Milan wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 9:56 am
Načuh da je (zamislite) Kajević opet povređen, a izgleda da je i Gruzijac u autu na duže vreme.
Očekivano, naprednjački, otkad su na vlasti nijedna poplava, pandemija i oluja nas nisu mimoišli.
milancl wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 10:02 am
Hoću da kažem, evo ja sam iz Vojvodine, iz Bačke, iz mesta u koje su došli kolonisti sa Korduna, Like i nešto malo Banije... 99,99999% sela navija za crvene i crne, ali eto ja sam izuzetak. Ne vredi ništa generalizovati.
Evo, nek javno izjavi da je Slaninar i idućeg vikenda mu donosim crveni tepih da ga dočekam na zelenom tepihu Karađorđa, a kupiću i nekoliko njegovih postera (ne onih u dresu cz) da ih stavim na zid pored ikone Svetog Nikole. Ozbiljan sam.
Trebaju nam milioni evra za marketing da povratimo ugled i identitet, da vratimo navijače na stadion i da igrači rado dolaze, a nerado odlaze. Katai ili sutra Tadić mogu da učine ovo čudo preko noći za 2-3 miliona evra, koje trenutno imamo, ako ih nisu već pokrali.
Maki wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 7:26 am
@Rabba zar ti ne reče da možemo uvek dovoditi igrače slobodne od pre 30. septembra? Znači li to da Tetek ili neko drugi može i dalje doći?
Igrači koji su postali slobodni pre isteka našeg prelaznog roka možemo potpisivati bilo kada.
Maki wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 8:44 am
Pa šta su onda jurili sa Vukanovićem? Bio notar na Vujadinu zbog Kembela, pa ajd da potpišemo i još nekoga ko se tu zatekao, a ovaj Slaninar iz Gajdobre tamo vreba priliku već mesec dana?
Pretpostavljam da će Vukanović biti u sastavu već protiv Spartaka, pa je zato žureno sa njegovim dolaskom.
N13 wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 9:25 am
Ne znam do kad je rok da prijavljivanje igraca za ligu, ali mi zdrav razum govori da kraj prelaznog roka znaci i kraj roka za licenciranje igraca. Bilo bi besmisleno da su 2 razlicita roka u pitanju. Ali opet, nisam siguran.
Taj rok za prijavljivanje igrača za ligu ne postoji. Ukoliko ispunjava uslove da bude prijavljen, može da bude prijavljen. Bilo kada.
Gledajući trenutni tim fali nam puuuuuno.
Štoper(rezervni)
Desni bek
Centralni vezni
Krilo(ovo je gorući problem i ne znam kako će sad rešiti,ako misle da jesu sa Vukanovićem teško nama)
Špic(gledajući situaciju sa Bolingijem) Malbašić se pokazao kao špic delom prošle sezone i može se reći kriminal,Ivanović nije još za prvog špica,a Vukić je drvo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Tako to biva kad moras da foliras da ti je ukusniji beogradski parizer od vojvodjanske slanine.
Zbiljicu, prijatno! Seci debelo, i ako potera na podrigivanje, okret na stranu i ruku na usta. Znam da su generalno naprednjaci u nesto hladnijim odnosima s manirima, pa je moje da podsetim...za svaki slucaj.
Kad svane celoj drzavi, svanuce i klubu.
Do tada...
Voja wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 1:10 pm
Sve se manje razlikujemo od blizanaca i u dogledno vreme ocigledno nece biti ni bitno za koga navijas, jer su svi isti
Pozdrav svima.
Imao sam potrebe da se javim i ako sam rekao da necu vise pisati na forumu.
Deep je retko dobar i inteligentan decko i ovo stvarno nije zasluzio da ga neki mentoli prozivaju, bolesno je koliko mu je stalo do kluba.
Strasno je sta sve ljudi pisu ovde ali kontam da je sve to legitimno zato je i forum. Kap koja je prelila casu je da je Kajevic opet povredjen , decko ce igrati drugo poluvreme protiv Spartaka.
Angazovao sam se da ugostimo Marka ( SD) ovde i odgovorice na sva vasa pitanja. Utorak -Sreda. Tako neka admin napravi novi topic i krenite sa pitanjima.
Veliki pozdrav i svako dobro!
ernesto wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 2:42 pm
Pozdrav svima.
Imao sam potrebe da se javim i ako sam rekao da necu vise pisati na forumu.
Deep je retko dobar i inteligentan decko i ovo stvarno nije zasluzio da ga neki mentoli prozivaju, bolesno je koliko mu je stalo do kluba.
Strasno je sta sve ljudi pisu ovde ali kontam da je sve to legitimno zato je i forum. Kap koja je prelila casu je da je Kajevic opet povredjen , decko ce igrati drugo poluvreme protiv Spartaka.
Angazovao sam se da ugostimo Marka ( SD) ovde i odgovorice na sva vasa pitanja. Utorak -Sreda. Tako neka admin napravi novi topic i krenite sa pitanjima.
Veliki pozdrav i svako dobro!
I dalje ne razumem zasto neko ima potrebu da bude uvredjen i da se udalji sa foruma samo zato sto neko drugi misli drugacije? Kakve sad veze imaju Kajeviceva povreda i Deep?
Sto se SD tice, ja nemam pitanja
fare wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 2:46 pm
Ali meni ne ide u glavu što je Čumić izabrao baš Rusiju kada su kažnjeni ko zna dokle će biti ne igraju Evropu nego samo ligu i kup
To sam se i ja prvo pitao.
Ali posle sam video da je dobio ugovor do 2027. godine i kako je sam izjavio finansijske uslove 'koji se ne dobijaju 2 puta u zivotu'. Tako da mi deluje da on nema nameru da se dokazuje Evropi u tom periodu, vec da odradi ugovor do kraja, uzme pare, i posle bira gde ce dalje. Uz to, postoji dobra sansa da do 2027. godine vrate Ruse u Evropu pa ako se dobro pokaze, mozda i ostvari neki transfer na zapad.
Voja wrote: ↑Sat Sep 16, 2023 3:10 pm
I dalje ne razumem zasto neko ima potrebu da bude uvredjen i da se udalji sa foruma samo zato sto neko drugi misli drugacije? Kakve sad veze imaju Kajeviceva povreda i Deep?
Sto se SD tice, ja nemam pitanja
Nije Vojo zbog drugačijeg mišljenja nego su pojedinci vređali čoveka i iznosili optužbe na njegov račun.