbiji srce nam se cepa, mani nas patetike - nego lepo smisli koji pozitivan komentar o čika Zbilji i ovj nesreći od kluba. Eno bio porodičan dan juče kreni od toga kako je bilo lepo i krasno, skupila se deca dok nam je najbolji igrač u avionu za Rusiju.
Boze koja gomila gluposti!
Last edited by Djisa on Thu Sep 14, 2023 9:49 am, edited 1 time in total.
Kup je nas!
Krle

Post by Krle »

Pa nije Deep kriv što je gledao na stvari sa svetlije strane. Šta nam je sve ovde plasirano, on je odmereno, iz fudbalskog aspekta delio info do kojih je došao i uglavnom su se pokazale kao tačne. Ne vidim zašto se mi sad ovde gložimo, kad smo, makar velika većina ovde, od juče kao popišani cvetići.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

@Draganas
Јеботе после свега што си овде писао (подржавао тог истог збиљу) још имаш образа да се јавиш?! То си и признао овде и рекао да нећеш више да се оглашаваш. Камо среће да си то испоштовао.
Milan

Post by Milan »

Voja wrote: Thu Sep 14, 2023 12:43 am
Milan wrote: Wed Sep 13, 2023 9:23 pm Kad više ne znaš ni kakav komentar da napišeš na sve ovo...
Ima da gundjate dva dana i posle kao da nista nije bilo i svima dobro. Klasika i vidjeno milion puta vec.

Uuuuuuu, Če Gevara, nisam te prepoznao... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
draganas

Post by draganas »

@naseljekolumbija

Upravu si 100% - Pogrešio, posrao se po sebi i prihvatam kritiku - sam sam kriv.

Javljam se zbog Vojvodine, svakako je bolje za sve da napišemo kako stvari stvarno stoje nego da ih umotavamo u šarene mašnice.

Ovo sada je ruglo. Pišaju po klubu i svima nam se smeju u lice.

Kad budeš admin onda i komentare odobravaš/ili ne - dotle čitaj ili ih preskoči.

@Djisa

Šta je najveća pliz, daj bolduj najkvalitetniju glupost šta te najviše muči?
masterNS

Post by masterNS »

Deep Purple wrote: Thu Sep 14, 2023 9:02 am @masterNS

Neće Deep više ništa da objašnjava i najveća mi je greška što sam se uopšte i trudio.

A od danas navijam da se ovaj klub ugasi ili rasformira.
Jer me duša boli da je ovakvu gledam.

A što se mene tiče neka se svi kupe i napuste klub.
To ti jeste bila greska. Branio si, naseo si,bio naivan, sta god... Mislim da je fer da procitas i misljenje o tome. Misljenje ljudi sa kojima si ovde pisao.

Tebi ako je tesko da gledas, ti zmuri, nemoj da navijas da se ugasi nesto sto traje 110 godina.
Milan

Post by Milan »

Samo još da dodam da su potpuno besmisleni ovi napadi na Deep-a i poruka njemu da ih ne uzima u obzir.

Nije čovek kriv što je poverovao ovim lažima. Nije ni jedini. A kao što se može videti, Zbilja je prodao priču i mnogima koji su došli u klub. Moglo se videti kako svi do jednog pričaju o tome kako ih je privukao "projekat" i ambiciozni planovi predsednika Zbiljića. Isto tako, vrlo brzo su isti ti postali svesni o kakvim se bajkama radi, pa imamo ovakve slučajeve kao sa Čumićem, gde se ide i u Rusiju, samo da se pobegne što pre odavde.

Koliko će dodatno još ova uprava oterati ono malo preostalih najiskrenijih Slaninara...?
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mora nekako ovo pojeftinjenje parizera da se namiri. Sta ste ocekivali? Da u ovom jeftinom parizeru od drzave ovaj jeftini parizer od kluba funkcionise kao italijanska prsuta!? Vaaaaazi...

Sto se ovih napada na Deepa tice, ne cude me ni najmanje. U ovakvoj Srbiji se uvek napadaju ljudi sa najvise znanja, najcesce od ljudi sa dosta manje.
Ono sta napredne strukture najuspesnije rade u ovoj drzavi, najcesce posredno, jeste to teranje svakog ko ima nesto pametno da kaze ili poseduje znanja koja nisu na izvol'te svakom.

I posle cemo se cuditi zasto nema dovoljno ljudi s kvalitetnim upisima na forumu, upirati prstom u druge i vikati ''sta nam rade'' - uzgred, jos jedna vrlo izrazena karakterna crta u nas.
N13

Post by N13 »

draganas wrote: Thu Sep 14, 2023 9:37 am Zaključak: Ovo je ruglo, dno dna - svako ko podržava je direktno poslat iz kluba da promoviše ovo. Tačka.
Au druze, pa ti si taj koji je podrzavao ovo, pa ti niko nije govorio da si poslat direktno iz kluba.
Otkud tebi pravo da bilo kom stalnom forumasu govoris da je poslat direktno iz kluba da promovise bilo sta???
Pogotovo sto si i sam bio na toj strani. Sta, kada ti promenis misljenje, to znaci da moraju svi da ga menjaju, inace su poslati iz kluba, a ti nisi?
Evo i ja sam podrzavao pricu, kao i ti, kao i Deep koga odjednom napadas. Ovo sa Cumicem nikako ne mogu da podrzim (cutim dok se ne ozvanici), osim u slucaju da su Rusi dali preko 5 miliona evra.
Jesam neciji bot, placenik, promoter? Bas me zanima.

Sramota je da se bilo koji stalni clan foruma naziva necijim botom! I ovako nas je malo, i ovde smo zbog Vojvodine. U redu je imati razlicito razmisljanje, ali stalni i dokazani forumasi ne mogu biti botovi. Botove trazite u novoregistrovanim clanovima, ne u stalnim. Stare, zbog kojih ovaj forum i postoji, treba zastititi od ovakvih napada!
Krle

Post by Krle »

Kažu, kupi sezonsku, podrži klub. Kažu, tim se ne pravi preko noći, al zato može da se rasproda i za kraće. Kažu, sve je stabilno, a nama igrači beže prvim avionom...
Dotle se ovde pojavi ekipa koja piše samo kad treba neko da se popljuje, skorašnji primeri Carević i forumaš Deep.
Rezultati u raspadu, tribina u raspadu. Ne mogu da se otmem utisku da ovakav psihološki rat odavno, ako ne i nikad, nije vođen protiv nekog kluba i njegovih bolesnika koji odbijaju da se priklone crno-crvenoj histeriji.
A, za to vreme, iz kluba - muk.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja neću da kritikujem samu prodaju Čumića. Sačekaću prvo da vidim kako će i čime nadomestiti njegov odlazak do kraja roka.
Meni najviše smeta što nas ljudi iz kluba prave budalama. Što govore i obećavaju jedno, pa posle delima se popišaju na nas i svoje obećanje. Juče su to uradili u roku od samo nekoliko sati i nije im prvi put.
Post Reply