Jel neko rekao našim idiotima da 4 stranca mogu da budu u postavi? Carević, Giorbelidze, Mateus Indio, Bolingi. Kakvi Rusi i Ganijci, šta pričaju oni?
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Tacno tako. Maca jede i ne prestaje vec ohoho vremena.Red Marquis wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 8:07 pmMeni se čini da sve mace koje se okupljaju oko stadiona mnogo jedu već 20 godina.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Mare_Liman
Хоће се десити нешто у ова 3 ипо сата, ништа се не спомиње, продали смо најбољег играча још на крилу немамо неких замена а никакве реакције нема, тренер говорио како имамо 3 штопера у ростеру, исто без реакције...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Još sutra traje prelazni rok, mada se iskreno bojim te reakcije... Ovo je tradicionalno vreme za šleper poluigrača...Mare_Liman wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 8:22 pm Хоће се десити нешто у ова 3 ипо сата, ништа се не спомиње, продали смо најбољег играча још на крилу немамо неких замена а никакве реакције нема, тренер говорио како имамо 3 штопера у ростеру, исто без реакције...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Još sutra ceo dan traje prelazni rok. U 00:00 se zatvara.Mare_Liman wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 8:22 pm Хоће се десити нешто у ова 3 ипо сата, ништа се не спомиње, продали смо најбољег играча још на крилу немамо неких замена а никакве реакције нема, тренер говорио како имамо 3 штопера у ростеру, исто без реакције...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
Pre svega nemam snage ništa ni da pišem na temu transfera posle današnjeg “peglanja” na forumu (neće na ovome ostati), otkucao sam bio dugačak tekst pa obrisao jer bih sigurno bio banovan ali eto , strpljen spašen.
Mislim da možemo očekivati “čak” tri fudbalera do kraja roka. Neću više širiti ni polu-proverene a ni proverene informacije.
Mislim da “domaćih” stranaca neće biti.
Mislim da možemo očekivati “čak” tri fudbalera do kraja roka. Neću više širiti ni polu-proverene a ni proverene informacije.
Mislim da “domaćih” stranaca neće biti.
Last edited by Deep Purple on Thu Sep 14, 2023 8:48 pm, edited 1 time in total.
Ibrahim, drugoligaski igrac!?
A krenuli su put Ivanjice po Kembela ili kako se vec zove njihov krilni napadac.
Pa samo mi mozemo da se pojacavamo iz nizeligaskih ekipa, e zemljo otvori se...
Ne dovedete li Merija, pakujte se!
A krenuli su put Ivanjice po Kembela ili kako se vec zove njihov krilni napadac.
Pa samo mi mozemo da se pojacavamo iz nizeligaskih ekipa, e zemljo otvori se...
Ne dovedete li Merija, pakujte se!
- Deep Purple
Da se nadovežem samo na Merija, nije realan u ovom prelaznom roku jer da bi on došao neko mora i da ode a pod tim ne mislim na odlazak Vukčevića. Merija možemo očekivati sld prelazni rok ili u sledećoj sezoni. Ima on jako fine uslove u Turskoj i nije realno u ovom roku. Dobro je što smo u kontaktu sa njim i on je zagrejan za tu ideju ali otom potom. Puno bi bilo da imamo i Merija i Bolingija u timu trenutno a tek treba videti koliko može Bolingi.
Nama je trenutno deficirana pozicija krilnog napadača i mislim da nam trebaju dva fudbalera na toj poziciji. Jer smo bili deficirani i sa Čumićem u ekipi jer je trebala jedna zamena. Sada sa njegovim odlaskom pod hitno treba jedan igrač a dva bi bila mera.
@Rabba mislim da se Rusi ne vode kao stranci?
Last edited by Deep Purple on Thu Sep 14, 2023 8:57 pm, edited 1 time in total.
-
Nekoliko Rusa da privučemo najbrojniju nacionalnu manjinu u Srbiji da navija za nas, kad već lokalci neće.
Sledeći porodični dan na Ruskom
Kakav su zločin nad klubom ovi počinili, nekoliko sezona istorijska prilika za evropu i izdizanja kluba iz više decenijske depresije...i nama dodje Zbilić i SNS ekipa, i to neka šklj SNS ekipa.
Sledeći porodični dan na Ruskom

Kakav su zločin nad klubom ovi počinili, nekoliko sezona istorijska prilika za evropu i izdizanja kluba iz više decenijske depresije...i nama dodje Zbilić i SNS ekipa, i to neka šklj SNS ekipa.
- Mare_Liman
Моја грешка, мислио сам да се у вечерас у 00-00 завршава...Rabba wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 8:32 pmJoš sutra traje prelazni rok, mada se iskreno bojim te reakcije... Ovo je tradicionalno vreme za šleper poluigrača...Mare_Liman wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 8:22 pm Хоће се десити нешто у ова 3 ипо сата, ништа се не спомиње, продали смо најбољег играча још на крилу немамо неких замена а никакве реакције нема, тренер говорио како имамо 3 штопера у ростеру, исто без реакције...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Bolingi nije bio prisutan sinoć na porodičnom danu, a pre toga ni na Zlatiboru. Ne bih da mračim dodatno u ovom trenutku, ali bojim se da tu postoji neki dublji problem.
Nije realan zasto? Treba samo da se dogovorimo oko plate, to jest koliki procenat da mu dajemo mi a koliko oni. Znaci ne cak ni punu platu. Na zimu videti sta moze da se uradi oko otkupa ugovora.Deep Purple wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 8:52 pm
Da se nadovežem samo na Merija, nije realan u ovom prelaznom roku jer da bi on došao neko mora i da ode a pod tim ne mislim na odlazak Vukčevića.
Tako je bar meni preneseno.
Sad kada nam sutra stigne ovaj drugoligaš Zubairu, odron Aleksa Vukanović i neki starkelja red penzijom tipa Kosanović. 

To je ona priča, prodaju Abubakara za siću, a za zamenu dovedu Simona Vukčevića što ne može da potrči

Na stranu što je Vukanović igrao u zvezdi, prava je ljudina, imao sam priliku da ga upoznam.
Last edited by MiSmoFKV! on Thu Sep 14, 2023 9:15 pm, edited 1 time in total.
- Deep Purple
@Cane otišao je on sa reprezentacijom, imao je nekih problema tamo sad ne znam kakvih, da li neka povredica ili nešto slično, ali nema problema između njega i kluba koliko znam.
@Stexman mora i sa njegovim klubom da se nađe zajednički jezik jer su našli zamenu tek danas. I to u vidi pozajmice.
Tetek je jedan od trojice koji bi mogli da stignu.
@Stexman mora i sa njegovim klubom da se nađe zajednički jezik jer su našli zamenu tek danas. I to u vidi pozajmice.
Tetek je jedan od trojice koji bi mogli da stignu.
Last edited by Deep Purple on Thu Sep 14, 2023 9:19 pm, edited 1 time in total.